0 oy
1,231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,655 puan) tarafından
Kızlar sizce almalıyım smdi karta çok ödememiz geliyor annem TV istedi elden ben para olarak size vereyim bizim kart dolu dedi bende anne kart xok geliyor hiç yerimiz yok dedim gerçekten de öyle.. millet inamiyor hele en yakınım annem ben 2ay eksi hesabı odeyemedim 4 bin oldu maaş 8 ancak annem TV şart senin salona da diyor benim butcem yok tvye ayıracak dedim ozmn bana alalinda senin karttan yer varmı diyor .. dilimde tüy bitti odeyemiyoruz çok yüksek geliyor eksi hesaplardan 10 aydır kurtulamadık diye .. anneme nekadar kizarsam kizayim hipnoz olmuş gibi dediğini yapasim var ama hala kıymet bilinmedi ,azarladı hakaret osikolojmle oynadı .. sndi dediğini yapmayınca biliyorum kendimi kötü hissetecem ayın 15 ine de kadar da harcayacak nakitimiz bile yok hep eksiden çekiyoruz bide para yok diyorsun diye benle kavga eder annem .. bebelere bakıyor ya ne aldiracagini şaşırdı kendisi dolap yaptıracağınız bahçeye ve eve ee anne dedim benm de eve alacaklarım birikti bı turlu baslayamadik dedn çocuklara yatak acil , balkona dolap acil üstüm basım yok 2 bebek onlara alınacaklar hiç anlayış yok durumum yok derken hala bana bunu nasıl der eşim anneme telefon aldı , 4.5a ve mulkshake makinesi aldı 350 ye ..nakitte verdim ben artık kimseye iyilik yapmadan alacaklarmi almak istiyorum ev kredisi arsa kredisi ödedik .. annem bana diyor ki bence markete gelen televizyondan sende al bulunmaz fırsat diyor niye bliyormusunuz bana çok çok nadir geliyor bebelere kendi evinde bakıyor ..salonda TV izlemek için kendisi için .. ha bide eminim karttan o tvyi çektirsem annem vermez ben isteye isteye eminim yani benim de istemeyeceg i mi blio çok uyanık 

18 Cevaplar

+10 oy
(9,610 puan) tarafından
Allah rızası için şu çocukları düzgün bi kreşe okula biseye gönder şu annenden sende kurtul bizde kurtulalım
(2,655 puan) tarafından
İkisini nasl yollayim biri daha küçük bide vardiyalym kreşe de yollasam al işte yarın gece eşimde yok bende , nasıl olcak
tarafından
Çok haklısın.israrla bunu yapmıyor,verse her ay kreşe bir miktar para ne annesi bir şey ister ne de burada problem yaşanır
(620 puan) tarafından
Çok mu post açmış cnm öyleyse kreşe ver cnm
(2,655 puan) tarafından
Kreş verdim diyorum okumuyormsnz ısrarla ne alakası var ben gece nöbetine de gidiyorum 11 de gitcem eşimde yarın 6da , ozmn da mı bakıcı bulucam ..b n anneme yiklardir para aktarıyorum zaten butcem duzelse vericm zatn anlamlarda öyle talebi yoktu ama gücüme gidiyor anliyormsnz
(9,610 puan) tarafından
Canim o zaman annenden dert yanma,anlıyorum buraya belki yazarak rahatliyosun belki ama boşu boşuna kendine de dert etme çünkü senin annen bu yani değişmez,sen çalıştığın için ona mahkumsun oda bu hallerini kullaniyo ne koparsam kâr diyo,valla böylelerini gördükçe annemin ayaklarının altın öpesim geliyo,birak bi kuruş para istemeyi onlara giderken 1 poşet bise alsam cocuk gibi azar işitiyorum
(9,610 puan) tarafından
Kreş derken anla iste yani ben nasıl çalıştığını bilmediğim için kreş dedim kres olmuyosa yatılı bakıcı bulabilirsin iyice araştırıp
(3,303 puan) tarafından
Artiladim valla
(620 puan) tarafından
Sende annenle konuş butcene göre belli miktar da anlasın annende artık istemez cnm
(2,655 puan) tarafından
Konuşuyorum işine gelmiyor nakit yok eksiden çektim kartı odeyemedim diyorum yok smdi promosyon gelecek ya ona göz dikti oda tuzla huz olacak arabann bakinlarni bile yaptıramadk
(9,610 puan) tarafından
