Anca okuyabildim canım k bakma. Adam akıllı cevap vereyim diye de geçiştirmek istemedim.
Şimdi ne olursa olsun 3. Şahısları suçlayarak konuşma. Güzelce eşine anlat bana söylediğin gibi... hep olumlu cümleler kur. Sana bu tavırlarının hissettirdiği kötü duyguları ve bu duygulardan artık kurtulmak istediğini anlat. Kelimelerin gücünü kullan yani.
Evet 2 küçük çocukla da seni işe çağırmaları da hoş değil. Ama ne kaynana anlar seni ne elti ne görümce. Önemli olan eşinin seninle aynı fikir ve yönde olması.
Boooooolll boool inşirah oku eşine. Yatağınıza ihlas oku. Evinde bakara suresi aç sesli bir şekilde.
Bazen insanın eşek saatleri ve zamanları oluyor belki de çok uzamayacak basitlik bir konu ama insan daha da büyütüyor. Valla 3 günlük dünya hiçççç gerek yok. Güzelce eşine de ki benden iş bekleyerek vereceklerdi yağı zeytini. Gerek yok hayatım işlerine de gidemem zaten param olursa alırım marketten olmazsa yemeyveririm de... ama kavga ederek değil kendi acziyetinden bahsederek söyle. Allah yardımcın olsun.