0 oy
601 göst.
Diğer kategorisinde (1,064 puan) tarafından

Şuanda içim o kadar buruk arkadaşlar sabahtan beri  içim cız ediyor hem  üzülüyorum hem kızgınım bugün okudugum bir haberde  bir annenin  evladını doğurup sonrada poşete sarıp boş bir arsaya  bıraktıgını okudum ve bu olay benim oldugum mahalleye  yakın bi yerde o kadar üzgünüm ki  o evladım  nasıl can verdi bu soğukta poşette hiçmi duyan olmadı  sesini hadi diyelim ölü doğum yaptın yinede yapılırmı böyle birşey  hiçmi yüreğin suzlamadı hiçmi bi yerlerin acımadı  doğururken lanet olsun senin gibi anaya lanet olsun insanlıgına  bunun hiçbir açıklaması izahati yok  ne olursa olsun  yapılmaz yapılamaaazz     o kadar evlat  die yanan kulların varken  böylelerine verme rabbim   şuan evladıma bakarken  ağlıyorum  daha cok üzülüyorum  savunmasız cana nasıl kıyılır ben yavrum ağlıcak canı yanacak die üstüne titrerken nasıl  yaaa neeedennn :(      doğurmakla  ana olunmadıgını bir kere daha anladım  

Kahretsin  yazık çok yazık :(  Umarım evladına bunu reva görenlerde can çekişe çekişe  geberirler :angry:

7 Cevaplar

+1 oy
(1,615 puan) tarafından

Yemin ediyorum şuan haberim oldu abla kanım dondu nerde olmuş bize yakın mı hayır böyle birşeyi yapan hangi zihniyette allahım ya madam doğurup poşete sarıp atacaktın namussuz kadın ne demeye yaptın o çocuğu kanım çekildi resmen yazırlar olsun böyle insanlara keşke duysaydık sesini yada bi duyan olup alsaydı kurtarsaydı o yavruyu keşke rabbim sen böyle vicdansızları ana baba yapma evlat sahibi yapma.. :( Soğuktan kemikleri donsun tireye tireye dan versin inşallah bunu yapan. :angry:

(1,064 puan) tarafından
Amin.........
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onlarda ALLAH korkusu yok canım
(1,064 puan) tarafından
Aynen  milley ne der die düşünmektense allah ne der diyen yok yazık onlara
0 oy
tarafından
Bu gördugun ve duyduğun bir olay bilsen daha neler nelleer var hayatta annelik o kadar kutsalki oyle dogurmayla tasimayla olmuyor malesef 
(1,064 puan) tarafından
Haklısın  hemde çok kim bilir  daha neleri var   çok üzgünüm bu gece :(((
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Allah belasını versin böyle insanların.

Madem bakamıyorsun, şeyine sahip çık. Ama yok hem ayranim dökülmesin hem .. tövbe yarabbim yaa. 

Kahrolsun köpek. 
(1,064 puan) tarafından
Aynen canım   kahretsin rabbim böylesini   adi yaratık
(2,104 puan) tarafından
Rabbim o bebeğin her saniyesini o anasından çıkarsın inşallah.
(1,064 puan) tarafından
Amiiinnn... :((
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Bende her gün eşimin kuzeninin kızını görüp senin gibi düşünüyorum üzülüyorum o hasretle yanan kullardan biri de benim rabbim bunların gibilerine daha fazla vermesin 

Eşimin kuzeni gebe kaldığından beridir istemedi çocuğunu sonra doğurdu cocuk bütün haftada sadece 2 gün annesi6le kalıyor diğer günler anneannesiyle 

1 yaşında 3 aylık çok güzel bir kızı var o çocuğun kolu da kırıldı kolu da yandı annesi ona vuruyormuş da bugünde gözünün etrafı şişmiş ve mordu artık ne diyeceğimi bilemiyorum cocuk hastalanmış annesini arayıp diyormuş ki gel all bu çocuğu yoksa camdan atacağım uyumuyor ağlıyor diye kadın da gitmiş almış torununu ama her nebicim de olsa o annesi onu istiyor yavrum böyle anneler olmaz olsun cehennemde yerleri hazırlanıyor 
(1,064 puan) tarafından
Böyleleri  anayım diye gezmesin yaa ölsünler gebersinler pislikler   ne demekmiş çamdan atcam  adi köpek  sen kendini at o camdan dayanacak gücün yoksa cocuk bakmaya     küçücük  sabilerden ne isriyonuz töbee yarabbim   resmen gırtlaklamak geldi o kadını şuanda içimden   üzülme canım sen rabbim  sabrın sonunu  selamete cıkarır inşallah  sanada nasip olur   bende hasretle yanan biriydim cocuk çocuk die tam 14 sene sonra bi kızım oldu  şuan 2 bucuk aylık rabbim isteyen  herkese nasip etsin bu duyguyu
(111 puan) tarafından
Peki şikayet etmediniz mı hiç bunu görüpte sessiz kalınmaz bence yazık günah çocuğa böyle birinin elinde kalmamalı
0 oy
(163,325 puan) tarafından
Ohaaaa diyorum yaa insan gorunumlu bi mahluk cani katil kiz köpek yavrusunu birakmiyo yaa bu nasi bi yaratik bakamiycaksan bastan tutsaymis seysinii birlikte olmayı biliyosa korunmayida bilicekti icimden gecenleri yazarimda okuyanlara ayip olur 
(1,064 puan) tarafından
Söylenecek çok daha ağır sözler varda işte bu kadarını  el veriyo şuan burası ne yazıkki
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnn inşallah aminnnnn canım gözlerim doldu ya 
(1,064 puan) tarafından
Ya sorma  bende kötüyüm okudugumdan beri

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,419 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 663 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu