0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (394 puan) tarafından

Ya eşimle Bayadır küsüz neyse bugun annemle telde konuştuk bi yanlıs anlama oldu annem telefon kapadım sandı üzerine neyse bende babama dedim bu olayı anlattım ama biliyorum annem ne zaman onu terslesem bu arada terslesem dediğim annem insani gıcık eder sürekli laf sokan bir tip hep sey sanar kocamla aram kötü kocam bana kötü davranıyor ondan bende agresif oluyorum sanıyor ki ben o gıcık edince gıcık davranıyorum her neyse kesin gidip babamı fişnikledi babam mesaj attı hani damadı evde mi değil mi yokluyorlar esım kahveye gittiği için takıklar ki zamanında babam kahveden cıkmazdı neyse sonra ben eşimi gizliden cektim babam inanmadı fotosop dedi bende saka yapıyor sandım ya da annem söyledi sandım meğer ciddiymiş işte selfie atın dedi bilirler esım sevmez normalde de sevse bile saçma bişey değil mi damat olsam ne alaka durduk yere selfie istiyor bende kızımla attım babam Trip attı ben damatla istedim sen kızla atıyorsun diye ki ben esımj gizliden videoya bile aldım anlamadım gitti sanki herkes benle küsmek için bahane arıyor bu iki ayda esımın ailesiyle küsüştük sonra eşimle bugun annem aksam babam anlamadım bunun tribi atılır mı kızlar ben mi haksızım

4 Cevaplar

+1 oy
(23,053 puan) tarafından

Yani gizlice videoya çekip attığın için bile haksızsın. Düşün ki eşin seni habersiz çekip kendi ailesine atıyor rahatsız olmaz mısın? Sana arkadaşça kardeşçe bir tavsiye kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Aileni bu kadar kendi ev ortamına ailene dahil etme

(394 puan) tarafından

Ay evet annem cok karışmaya calısıyor gerçi eşimde kendi aılesını cok karıştırıyor ama bana cok saçma geldi kendimden suphe ettim acaba adam evde değil mi 

(394 puan) tarafından

Birde baba biliyorsun sevmıyır utanıyor öyle seylerden babam demez mi sevecek sevecek bilmem ne ya biz doguluyuz anneme eşimle selfie atsam utanmam ama su an esjmj ıkna edip cekınsem dahi babama atarken utanırım o ne ya

(23,053 puan) tarafından

Bu kadar kendinize ilişkinize dahil etmeyin sınır çizin 

-Reklam-
0 oy
(4,641 puan) tarafından

Yahu neyin ispatı kima ispat. Hiçkimseye bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin. Ever zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz  siz unutursunuz normale dönersiniz ama  3. Sahıslar unutmaz. Dolaylı kin duyarlar başınıza kararlar vs vs...o yüzden çekirdek ailene kozanı  öreceksin ayrılma gibi bir fikrin yoksa ve çooook büyük şiddet  ya da şahsına zarar bir şey yoksa yi ya da kötü kimseyle paylaşmayacaksın. Bence kim olursa olsun bu kadar hayatınıza dahil etme. 

Tamam onların yaptığı da normal  değil ama valla bak hiç gerek yok. Dertsiz başına dert almışsın.

(4,641 puan) tarafından

Benim annem de babam da hafta sonu zorunlu  kalmadıkça aramazlar , akşam 9 dan sonra aramazlar. Dediğin gibi ekstra saygı vardır. Herkes yerini bilmeli sınırlarını bilmeli 

(394 puan) tarafından

Evet baya küsüz eşimle ve ben bu durumu hiç yansıtmıyorum ama nereye kadar saklıcam babam ev yapıtırıyor esım jnsaatcı yakında oraya gidecek beni götürmezse annemgil anlar 

(4,641 puan) tarafından

Valla Saliha erdemin sohbetlerini dinle derim sana. Akıllı insan kısa keser tartışmaları da sıkıntıları da diyor. 

İkinize  de zulüm.  Konuşup inatlaşmadan halletmelisiniz bence. Eşin inatlaşıyprsa sen alttan alıver. Yani halletme yolunu tercih edin. Yoksa uzar da uzar. 

