0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,436 puan) tarafından

Kizlar oglumun ayagina aylar once taş dusmustu şimdi tirnağin sol tarafindan kalkmasi var. Bunu beklesem kendi düşer mi yoksa hastaneye gidip çektirmelimiyim. Çorap ayakkabi vs giydirirken takilir diye korkuyorum

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,436 puan) tarafından

.....

image

Bu sekilde sağ kanattan çıkmış 

(1,765 puan) tarafından

Benim kızın ayak baş parmağına mumluk düşmüştü zamanla tırnak morario ayrılmaya başladı goturmedik doktora çekerler diye küçüktü çünkü kendine kendine tırnak düştü yenisi çıktı yerine tabiki çorap giyerken takılıyor ama acımıyor ölmüş oluyor o tırnak deriden koptuğu için bence götürme canı yanmasın boşuna 

-Reklam-
0 oy
(2,996 puan) tarafından

Bir sağlık ocağına göster istersen

0 oy
(1,425 puan) tarafından

Hastaneye gitsende cektirme bence o kadar kolay bi şey degil cunku. Saglik ocağı doktorundan fikir alman yeterli olur bence.

0 oy
(2,412 puan) tarafından

Canım kalktıkça yavaş yavaş kes kalkan yerini korkma. Benimde tırnağım böyle oldu. Alttan yenisi geldikçe havalandı kalktı üstteki. Acıtmayacak kadarını kestim. Öyle öyle ufak ufak kese kese ilerledim sonra yenisi geldi. 

0 oy
(892 puan) tarafından

Tırnak makası ile kesin o tırnak yeniden gelecek çektirmek çok zor 2 tane çevrede yetişkin çektiren gördüm ayy acıdan günlerce yürüyememişlerdi çektirmeyin yazıktır çocuğa 

0 oy
(3,303 puan) tarafından

Oglumunda eli dolaba kismisti ama tirnak kendi kendine bir sure sonra vikti biz tirnak makasiyla kalkan yerlerden kestik 

image

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
6 cevap 262 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Siyah.incii (1,570 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 178 göst.
0 oy
15 cevap 409 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu