Şuanda içim o kadar buruk arkadaşlar sabahtan beri içim cız ediyor hem üzülüyorum hem kızgınım bugün okudugum bir haberde bir annenin evladını doğurup sonrada poşete sarıp boş bir arsaya bıraktıgını okudum ve bu olay benim oldugum mahalleye yakın bi yerde o kadar üzgünüm ki o evladım nasıl can verdi bu soğukta poşette hiçmi duyan olmadı sesini hadi diyelim ölü doğum yaptın yinede yapılırmı böyle birşey hiçmi yüreğin suzlamadı hiçmi bi yerlerin acımadı doğururken lanet olsun senin gibi anaya lanet olsun insanlıgına bunun hiçbir açıklaması izahati yok ne olursa olsun yapılmaz yapılamaaazz o kadar evlat die yanan kulların varken böylelerine verme rabbim şuan evladıma bakarken ağlıyorum daha cok üzülüyorum savunmasız cana nasıl kıyılır ben yavrum ağlıcak canı yanacak die üstüne titrerken nasıl yaaa neeedennn doğurmakla ana olunmadıgını bir kere daha anladım
Kahretsin yazık çok yazık Umarım evladına bunu reva görenlerde can çekişe çekişe geberirler
Yemin ediyorum şuan haberim oldu abla kanım dondu nerde olmuş bize yakın mı hayır böyle birşeyi yapan hangi zihniyette allahım ya madam doğurup poşete sarıp atacaktın namussuz kadın ne demeye yaptın o çocuğu kanım çekildi resmen yazırlar olsun böyle insanlara keşke duysaydık sesini yada bi duyan olup alsaydı kurtarsaydı o yavruyu keşke rabbim sen böyle vicdansızları ana baba yapma evlat sahibi yapma.. Soğuktan kemikleri donsun tireye tireye dan versin inşallah bunu yapan.
1,494,582 soru
24,416,896 cevap
351,305 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın