0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha hiç-bir dava görülmedi velayet davası açmıştım  3ay oldu karşı taraf istinaf formu diye birşey doldurmuş ve altında bam dosya gönderme formu diye şeyler var. Icerigiden velayet hakkında şeyler var ama henüz dava olmadan neye itiraz ediyorlar ?

6 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
İstinaf etmiş Bi 3 6 ay arası anca gelir istinaf sonucu daha erken veya geç de olabilir
tarafından
Sırf ugrastirmak için mi? Anlamadım niye
(4,285 puan) tarafından
Evet böle Bi hakları var kullanabiliyorlar
-Reklam-
0 oy
(17,105 puan) tarafından
Çocuğun velayetini geçici olarak sana mi verdi mahkeme. Daha dava sonuçlanmadan neye itiraz edecekki. 
tarafından
Bilmiyorum şuan dava henüz görülmedi evet çocuklar bende ama dava sonucu değil yani ama karşı taraf almaya çalışıyor
0 oy
tarafından
Kizlar başka bilgisi olan lütfen bilgi versin
0 oy
tarafından
Ah kuzum sen su adamdan bı bosansan ya ne ugrastırdı senı
tarafından
Hayır Isın iğrenç yani 3ay oldu hala mahkeme günü verilmedi hergun bi b.ok çıkarıyor yemin ederim ruhsal olarak çöktüm yani tamam takmıyorum diyorum ama iş velayete değince kafam allak bullak oluyor
tarafından
Turkıyede bosanmak cok zor evlenmek cok kolay halbukı evlenmek zor olmalı, ınsanların mahkemesı 10 sene suruyor
0 oy
(394 puan) tarafından
Canım çocukların sende olmasının hukuku aykırı olduğunu kanıtlamak için bi üst mahkemeye dilekçe verilmiş sanırım. Dilekçede nedenleri yazar. Karşı tarafın neyi öne sürdüğünü avukatın varsa sana söylesin. Ona göre sende delil bakımından hazirlikli ol. Bu arada cocuklar kac yaşında 
tarafından
Evet avukatım. Ama çocuklarım çok küçük biri 22 aylık diğeri 6aylik. Karşı taraf şiddet içerikli mesajlar koymu benim yazdığıma dair ama oda havada çünkü üzerinde adım yazıyor yani kimden geldiği belli değil kaldı ki telefonum hattı ondaydı. Ama onun dışında bir delil yok benimde delilim yok
(394 puan) tarafından
Çocuklar çok küçükmüş sende kalırlar canım. Sen onu bosver nafakaya tazminata odaklan asla alamaz

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 158 göst.
0 oy
6 cevap 370 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Seymaak1 (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 275 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 950 göst.
31 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu