0 oy
2,506 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Eşimin bir çocugu var arkadaşlar biz konuşurken evlilik hakkında ben geri çekildim çünkü çocuklu insan sıkıntı resmen sana yansıtmıcam dedi başlarda evlendik 7 aylık hamileyim 8 aylık evliyim şimdide eve getirecem bakmak zorundasın bakmıyosan kapı orda napıyosan yap dedi doğumuma 2 ay kalmış şurda bende ağlıya ağlıya anneme söyledim alırız seni dedi arkamda duran ailem var çok şükür ben kötü insan değilim başta bakamam dedim oda sana yansıtmıcam dediydi 

Yani demem o ki çocugu olan adamla evlenmeyin helede gurbete gelin gitmeyin şuan beni karnım burnumda evden kovduğu halde gidemiyorum ailemi beklemekten başka çarem yok siz siz olun çocugu olan adamla evlenmeyin 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

41 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Herşeyi geçtim. Eski eşi çocugu verecek mi ki. Öyle çat diye getirecek mi yani. 
-Reklam-
0 oy
(269 puan) tarafından
Başta söz verdi ama demek ki zor durumda kaldı bakmak zorunda sende anne olacaksın bi de anne yüreğinle düşün . Boşanınca aynı şeyin senin çocuğunun da başına gelmeyeceği ne malum 
0 oy
(999 puan) tarafından
Evlat sadece senin karnındaki deyil canım... Eminim ciğer acısı bilmediğin için bol keseden atıyorsun... Hele o çocuğu bir dünyaya getirdi bak bakalım evlattan ayrı yaşamak kolaymi 
tarafından
O zaman boşanmayacaktı eski karısından
(999 puan) tarafından
Sende evlenip hemen çocuk yapmasaydin...demekki neymiş kimse boşanmak için evlenmiyor..bak sen bile karnında çocuk boşanma kararı alıyorsun oda hayat şartları boşanmış işte...
(1,248 puan) tarafından
66 saniye :)) bencede arkadaşta garip o zaman sen niye Boşanıyorz diyorsun gerçi kendi değil adam kovmus kadını
tarafından
Aynen kovdu agır konuştu
0 oy
(8,654 puan) tarafından
Çocuğu olan insanlar evliliği 2 keze düşünmeli bence yoksa böyle olan çocuğa oluyor işte. Kadın baştan istemediğini söylemiş bu onu kötü biri yapmaz. İnsan kendi.codugunun bile sorumluluğunu alırken zorlanıyor. Eşin sözünde durmamış hata etmiş. 
tarafından
Hah ağzını yiyim valla kötü insan değilim yemin ederim bak başta konuştum ama artı evdende kovuldum gideni ailem gurbette
(2,232 puan) tarafından
Yorumları okudum sizi çok licnleyen olmuş herkes önce kendi işine baksın  karşı taraf size gönderiyor eski Eşi sizin hamile olduğunuzu duyduğu için eşinizde zorla bakacaksın diyemez malesef öyle bir dünya yok ayrıca o çocuğun bir annesi var Allah inşallah işinizi kolaylaştırir alnınizin akı ile çıkarsınız
(8,654 puan) tarafından
Büyük ihtimalle köprüyü geçene kadar senin huyuna gitti tamam getirmem dedi şimdi hamilesin gitmezsin bırakmazsın diye düşündü. Bilerek yapıyor yani.
(2,232 puan) tarafından
Evet birde hamile bu kadın üstelik bu dönemde o çocuğun psikolojisininde düşünmek gerekmiyormu baba kıskanmaz mi iki Tarafı dengeyi kuramadığı için bu adamlar evlilik çocuk yapıp duruyorlar ortada bir sürü çocuk başka babalardan başka annelerden kardeş bu çocuklar
0 oy
tarafından
Bence çok haklısın canım, başta öyle demiş sonra döneklik etmiş.

Surdan kalk şuraya otur desen adın üvey anne olur,bak bak çocuğu oraya sigdirmadi derler.

Allah yardımcın olsun 
0 oy
(2 puan) tarafından
Bence haksizsin kusura bakma ama çocuğu tabiki bakicaksin çok kızıyorum sizin gibilere niye senin karnıdakk bebek de o bı çocuk değil mi oda küçük onunda sevgiye ihtiyacı var madende çocuklu adamla evlenip 1 ayda hamile kalmasaydin eşimin de var seve seve de bakıyorum kendi çocuğum neyse oda o asla kırmam kendi çocuğuma nasilsam ona da öyleyim 1 tane daha olucak şimdi hamileyim ama asla hormonal olarak sinirimi dahi yansıtamam kıyamam ki o meleğe ... Keşke en başta dusunseydin sonuçta babası ne kadar sana yansıtmaz ki..
0 oy
(746 puan) tarafından
Yorumlari okudum da. İnsan bazen kendi cocuguna katlanamiyor. Baskasinin çocuğu eminimki daha zor. Ama esinin cocuklu oldugunu biliyodun. Ne ksdar yansitmicam dese de sana o evladi. Elnet yaninda isticektir. Nasta hersey canim cicim laylaylom zaten. Ayni ebe girince hersey aciga cikiyo canim. İnsan neyse onu yansitiyo. Basta soylenilen hic bi soze gevnmemek lazim. Hakkindada hayirlisi olsun. 
0 oy
(387 puan) tarafından
Kuzum o çoçuqun sucu ne annesi babasi ayrilmis sen ona ale sicakliqi yasatsaydin bi çoçuqu mutlu etseydin gelecek çoçiqnada ablami abimi olurdu .bi yaknim var Vallah o esnin oglunu ele boyutmusdu oz çoçuqlarindan onu çox sevirdi çoçuqda marhemetsiz olma Vallah esni ben kinamadim evladnan vaz keçse guzel insan olacaqdi o çoçuqunda babaya eytiyaci var tibki senin bebeyin gibi
0 oy
tarafından

5 yasinda bir cocuga kol kanat geremeyeceksen bir acele kendin cocuk yapmasaydin keske. Bekleseydin biraz evliliginin oturmasini.

