0 oy
175 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,814 puan) tarafından

Ben dolap uygulamasından oğluma pantolon aldım kullanılmamış uygun fiyata. Kadın da yanına 2 tane daha pantolon hediye koymuş. Kreşte giyer diye düşündüm dedi Allah razı olsun. İşte bu kargo bana ulaşmadı kargocular kaybetmis sanırım paketi. Sabahtan beri buna üzülüyordum. Sonra waikikiden sezon sonu ya oğluma tişôrt aldım ben. Neyse bugün kargom geldi. Yanında 1 Waikiki paketi daha geldi. Açtım baktım benim siparişim değil bu. Şort tişört pijama takımları şapka falan. Nerden baksanız 2 bin liralik eşya var içinde. Sonra waikikiyi aradım ben durumu anlattım. Eşim de evde yok şehir dışında ama gelince iade etmek istiyorum dedim. Ortada bir sipariş  numarası falan da yok. Paketin üzerinde sadece adım ve adresim yazıyor. Sonra müşteri temsilcisi hediyemiz olsun iyi günlerde kullanın dedi kapattı. Tam oğluma göre şeyler. Haram olmaz inşallah arayıp söyledim de ama bilemedim. Seneye giydirecegim inşallah 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (6,050 puan) tarafından

sen üstüne düşeni yapmışsın.

onlar siparişi karıştırmış, senin geri dönüşünden dolayı da müşteri memnuniyeti için hediye etmişler. marka değeri adına iyi bir karar. 

-Reklam-
+1 oy
önce (37 puan) tarafından

Niye olsun siz gereğini yapmssinz keşke herkes sizin gbi olsa hediyemiz olsn demiş bak içiniz rahat olsn bnce 

+1 oy
önce (3,162 puan) tarafından

Sen sonuçta arayıp bilgisini vermişsin onlar da hediye etmiş senin kuzuşun kısmetiymiş demek onlar güle güle giysin 🤗

+1 oy
önce (7,344 puan) tarafından

Yani LC den mi gelmiş kargo

+1 oy
önce (8,126 puan) tarafından

Canım hediye etmişler neden haram olsun. Siparişi veren kişiye de eksiksiz gönderilecektir. 

Hayırlı olsun güle güle giydir

+1 oy
önce (5,682 puan) tarafından

Senin nasibinmis bence canım o 

Bende erkek kardeşime esofman takımı almistim 

Yanlislikla iki tane gelmiş 

Aradım söyledim hediyemiz olsun dedi 

Helallik aldım verdim kardeşime

+1 oy
önce (4,194 puan) tarafından

Hediyemiz olmuş demiş senlik değil 

İlgili sorular