0 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (215 puan) tarafından

Kaynanagille 5 sene bitti altlı üstlü oturuyoruz eşim 2 sene önce söz vermişti taşınacaz diye ama bilin bakalım ne yaptı 2 katlı ev yaptırdı oraya beraber gidecekmisiz neler dedim neler yaptım anlamıyor illa beraber gidecez diyor son çare olarak bı kac gün sonra boşanmayı dile getirecem gitmek istemiyorum ille annemgile dersen ayrılalım ben mutsuz olacağım bı sekilde yaşamak istemiyorum madem annengili çok istiyorsun bundan sonraki hayatını onlarla devam ettir diyip boşanmayi teklif edecem şu 5 senedir çok çektim inanın ne lafları ne sözleri ne bakışları bitti bı gorumce var her Allah'ın günü annemin babamın evi diye geliyor çok saygısız bı insan çok çıkmaz içindeyim onları görmemek için boşanmaya bile razı olacağım galiba :(

3 Cevaplar

0 oy
(23,002 puan) tarafından
Eşin sen bilirsin istiyosan bosanalim derse ona da hazırlıklı ol ama bu lafı ederken . Ailen girse araya nasıl olur 
-Reklam-
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Canm eger bosancak cesaretin yoksa hic girme o konuya derim bide qdam kabuk ederse sende vazgecersen adam seni bidaha hic takmaz.baska bi yolmu denesen sen yinede konus ama altli ustlu oturmakta zor ya valla ev ayri ama saolsnlar herseye mudahale ediyorlar.su anainin eteginden ayrilamayan adamlarda evlenmesjn be.bjrde canm evi yaptirirken hic mi gormedn yani 2katli oldgunu ozman tepki verseydn keske
0 oy
(17,160 puan) tarafından
Ev düzeniniz ayrı olacaksa çokta takma kafaya. Kendi evine bak sen . Onların işini yapacağim diye kendini paralama. Madem kızları geliyor o yapsın işlerini. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,187 göst.
0 oy
19 cevap 1,074 göst.
16 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 489 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 548 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ♡Gülnaz♡ (140 puan) tarafından soruldu