Yok ceylan ya annesi çok doyumsuz anlatmasina göre,yani öyle 3 5 miktar parayla olucak şey değil hem para ver hem ihtiyaçlarımızı al modunda kadın
(2,655 puan) tarafından
Şimdi anlattım Sadun mi metehann annesi .. evet ne koparsam kaar diyor eşin promosyn alacak inan ucu ucuna denk geliyor ondan dolayı TV yi kalmaya çalışıyor eminim bu msjim devamı gelir durup durup msj atar sen çekte diye .. arabanın bakimi su bu hepsi gidicek bide eksiden harcıyorum birini alıyorsan birini alamıyorum duzelelim diye anne bak alma diyorum pazardan nakit bir sürü şey aldı 2bine yakın verdim bana yazık deglmi bebelerime aldı ama alma ben kendi alacaklarına geç kaliyorum kart yetişmiyor eşimde kızıyor 1ay sık dişini böyle gitmez düze bı çıkalım diyor ben cimri değilim burdakiler öyle algılıyor ama inan okadar çok harcarimki anneme hazir yiyecekler neler neler gücüme gidiyor anlamlarda böyle talep yok eşim tekefon alır bahane bulur mulkshake makinesi aldırdı kullanmıyor bile hani bsey yapmasak anlicamda hiç isteği bitmiyor ki daha para vermemizi vekliyordur millet torununa bisiklet su bu alır annem beni kiprmaya çalışıyor gücüme gidiyor niye aklıma sokuyor benim ben nasl geçinmeye çalışıp sana da yiyecek alışverişi yapiyrosan sende antirene dolap yaptirmiycer inanmirisnz bütün eksijlerimi erteliyorm buraya dertleşmek için yazıyorum sizin verdginiz taktiklerle arada laf söylüyorum çaresizim tükendim
(2,655 puan) tarafından
Metehann annesi bencede op annenin ayaklarnn altını
(620 puan) tarafından
İnanmıyorum Allah yardım etsin çalışsa bir dert calismasi bir dert destek olacağına Allah vicdan versin
(9,610 puan) tarafından
Valla sana bise diyim mi sen boşuna calisiyosun emin ol calismasan daha iyi gecinirsiniz çünkü senin aldığın maaş annene gidiyo
(2,655 puan) tarafından
Wlla a önce isyan ettm Allhim gücüne gitmesin eşim denne uyumus kanipe de bende yorgunum tmm evleri topladı da bende nöbete gitcem smdi böyle çalışma rezillik olamaz ya 13 yilimi verdim ama ben pert wlla en azından böyle Cook harcamam .. alma diyorum sen bana rahatlwynca verrsn diyor bide tam ücretlerini edllde yuvarliyveryor  doyumsuz olmasına kızıyorum ben anneme 5 6 ay para veremem sonra ne isterse alsın bendne kendime mont alamıyorum ya pantolonun yırtıldı kaldım ortada  bide zamanında vermesem çok para yedirdim ki ben .. kaç ke zdedim kendime bseyler alcam artık diye .. evime alacaklarimi da biliyor şuan vermiyorum 1 milyar borcum var kızlara kıyafet aldı pazardan verecek yerim kalmadi artikk
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bayadır yoktun özledik annenle maceralarını 
(2,655 puan) tarafından
Hahahaa aşk olsun ya
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Şu çocukları kreşe versen ikiniz de kurtulacaksınız da...
(2,655 puan) tarafından
Paylaşırin sana mı hesap vericem açık paltrofm aynı sorun değil konu farklı istedgini yazarm
(1,825 puan) tarafından
Paylasiyorsan cevaplara da saygı duyacaksin o zaman. İşinize gelmeyince cemkiriyorsunuz anında
(2,655 puan) tarafından
Bıktık su bu demeye de hakkın yok eleştiri den dozu var ben kmseye kendimi tatmin etmek için veya rahatlamak için yazmam burda
(1,825 puan) tarafından
Bıktık diye ben mi demişim sen okuduklarina iyice bir bak hele
(2,655 puan) tarafından
Neyse zaten cnm skkn muhakk postlarda böyle portleyen biri oluyor millet bide böyle seyle uğraşıyor uzatmayalım iyi akşamlar
0 oy
tarafından
Senin acilen bir yardım alman lazım hastalık olmuş sende hayır diyememek 
(2,655 puan) tarafından
