+1 oy
1,112 göst.
Diğer kategorisinde (8,817 puan) tarafından

Bu nasıl vicdansızlıktır ..nasıl insanlıktır.. hayvanlar bile kursağında yemek taşıyor yavrusunu doyurmak için. Rabbim bu dünyanızı zindan etsin gün yüzü görmeyin inşallah 

Ömür dünyanız zaten belli

19 Cevaplar

+2 oy
(8,817 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Video açamayanalr için

image

(5,889 puan) tarafından

Allah in belaları. Yok olasıca insanlar bunlar işte 

(1,214 puan) tarafından

Zıkkım yesiceler sizin gibiler üremese de olur çok üzülüyorum ama bir yandan da iyi ki büyümedi bu ailede diyorum

(8,817 puan) tarafından

Çok doğru son cümle. Böyle bir ailede iyiki büyümedi Rabbim en iyisini bilir.

İşte vicdanımız sızlıyor aç olarak öldüğünü düşününce 

(702 puan) tarafından

Ah bu bebek hiç aklımdan çıkmıyor  Rabbım sebep olanları kahrı perişan etsin çok üzüldüm  

bunlara insandır demek insanlığa hakarettir bunlar cani  bunlar şeytanın yeryüzündeki  sıfatıdır 😥😥😥😥😥😥😥

(1,214 puan) tarafından

Çok haklısın canım İnan ki çok haklısın Rabbim yanlarına bırakmasın inşallah ve bir daha İnşallah çocuk sahibi olmazlar olmasınlar ki   aynı şeyleri yaşamasın hiçbir bebek

-Reklam-
+2 oy
(7,988 puan) tarafından

Göremiyorum canm ne paylaştığını

+2 oy
(2,860 puan) tarafından

Dünde yazamadım canım bulamıyorum bişey üzülüyorum cünkü ah yavrucak 🥺🥺

+2 oy
(19,915 puan) tarafından

İki gundur kuzum hasta sadece emiyor,ekgida alamadigi icin agladim dun gece.Rabbim emanetin vericisi iste imtihan etmis o zaten melek onu yanina aldi seytan annesi dedesi babasi her ne boksa onlar dilerim parca parca ölsünler

(8,817 puan) tarafından

Aminnn .. ölünceye kadar gözlerinin önünden gitmesin o masum

(1,007 puan) tarafından

Büyük kızım havale geçirdi hastaneye götürdük doktor 24 saat bişey yedirmedi içirmediği için bende yiyip içemedim kursağımdan geçmedi. Allahım bu nasıl insanlar küçücük bebek açlıktan ölmüş onlar yemek yapıp yiyor boğazınız da kalsın inşallah. 

+2 oy
(2,190 puan) tarafından

ana baba ziyanligi bir kiz cocuk.  kizin kendi ailesi dogru duzgun olsa nikahsiz yasatmazlar bu yasta cocuk yapip .ve ayni kaderi yasayan bebek. yazik gunah yaa .  kizda ana babasindan nasi gorduyse bebege oyle davranmis iste . yazik

(8,817 puan) tarafından

Ne söylesem az geliyor ya ne küfürler yazdım ama sildim

+2 oy
(516 puan) tarafından

Allahım bu nasıl vicdansızlık

Anneliği gerçekten hakkıyla yapan hak eden insanlara nasip et 

+2 oy
(460 puan) tarafından

Bu anne 19 yaşındaymış ben anne oldugumdq 17 yaşındaydım ve bebegim derin nefes alsa uyanırdım annelik hissinin yaşla vs ilgisi oldugunu düşünmüyorum tamamen kişiye baglı bir insan kendi bebegi olmasw bile bir bebege bunu yapamaz demekki insqn degildi inşallah gerekli ceza kesilir ve üreme organları yok edilir böylesilerin.

(8,817 puan) tarafından

Hiç alakası yok 19 yaşla. Nikahsız birinden çocuk yapmayı biliyorsa bakmayıda bilecek. Yoksa götür bir çocuk esirgeme kurumuna ver bakamıyorum de

Gözüne baka baka nasıl açlıktan öldürür ya 

(460 puan) tarafından

Diyorum ya ben daha küçük yaşta anne oldum gece derin nefes alsa uyanırdım bişey mi olacak diye sarılık oldu uyanmazdı hiç zorla uyurken falan beslerdim ifadesine baksana bebek süt içmemiş bunlarda içirmemiş Allah'ım sabır 

