0 oy
185 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Çocuk olduktan sonra sürekli kavga etmeye başladık. 3 yaşında oğlum var ve genelde kavgalar çocuk üzerine çıkıyo. Ben gun içşnde hep cocukla ilgileniyorum hareketli bir oğlum var bazen sinitletime hakim olamiyorum agresif davranıyorum ikisine de. Eşim benim halimden anlamıyor. Tam tersine en ufak şeyde bazen brndem önce sinirleniyo haliyle tartısma cıkıyor ve şiddetleniyor  . Kaç kere kavga ettik cocugun yanında o da aglıyor etkileniyor. Artık şiddet boyutuna kadar geldik. Sevgimin azaldığını hissediyorum bszen. Öyle içimi dokmek istedim. En yakınıma bile dökemiyorum içimi annem kardeşim üzülmesşn diye. Ama çok yoruldum.. 

6 Cevaplar

0 oy
önce (5,744 puan) tarafından

Dok tabiki icini de neden bu hale geldiniz bu kadar buyutecek ne sorun oldu 

önce (9 puan) tarafından

Yani belli bir şey yok aslında tahammul seviyemiz azaldı belkide. Ben artık tanıyamıyorum onu. 

önce (5,744 puan) tarafından

Yani cpcugun sorunlarini bu kadar buyutuk bu kadar huzur kacirmaya gerek varmiydi gercekten iki tarafta alttan almamissiniz siz heralde biri sinirliyken digeri alttan alacak biraz 

-Reklam-
0 oy
önce (2,958 puan) tarafından

Eşimin iş yeri eve çok uzak değil işte canı sıkılınca birşeye çıkar eve gelir yarım saatte olsa uzaklaşmak iyi geliyor diyor az önce hani sen yarım saat uzaklaşmak iyi geliyor diyosun ya benimde ihtiyacım oluyor o yarım saate bazen dedim uyutunca dedi bana uyutunca uzaklaşmak olmuyor ama dedim erkekler böyle maalesef hep en yorgun kendileri çocukları iki öpüp sevince ilgilenmiş oluyorlar biz hakkımızı arayınca da köpürüyor lar. 

önce (9 puan) tarafından

Malesef oyle. Ben dışarıda çalmıyorum diye hayat bana daha kolay gibi düşünüyor

Evet onlara göre biz bütün gün evdeyiz yatıyoruz hiç bir iş yapmıyoruz. hayır dışarda çalışsak yine bu yapılan işlerin hepsini biz yapacağız. Ya bir kere çocuğun ödevine bile bakmıyor kardeşini uyutucam oğlum babana göster dedim bana salladı yine 

önce (5,323 puan) tarafından

Bunu bende söyledim bana dediği

Sen anasın aramızdaki fark o dedi

Yani daralıp bunalmaya yalnız kalmaya hakkımız yokmuş gibi düşünüyorlar. 

önce (9 puan) tarafından

İkimizin yükü aynı değil diyor. Eee ben çalışırken ikimizin yükü aynımıydı yine benimki fazlaydı

Kabul etmezler erkeklik leri sarsılır bizim daha çok zorlandığımız kabul ederlerse

0 oy
önce (6,237 puan) tarafından

İkiniz de aşırı yorulmuşsunuz görünen o 😔 Destek alabileceğiniz birileri yok mu 

önce (9 puan) tarafından

Yok anneler çalışıyor hastasonu bile çalışıyorlar evde oldukları zamanda bırkamıyorum kendilerine vakit ayırsınlar diye. 

0 oy
önce (5,671 puan) tarafından

Yoruluyoruz çünkü canım 

Erkekler bizi anlamasa da fiziksel olarak beyin olarak beden olarak ruhsal olarak çok Yoruluyoruz 

Bütün yük kadinin üzerinde oluyor 

Biraz olsun anlayis bekliyoruz e onu da göremeyince ne olacak

Tahammulumuz kalmadi ama anlayan yok 

İster istemez bi noktada patlıyoruz 

önce (9 puan) tarafından

HHaftasonu cocugu al git diyorum nereye gideyim diyor hey allahım

0 oy
önce (127 puan) tarafından

Biraz daha zaman geçince düzelecek emin olabilirsin olgunlasacacaksiniz birbirinizi anlamaya başladığınızda hepsi geçecek 

0 oy
önce (994 puan) tarafından

İçini birilerine dökmen lazım annen kardeşin veya bı psikologa yoksa ileride daha büyük dönülmez yerlere gelebilir evliliginiz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 909 göst.
0 oy
10 cevap 651 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 719 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 352 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Semrak (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,221 soru

24,180,435 cevap

336,299 kullanıcı

...