Osikytrs kabul etmiyor neymiş bakanlık 15 dk veriyormuş onda da ilaç yazıyormus bı çözüm yolu bulmam lazım mücadele edicek güç yok artık ne laf dersem deyim annem ekarte ediyor .. wlla kadına çok kızıyorum cok soğudum ictigim sütü burnumdan getirdi ama sıkışsamda hayır diyemiyorum ben anlamıyorum kendimi ya butcem yok dedm bliyorm annem yine söyler bu lafları
0 oy
tarafından
Kreş, bakıcı bunlar da bir seçenek.bir düşün istersen.ya da annene her ay ver parasını bir daha senden bir şey istemesin maaşı ile alsın 
(2,655 puan) tarafından
Ben vermek işte.iyorum her ay anneme
tarafından
İyide canım belki versen daha az zararın olur.yanlis anlamada böyle her şeyi size aldiriyorsa hiç düze çıkamazsınız.en azından o zaman ne kadar vereceğini bilir, hesabını ona göre yaparsın
(2,655 puan) tarafından
Cnm öyle de her dk almıyoruz bunlar ara ara olan şeyler telefon alinali 2 ay olmuştur belki veya 3 .. 4 5 ay öncesinde de milkshke makinesi ay cnm çekti bende mi alsam bana alsa eşin de versem son nralar :) .. cnm şuan doğru diyorsun ama anneme para.vericek gücüm yok ki kendime nakit harcamaya bulamıyorum belki sonra cnku hala çok kızgınım bana yaptığı davranışlar her gün kavga etmeler hakaretler kılık kıyafet konuşmama kadar çok kötü eleştiriyor .. ablamdan hoc talebi yok
.ablam mont almış bilmem ne kocasından gizlice oda ben kocamı yönetiyorum diye
tarafından
O zaman TV'nin acelesi yok bekle biraz anne de.sen evet dedikçe o hep isteyecek,daha çok isteyecek.sen hayır diyemiyorsan eşin desin.once ihtiyaçlar sonra istekler gelir.kocama artık sözümü geciremiyorum beni dinlemiyor falan de,ne bileyim biraz mesafeli olsa eşinde böyle yapamaz galiba annende
0 oy
(802 puan) tarafından
Herkes kreş demiste kreslerin fiyatlarından haberleri yok sanırım kimsenin anladığım.kadari ile 2 kişi calisiyorsunuz 3 bin 3.50 Tyler var taksitle olmadi al 
(2,655 puan) tarafından
Hayır bide millet işine geldiği gibi yorum yapıyor birini okula yolladım diğeri 2 yaşında ayrıca gece nobetlerine giden biriyim ben gece kime güvenip evine cagrym ki kimse gelmez zaten yine anneme muhtacım yine yüzünü gorucem , ben maddi olarak yetisemyrm iki maaş giriyor ama 2sene çalışmadım ücretsiz izindeydm ..anneme aylık para vermek guulcume gidiyor ki zaten yokta çok paraci bı kadın öldü orda da yazdım eşim tekefon aldı milksalhke nakiensi aldı daha napalim bukadarda gelinmez üstüne ablamın çocuğuna bakarken para isteği yoktu cnku eniştem kurallı bizi sevmez ama ben eşimi uydururm hemen .. cnm telefnn taksii başka taksitler var şuan ben eksiden yiyorum her ay eksidym kendime alacakalrim var eve yatak alcam anneme bunu alırsam kartı odeyemme ki bide hiç bir zmn bsey almasm nakit vermeden anlicam
(9,610 puan) tarafından
Gece gittiği için kreşe verme imkanı yokmuş ama emin ol kreşe verse daha iyi çünkü annesine zaten her ay bi kresten daha fazla parası gidiyo
(802 puan) tarafından
Her ay 7 bin tl veriyorsa o ayrı bu devirde bakacak insanda zor bulunuyor tamam anneside anlayışsız o ayrı oda onun farkında istiyor işte sürekli kızından
(2,655 puan) tarafından
Cnm gece gittiğim için değil 3bucuk yaş kızım okula gidiyor zaten 2yasndaki gidemiyor ..kreş 5 de kapanıyor yatılı değil ya , 5ten snra benm nobetlerin oluyor bazen 11 e kadar bazen sabaha kadar oyuzden diyorum gece kime emanet etcm mecbur yine anneme. ..yok 7bin falan verdgm. Yok borclardan kendime bile harçlık kalmıyor ki
(66 puan) tarafından
Kadin vardiyalı calisiyor. Kreşe neden vermiyorsunuz diyorsunuz. Aksamdan sabaha kres mi var acaba? Kadin diyor ki ben aksam ise gidince cocuklari anneme bırakıyorum diyor. Bunun kres ile ne alakası var?
0 oy
(6,561 puan) tarafından
Anemon evinde TV yoku ?
