Kızlar sizce almalıyım smdi karta çok ödememiz geliyor annem TV istedi elden ben para olarak size vereyim bizim kart dolu dedi bende anne kart xok geliyor hiç yerimiz yok dedim gerçekten de öyle.. millet inamiyor hele en yakınım annem ben 2ay eksi hesabı odeyemedim 4 bin oldu maaş 8 ancak annem TV şart senin salona da diyor benim butcem yok tvye ayıracak dedim ozmn bana alalinda senin karttan yer varmı diyor .. dilimde tüy bitti odeyemiyoruz çok yüksek geliyor eksi hesaplardan 10 aydır kurtulamadık diye .. anneme nekadar kizarsam kizayim hipnoz olmuş gibi dediğini yapasim var ama hala kıymet bilinmedi ,azarladı hakaret osikolojmle oynadı .. sndi dediğini yapmayınca biliyorum kendimi kötü hissetecem ayın 15 ine de kadar da harcayacak nakitimiz bile yok hep eksiden çekiyoruz bide para yok diyorsun diye benle kavga eder annem .. bebelere bakıyor ya ne aldiracagini şaşırdı kendisi dolap yaptıracağınız bahçeye ve eve ee anne dedim benm de eve alacaklarım birikti bı turlu baslayamadik dedn çocuklara yatak acil , balkona dolap acil üstüm basım yok 2 bebek onlara alınacaklar hiç anlayış yok durumum yok derken hala bana bunu nasıl der eşim anneme telefon aldı , 4.5a ve mulkshake makinesi aldı 350 ye ..nakitte verdim ben artık kimseye iyilik yapmadan alacaklarmi almak istiyorum ev kredisi arsa kredisi ödedik .. annem bana diyor ki bence markete gelen televizyondan sende al bulunmaz fırsat diyor niye bliyormusunuz bana çok çok nadir geliyor bebelere kendi evinde bakıyor ..salonda TV izlemek için kendisi için .. ha bide eminim karttan o tvyi çektirsem annem vermez ben isteye isteye eminim yani benim de istemeyeceg i mi blio çok uyanık