0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Sprem hareketlilik azdı kızlar eşimin izni sorun olunca ultroson istedi doktor dedi amaliyat gerekeblr sonuca bakicaz esme uymadi sonra eşim vazgecti korkutmuslar bnm kadın doğum uzmanim baktı sonuçlara pek dedi düşük degl olablr en kotu aşılama dedi bende eşime dedm tedavi ol  diyip güzelce konuştuk anlattım kandırmak istemedim yalan konusmadim olucaklari dedm çünkü kendi kabul etmesi gerekiyor borclarimizdan istemedik şükür azaldı hayırlısıyla Şubat ayında özele gidip gereken herşeyi yaptircaz burdaki özeller pahalı degl arkadaşlar küçük olduğu için ucuz başka şehirlere göre çok uygun bizce inşallah tedavi sürecimiz güzel sorunsuz olur bizde bı anne baba oluruz♥️

8 Cevaplar

0 oy
(2,033 puan) tarafından
İnşallah rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun hayırlı evlat nasip etsin bu güzel duyguyu size tattırsın
(382 puan) tarafından
İnşallah canm benm hem eşim duzelcek hem inslh hemen olur çok mutluyum Allah ne zaman yazarsa tabiki ama sağlık açısından da olması gerekiyor inslh kotu çıkmaz :)
(2,033 puan) tarafından
İnşallah gönlünü ferah tut çokta kafana takma stres yapma
(382 puan) tarafından
Çok heyecanlıyım valla :))
(2,033 puan) tarafından
Belli aşkım o enerjıyi fazlasıyla aldım allahım çok amin
(382 puan) tarafından
Aminn:)
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Rabbim inşallah sağlıkla bı evlat nasip eder hayırlısıyla canım ❤️
(382 puan) tarafından
Amin canım amin inşallah :)
0 oy
(532 puan) tarafından
İnşallah rabbim tez zamanda nasip eder inşallah :) ben inanıyorum ki çok kısa bir süre sonra sende vereceksin o müjdeyi :)
(382 puan) tarafından
Umarım artık güzel sonuclar olur bende kadın doğuma cikicm gereken ne varsa artık düzelsin sağ salim olsun inşallah
(532 puan) tarafından
Benim abimler tedaviye başlayacakları zaman hastaneye gidiyorlar ikisi bir muayne oluyor bı bakıyorlar yengem hamile:)) sonra bir bakıyorlar bebekler ikiz :)) sendende beklioz bakalım
(382 puan) tarafından
Kafana takılan bnkadin dogima mi cikicm urolojiyemi çünkü arastirmadi mi bna da sordu dedm kadın doğum baktı demiştim sorun olmadığını söyledi demiştim tekrar baktırmak istiyorum hormon olsun genel hep temiz cikiyo ama içim rahat etsin
(532 puan) tarafından
Kadın doğumun yönlendirmesi ile hareket edeceksin bildiğim kadarıyla
(382 puan) tarafından
Kadın doğum zaten bna aylar önce şey demişti kontrolde kanda da ultrosonda da bı sıkıntı gozukmuyo regl ol ikk günü gel tedavi vericm dedi sonra biz araştırmaya çıktık hem beyin için hem üroloji orda eşimde sorun çıktı işi yuzundende aksadı baya
0 oy
(9,093 puan) tarafından
Bakarsın tedaviye de gerek kalmadan oluverir. İnşallah rabbim tez zamanda sizin de kucağınızı doldurur. 
(382 puan) tarafından
Amin canm amin inşallah
0 oy
tarafından
İnşallah tedaviye gerek kalmadan mutlu haberi alırsınız 
(382 puan) tarafından
İnşallah canm benm
0 oy
(282 puan) tarafından

Cok sevindim canım senin adına. Rabbim sürecinizi kolaylastirsin insallah. Tez zamanda hayırlı sağlıklı merhametli şefkatli bi çocuğa sahip olursun inşallah <3

(382 puan) tarafından
Amin canm çok saol :)
0 oy
tarafından
Kardeşimin eşi ilaç kullandı fayda etmedi en son ameliyat oldu 3 ay sonra olur dedi beklediker olmadı tam aşılama yapacağı ay hamile kaldı yani uğraşın ameliyatı ilaç ne gerekiyorsa yapsın korkmasın hiç bir şey de olmaz bak hayırlısıyla ocakta oğlunu kucağına alacak inşallah 
(382 puan) tarafından
Bakalım belli olmaz kısmet herşey ne güzel Allah sağ salim nasip etsin
0 oy
(2,791 puan) tarafından
İnşallah canım herşey gönlünüzce olsun 
(382 puan) tarafından
Saol canm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 710 göst.
0 oy
6 cevap 265 göst.