Hakkinda hayirlisi, diyecek birsey yok. 
0 oy
(210 puan) tarafından
Çok yanlış düşünüyorsunz bnce bizim de eşimle ikinci evliliğimiz eşimin Bir oğlu var 8 yıldır ben bakıyorum gerçekten ona nasıl bakarsan Allah da ona göre verir o çocuğun hiç bir suçu yok sonuçta şuan oğlum bensiz bir yere gidip gelmez hep benle gider gelir sende bı evlatsin kendini o çocuğun yerine koy ve istenmiyorsn ne ağır bir şey 
(1,248 puan) tarafından
Ayy maşallah ne güzel yüreğiniz var Rabbim dunayda ahirette yüzünüzü güldürsün
(210 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Ya ülkemizde ne kadar tuhaf erkek ve kadınlar var ya cocuk üzerinden pazarlık nedir güzel kardeşim. Onun bunun yok hepimiz birbirimizden mesuluz bana ne deme hakkımız yok 
0 oy
(14,970 puan) tarafından
Çocuk adamın çocuğu. Bitti. Bunun üzerine evlenmeden pazarlık yapman bile çirkin. Çocuk ya bi de çocuk yani. Ben ne okudum oluyorum bazen burada 
tarafından
Canım benim başta o bana geldi istemiyorum dedikçe geri çekildim niye çocugu var olmaz diye
0 oy
tarafından
Arkanda duran bir ailen varsa sıkıntı etmene gerek yok
0 oy
tarafından
Demki neyms hemn çocuk yapilmz mis yoksa yuvasndami sen yiktn 
(1,248 puan) tarafından
Merak ettim bende
tarafından
Çüşş artıkkk ya ben hayatında bile yoktum tanımam etmem rastgele karşılaştık ağzını toplayarak konuş biraz terbiyesizliğin lüzumu yok banane elalemin yuvasından
tarafından
El kadar çocuk mu konu cidden
0 oy
(309 puan) tarafından
Su zamanda insan kendi çocuğuna zor bakıyor yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edemeyebiliyor. Başkasının çocuğuna bakmak zor mesele sadece  yedir içir yıka pakla olmuyor maalesef dışarı ki insanlar laf arıyor kendi çocuğuna  bağır çağır kimsenin umrunda olmaz ama o çocuğa azıcık sesli konuş seni tefe koyarlar valla milletin gözünde ne yapsan da batar

Arkadaşın dediğine katılıyorum. Aşkından olsenizde çocuklu adamla evlenmeyin.

Burda duyar kasanlar başınıza gelmeden anlayamazsın mesele sadece bakmak değil elalemin lafları dobur dobur konuşurlar annesi nerde demezler havadan nem kapmak için ellerinden geleni yaparlar 
tarafından
Aynen canım millet rahat rahat konuşuyor kötü biride değilim
0 oy
(54 puan) tarafından
Sana bir soru yarin bir gun yeniden evlenecek olursan cocuğunu kabul eder ya da etmez baştan farketmez sonuçta 8 ay sonra cocuğun yanina tasinmak istedi ve kocan kabul etmedi o adamı boşar mısın boşanaz mısın? Başta ne konuşulduğunun bi onemi yok çünkü şartlar değisebilir cocuklu biriyle evleniyorsan kabul etmen gerekiyor bence el kadar cocuk baksan ne olacak annesi bakamiyor ya da bakmiyor demek ki o cocuğun yerine kendini koy. Kusura bakma valla çocuğuma babası azıcık kizar gibi olduğunda bile deliriyorum cocuğunu istemiyorum diyen insanla bende evli kalmazdim. Olan karnındakı sabiye oluyor haberin yok bence
0 oy
(848 puan) tarafından
Çocuğu olan adamla evlenmeyin değil, çocuğu olup sana yansıtmam, yok sayarım diyen adamla evlenmeyin olacak!!! 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Cocugu basından atmaya çalışan bir annenin evladı olmakta var kaderde ..o yüzden o kadınla sidik yaristirmak yerine daha bir sıkı sarılırdım o çocuğa yazik olmuş 
0 oy
tarafından
Bende gurbete geldim eşimin çocuğu yok benim iki kızım var öz babaları olsa bu kadar ilgili olurdu harika bir baba Allah herkese vicdan sahibi insan nasip etsin başta ne dediyse o olması gerekirdi
0 oy
tarafından
Canim 8 aydir evliyiz diyorsun. Evliliginizde  tek sorun eşinin önceki evliliğinden olan çocuğu ise. Tekrar düşün  seninde  bebeğin olucak maddi manevi eşinin yardımına ihtiyacın  var. Bir yorumda eski eşi  huzurumuzu bozmak istiyor yazmışsın. Onu haklı çıkarma. Yuvandan  vazgeçme. Yanlış anlama ama. Zaten sen bu adamın  çocuğu olduğunu  bilerek evlendin.  Sana yansitmicam  lafına inansandq  aklının bir köşesinde şüphe kalmadı mı hiç ya getirirse diye. 

Ben bakarım ederim demicem senin yerinde olmak istemezdim büyük konuşmak istemem  canim. Ama yavrun  doğacak işte onuda  gözünün önüne al. Vallahi insan eşini çok arıyor.dogumda doğum sonrasında. 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,905 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 607 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,047 göst.
0 oy
8 cevap 510 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,987 soru

24,051,807 cevap

329,694 kullanıcı

...