0 oy
681 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben kreşte işe başladım. Üniv. Çocuk Gelişimi mezunuyum. İlk tecrübem yakınımda bir kreş buldum. Oğlum var 5 yaşında onuda kabul ettiler hoca beni sevdi pozitif enerji aldım bende. 2500 maaş, ssk ve yemek yürüme mesafesinde 9-15 arası çalışıcam. Maaşın az olmasının sebebi oğlumda o okulda farklı sınıfta olacak. Neyse okul açılana kadar haftanın belli günleri gidicem çok istekliyim işimi en iyi şekilde yapmak istiyorum ayrıca çok heyecanlıyım. İşte bugün müdür çağırdı okul anahtarı çıkarmış bana verdi. Konuştuk ettik plan yaptık oğlumuda götürdüm okula bugün çok uyumlu sakin ama sürekli anne dedi sanırım ilk gittiği için çekindi oyun oynadı vs. Daha sonra bir veli kayıda geldi okulu gezdirdim. Sonra bir kız iş başvurusu yapmaya geldi bekar mezun ve ilk deneyimi olacak onunda, hoca öğretmen ihtiyacım yok aldık ama yinede numaranı kayıt edeyim cv ni bırak dedi sende benim numaramı kayıt et dedi. Başka okula yönlendiririm yada sınıf açarsak ihtiyaç halinde ararım dedi. Hoca acaba şöyle düşünmüş olabilir mi kız bekar daha iyi olur aslında diye. Benim oğlumu kabul etti başta her şey iyi gidiyor ama o kızda pozitif biriydi.sonra ben çıkarken okulun anahtarını çıkardım sanada vereyim gelince dışarıda kalma dedi. Sizce kafama takmama gerek varmı kızlar

10 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kendine resmen dert aramıssjn
(228 puan) tarafından
Ne bilim canım
(9,232 puan) tarafından
Kendinden üztün görmüşsün o kızı o yuzden
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
İyide bunda bişey yok ki gayet normal kız iş aradığı için yardımcı olma amaçlı söylemiş ne diye dert ettin
(228 puan) tarafından
Canım ben oğlumla kabul edildim ve oğlum bugün biraz durmadı sürekli beni çağırdı gerçi okul daha açılmadı çocuk yok diye ondan sanırım ama kız bekar oda üniv mezunu o yüzden dedim belki
(7,448 puan) tarafından
Hayır canım işi çocuk olan bir adamın çocuğun böyle yapmasını normal karşılar
0 oy
tarafından
Dertsiz başına dert aramışsın adam ne ur ne olmaz almış numarasını niye hemen böyle düşündün ki
(228 puan) tarafından
Canım hani bekar yanında kimse gelicek sonuçta o yüzden
0 oy
(8,658 puan) tarafından
Kız sen resmen artık kaç gündur bu okul meselesiyle ilgili dert yaniyosunya ama boş kuruntu yapiyosun biraz relaxol
(228 puan) tarafından
Ne bilim canım belki düşünür oğlum biraz utandı bana sarıldı falan kız bekar ya
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Aşırı ince düşünmüşsün bir şey yok bunda 
(228 puan) tarafından
Dimi canım
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Anahtar vermis snaa daha niye oyle dusunuyorsun ki belki sen cikmak istersen o kizi ararim gibisinddn dusunmustur
(228 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(376 puan) tarafından
Canim benim dikkat ediyorum surekli takinti yapiyosun kendine hep boyle misindir, biraz kendini rahatlatmaya calis cocuklar geldikce kafan yogun olur boyle herseyi didiklemezsin umarim
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Sen normal bi iş yerine çocuğunla gitmiyosun kreşe gidiyosun ayrıca parasını da ödüyosun. Kendine dert arama
(228 puan) tarafından
Evet haklısınız gerçekten
0 oy
tarafından
Okulla ilgili kaçıncı postun. Artık sakin ol. Müdür senden memnun olduğunu ispatlamak için bı okulu üzerine yapmadığı kaldı :)) 
(228 puan) tarafından
:))haklısın cnm çok güldüm
0 oy
tarafından
aşkım 2500e tamam demişsin, seni kaybedemez o. 2500e kim çalışır 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 220 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeyzeycik (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,063 göst.
0 oy
9 cevap 1,162 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Evlataskacelyamhyt (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.

Kategoriler

1,468,968 soru

24,066,233 cevap

330,380 kullanıcı

...