+2 oy
(184 puan) tarafından

Oturup bi de yemek yemişler boğazınızda kalaydı kanı bozuklar

+2 oy
(883 puan) tarafından

Kansız canavar mahlukat o açken sen nasıl durdun hiç mi aglamadı hıc mi canın yanmadı Allah zaten veriyor rızkını göğsüne tutmak bu kadar zor mu geldi 5 dk zevkine sahip cıkamayan orus.bu cocugu ve ailesi

(8,817 puan) tarafından

Şehinin zevkine yaşıyorlar zaaten bu dünyada başka ne işe yarıyor ki böyle mahlukat lar

(883 puan) tarafından

Bunları yakacaksın cayır cayır kah.beler

(460 puan) tarafından

Allah yakar merak etme cayır cayır vicdansız insanlar

+2 oy
tarafından

Bende gördüm çok üzüldüm yaaa benim de evlatlarım yemek yemediginde gerekirse zorla koyuyorum ağzına üzülmekten ağlıyorum benim de iştahım gidiyor her coxuk doğuran anne olamıyor Vicdansızlar bebek ztn cennete giti ömür boyu bebek hep inşallah onun ölümüne sebep olan kişinin sürekli rüyasına girip korkutur inşallah onlasi

+1 oy
(9,010 puan) tarafından

Bu haberi gorunce cok uzuldum dun aksam oglum yemedi iki üc kasik anca birsey yedi gece 11 di yumurta kirdim yedirdim seviyor diye ekmekle yumurtayi bitirince sanki ben yemisim gibi oldu el kadar bebegi ac birakmaya nasil vicdanlari el vermis

(8,817 puan) tarafından

Ya bebeğimiz çocuğumuz yemeyince zaten kötü oluruz anneyiz . İnsan eşi yemeyince bile kendini kötü hissediyor. Hadi hadi die ısrarlar ediyoruz 

+1 oy
(1,128 puan) tarafından

Bunların kuşunu çüçüğünü kesicen bidaha şapamasınlar 

(8,817 puan) tarafından

Ne iyi olur

0 oy
(30,818 puan) tarafından

Ben üç gün olduğuna da inanmıyorum. Ve asla alacağı cezayı yeterli görmüyorum. Cezaevinde günde üç öğün yemeği önüne gelecek bu kanı bozukların 

(8,817 puan) tarafından

Yahh oda var . Yiyip içip yatacaklar . Umarım iyi bir gardiyan yada mahkûmlara denk gelirlerde o bebeğin yaşadığını yaşatırlar

0 oy
(570 puan) tarafından

Gerçekten ben de çok üzüldüm böyle insanlar anne baba olmamalılar benim kızım iki gündür hasta iştah kesik ve bir şey yemediği için doktor doktor gezip çağrı arıyorum çocuk aç diye 

(8,817 puan) tarafından

Vicdan merhamet bunlar herkesde olmuyor maalesef. Rabbim böyle böyle cehennemi dolduruyor işte 

0 oy
(4,467 puan) tarafından

Bana kafan bozuk,doktora git diyenler bu haberi görseydi benim halime şükür ederlerdi herhalde. Allahım isteyene değil,hakkıyla Rızan üzere yetiştirebilene ver 🤲🏻

0 oy
(10,444 puan) tarafından

Hepsini aç susuz bırakarak öldürmek lazım da işte ülke de adalet yok! 

0 oy
(352 puan) tarafından

Bu haber gecebuykularimi boldu bebegimi emxirirken bogazim dugumlenerek aklimi kurcaladi. Allahim sen vicdan merhametten yoksun insanlarla karsilastirma yarabbim. 

0 oy
tarafından

Allahım böyle insanlara evlat verme ya rabbim 

Bir evlat sahibi olmak için insanlar tüm servetlerini ortaya döküyor ken...aslında söylenecek sey cok da ben konusmak yazmak istemiyorum daha derini.

0 oy
(3,278 puan) tarafından

Rahmetli annem 18 yaşında abimi doğurmus ilk cocugu yaş küçük. 1 gun babaannem anlatır 18 çeşit şey yapmış abim yemiyor diye. Belki bir kaşık yer diye öyle uğraşmak. Bunlara insan denmez. İnşallah 1 lokma ekmeğe muhtaç şekilde can verirler. Bunları aç bırakıp sonra yemek verip sonra tekrar ac biraka biraka yillarca işkence edeceksin. Şerefsizler. Madem istemiyorsunuz  devlete verin ona gozu gibi bakacak bir aile bulurlardi. Yazık. Dün gordum bu haberi perişan oldum 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,012 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Linasirakaya (497 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 761 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 332 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (9,701 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 792 göst.