(394 puan) tarafından

Canım biliyorum o hanımı hatta babam onun videolarını bana atardı ben ona sastım annemın işi bunlar canım 41 fetih cıkardım 5 vakit namazda dua ettim ismi azam duası yaptım teheccüd namazı kıldım esıım yaptığı haksızlığı farkına varsın diye olmadı araya dayısının soktum onu da dinlememıs olay kısaca su esomın babasını zeytin tarlası var iki görümce kaynana gidip topluyor lazım olursa ıscıde gidiyor ama eskm bu yasına kadar hiç girmemiş neyse benim 3 2 yasında iki bebem var ve 1 saat bile akıllı durmazlar kaynanamlarda bu arada esım ailesine de bakar esımı aılesıı de bize yardımlasarak yani bize zeytin yağı ve zeytin veririler mesela gecen sene az cıktı 10 lt verdiler düşün neyse ben bu sene yesıl zeytin kendime yapmak için gittim küçük görümce ve kaynanam coxuklara bakamadım delirdiler eltim gitmediği halde ona zeytin verdiler yani kısaca benim esim cok işlerini görüyor maddı manevi bize yag ve zeytin vermeleri normal geliyor ama eşim acıyor onlara madem acıyorsa bos kaldığı kıs günleri vardı gidip yardım etseydi bana gidip sende toplıcan eltinle dedi yerdekileri ben dedim clcuklara bakamıyorlar yok onlarda gelsin tarlaya bu kıs gunu demez mi ben olmaz dedim dayısına da dedim o da bana hak verdi anneside bakamam demiş ccoukalra oğlum beni dinlemiyor sen konus demıs dayıya o da konustu ama onuda takmıyor ben böyle adımlar atmaya calısıyorum yaptığım yemegj bile yemiyor cocuklar aracılığıyla haber yolluyoruz kızıma arattiriyorum hani yemek yicenmi falan diye sorduruyorum böyle göz teması falan kurmaya calısıyorum ama yok koynuna girmeye calıssam onu bile terslicek gibi hissediyorum ondan da yanasmıyorum ama aldatacak bir adam değil onda netim geceleri acıklı müzik falan dinliyor imalı bi akıl versen

(4,641 puan) tarafından

Anca okuyabildim canım k bakma. Adam akıllı cevap vereyim diye de geçiştirmek istemedim. 

Şimdi ne olursa olsun 3. Şahısları suçlayarak konuşma. Güzelce eşine anlat bana söylediğin gibi... hep olumlu  cümleler kur. Sana bu tavırlarının hissettirdiği kötü duyguları ve bu duygulardan artık kurtulmak istediğini anlat. Kelimelerin gücünü kullan yani. 

Evet 2 küçük çocukla da seni işe çağırmaları da hoş değil. Ama ne kaynana anlar seni ne elti ne görümce. Önemli olan eşinin seninle aynı fikir ve yönde olması. 

Boooooolll boool inşirah oku eşine. Yatağınıza ihlas oku. Evinde bakara suresi aç sesli bir şekilde. 

Bazen insanın eşek saatleri ve zamanları oluyor belki de çok uzamayacak basitlik bir konu ama insan daha da büyütüyor.  Valla 3 günlük dünya hiçççç gerek yok. Güzelce eşine de ki benden iş bekleyerek  vereceklerdi yağı  zeytini. Gerek yok hayatım işlerine de gidemem zaten param olursa alırım marketten olmazsa yemeyveririm de... ama kavga ederek değil kendi acziyetinden bahsederek söyle. Allah yardımcın olsun.

0 oy
(394 puan) tarafından

Post yukarı kızlar yorumu olan yokmu

0 oy
(19,933 puan) tarafından

Öncelikle eşinle aranda sorun varsa kimseye anlatma annene babana bile kendi aranızda çözün çevrenin bilmesi sadece zarar verir sana 

(394 puan) tarafından

Evet ama çözemiyoruz cunku adam duvar dam taş adam odun adam kütük adam bina göz teması bile kurmuyor yaptığım yemeği yemiyor zayıfladıda zaten içi yansa da ödün vermez kendinden son dönemlerde evliliğimizde hep ben ona koştum yalvardım çabaladım bende yoruldum hep benim iteklememlemi gidecek bir sürü dua ettim sure cıkardım namaz kılıyorum 1 aydır tüm dualarım o anlasın hatasını özür dilesin. Diye ama bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 402 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 628 göst.
31 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,238 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,138 cevap

329,243 kullanıcı

...