0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,523 puan) tarafından
Çok parçalı oyuncakları hep kayboldu tak çak in çekici kayıp ,line up oyuncak boncukları eksik 

Ksilofon tahtası eksik

Üç şehir degisince oyuncaktan geriye pek bişey kalmadi 

Hepsi çöp mu şimdi parçalari satılan yer var mi

7 Cevaplar

+1 oy
(1,369 puan) tarafından
Ay hemen çöpe atıyorum ev yeterince kalabalık oyuncaklar sayesinde. Kirlanlar kaybolanlar çöpe. Birine veremem çünkü o halde 
(3,523 puan) tarafından
İsrafi sevmiyorum sevdiği oyuncaklar tekrar baştan aynısını almak istemiyorum çözümü yok müdür çöpten başka
(1,369 puan) tarafından
Yani bence yok canım. Birine de verilmez o halde. Parça kayıp diye bastanda alınmaz israf çünkü
(3,523 puan) tarafından
Aynen ya daha parçalı oyuncak almicam
-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından
Valla ben çöpe atıyorum 
(3,523 puan) tarafından
Yaaaa
0 oy
tarafından
Direk çöpe atarım ben 
(3,523 puan) tarafından
Pahalı ya bide inan atmak içimden gelmiyor yeniden aynı oyuncaga para vermektr istemiyorm
0 oy
tarafından
Hiç eksik değil 8 yaşındaki oğlum çok dikkatlidir hemen toplar ki kaybolmasın küçük kardeşi yerine de toplar dikkat eder :) hemen gideriz oyuncak dolabına koyarız 
(3,523 puan) tarafından
Biz üç şehir değiştik oğlum 23 aylık haliyle onemsemiyor malesef
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Çöpe atıyorum 
(3,523 puan) tarafından
Bende atmak zorundayim o zmn
0 oy
(361 puan) tarafından
Atma bence oldigu kadari ile oynasin cekic yok mu yumusak cekic gibi bisey yap onla oynasin eksik parcalar ile de oynayabilir bence ben de çocuğumda da dikkatlidir oyuncak konusunda dagitmaz ama yine de eksilen kirilan parcalar yerine ya baska bisey koyup onla oynatirim ya da eksik parcasi olsa da oyle oynar cok kırılani veya kullanirken zarar verecek bisey olursa atarim ben 
(3,523 puan) tarafından
Çok mantıklı dediğiniz oyuncaklar dünya para çok parçalı almışım hep çöpe atıp hangi birini yerine koyayim
(361 puan) tarafından
Hepsinin koyma konubilecek olanlarin yerine koyarsin gerisini eksikle de oynar oynayamayacak derecede olursa at bence yani ben oyle yapiyorum
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Oyuncak küçük bir çekiç alabilirsin bence ya da oyuncak boncuklar nasıl bilmiyorum ama minik boncuklar oluyor ona benzer bir şey bulamaz misin 
(3,523 puan) tarafından
Bakayım boncukcuya ama hangi şekilden kaç tane olması lazım onu tam bilmiyorum netten iyice inceleyeyim benzeri bulabilirsem bulayım
Ksilifonu napsam peki
(14,189 puan) tarafından
Hangisinden var bilmiyorum ki yapılacak bir şey ise marangoz a göster bakalım ne diyecek :D
(3,523 puan) tarafından
Şu renkli demire vuruyolar ya cocuilar ağaç çubuklarla ucu kırmızı oluyo ondan
(14,189 puan) tarafından
O tahta komple mı yok ona ne yapılır bilmiyorum ki zaten oyuncağın olayı o tahta :D
(3,523 puan) tarafından
Kesinlikle çöp olacak o zaman

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gammmze (1,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
6 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,087 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 300 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Esryyyy (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,992 soru

24,037,870 cevap

329,020 kullanıcı

...