(2,655 puan) tarafından
Var salonunki iyi göster.iyormjs a101de geliyormus kaçırmayalım diyor
(6,561 puan) tarafından
Fazlası aç gözlülük ama hiç gerek yok de net köy tavrını bitti gitti insan kendi kızının parasına bu kadar fazla nasıl tenezzül eder anlamış değilim bnde on yıl calstm annelik  iznine çıktım. Sonra bıraktım işimi annem bir gün olsun bnm parama kiyamadi bişey alıp anne gttgmde çok nadir yerdi hep kızardı alırım diye hayret tamm bir iki üç ama sonrası belescilige girer okuyorum denk geliyordum postlarina
(2,655 puan) tarafından
Bende diyorum ki kendi alcaklarim var evet hep erteliyorm pantolinumda yırtıldı aylık ödemem bu ay 5 bin öbür ay 7bin maaştan bin TL kalıyor wlla öyle böyle alsammi
0 oy
(513 puan) tarafından
ya ne alaka annene niye surekli boyle pahali seyler aliyorsunuz anlamadim. sizin bir butceniz var ve aylardir zor durumda olan bebekleri olan sizsiniz. kusra bakmasin annen de az yesin de kendine tvyi alsin sen de küserse küssun neden hayir alamam diyemiyorsunki. anne olarak esas kendi tv alana kadar senin bir suru borcuna yardim etsin. tv cok mu sart. torunlarina üst baş iki kiyafet alsin da anneannelik yapsin. bir de karti vermedin diye dovusuyor. ben istemeye utanirim ya. insanlarda hic cekinme falan kalmamis. valla sen alistirmisin ki daha cok yer annen parani. miltimilyoner olsan neyse ver annendir ama borc harc icindeyken de pes yani bu kadar para istemesi kendi lüksü icin. hayretle okudum yani 
0 oy
tarafından
Canım sen niye herseyini annene anlatıyorsun ki promosyon gelecek, şu kadar maaş alıyorum sen eşinin aldığı maaşı da soylemissindir. Annen herseyinizi biliyor. Anlatma yada daha az aldığını söyle eğer anne hayır diyemiyor her istediğini alıyorsan da bir destek al tamam çocuklarına bakıyor maddi anlamda destek olmalısın ama o kadar da değil. Kendine , çocuğuna harcamadigin parayı niye annene harcıyorsun o zaman çalışmanın, çocuklarının senden ayrı kalmasının ne anlamı var.
0 oy
(973 puan) tarafından
Para verecek gücüm yok diyorsunuz geçimsizlikten öylesine dem vuruyorsunuz ki sanki asgarî ücretle çalışıyorsunuz sürekli para ve anne hayattaki tek sorununuz bu iyide bu durumda olmanızın sebebi yaptığınız yatırımlar ev arabalar arsa falan falan onların kredisini ödüyorsunuz mülk sahibi oluyorsunuz sonuçta annenizin istediği herşeyde çok gözünüze büyüyor sizinde annenize aç gözlü diyene kadar bir kendinize bakın bence sanki kadın mecbur çocuklarınıza bakmaya annenize güvenerek mi çocuk yaptınız kadın yaşını başını almış rahat etmek ister artık bu yaştan sonra bizleri büyüttüler yetmiyor birde çocuklarımıza bakıyorlar birde memnun olmuyoruz ohhh ne güzel iş 
0 oy
tarafından
Çocuklarına bakıyormuş al sevindir kadını. Zaten eksideymissin bir TV den bişe olmaz
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Babaanne baksa biraz da canım senin anneden hayır yok gibi
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Sen toptan işi bırak ücretsiz falan yap ya ne anneymis artık postlarinda adına bakmadan taniyorum
0 oy
(746 puan) tarafından
Eski postlarini okudum da. İkiniz de birbirinizden memnun değilsiniz. Cocuguna bakmak zor geliyor annene. Olabilirde. Kac yasina gelmiş kadin 2 cocukla uğraşmak zor. Ama sende neden minnet ediyorsun ki annenin bakmasina guvendigin bi bakici tut. Cevrene haber sal bul bitane. Evinde baksin cocuklarina. Boylelikle annende senden bisey istemez. Kafan rahat olur. Kendine bu eziyeti yapma.. nereye kadar boyle gidcek. Bi de merak ediyorum aklin kalmiyor mu cocuklarda. Annen senin yazdiklarina gore huysuz bi kadın. Sence cocuklarina verimli olabiliyor mu. Benim aklim kalirdi. Valla bak bi bakici tut arastir. Annenlede olmasi gerektigi gibi gorusursun bu tur muhabbetlerede maruz kalmazsin
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Kreşe veremiyorsun madem. Annene aylık belli bir bütçe söyleyin onu verin. Anne biz sana her ay şu kadar verebiliriz ama daha bize bişey deme. Yok alamıyoruz de. Zaten fazlasını istesen de yok yok yetmez diyorsan işi bırakıp kendim bakayım herkes de kendi yağıyla kavrulsun de. 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Canim daha oncede okumustum annene her ay belli bir miktar para ver madem boyle yapiyor bakici tutmusun gibi dusun atiyorum 1000 olur kendi biriktirip alsin ne istiyorsa hemde 4 5 bin verip verip senide sömurmez belli bir miktar olursa 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 524 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde A.Sura.K (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 339 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 328 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 624 göst.
31 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,699 soru

24,019,956 cevap

328,181 kullanıcı

...