Kızlar merhaba ben kreşte işe başladım. Üniv. Çocuk Gelişimi mezunuyum. İlk tecrübem yakınımda bir kreş buldum. Oğlum var 5 yaşında onuda kabul ettiler hoca beni sevdi pozitif enerji aldım bende. 2500 maaş, ssk ve yemek yürüme mesafesinde 9-15 arası çalışıcam. Maaşın az olmasının sebebi oğlumda o okulda farklı sınıfta olacak. Neyse okul açılana kadar haftanın belli günleri gidicem çok istekliyim işimi en iyi şekilde yapmak istiyorum ayrıca çok heyecanlıyım. İşte bugün müdür çağırdı okul anahtarı çıkarmış bana verdi. Konuştuk ettik plan yaptık oğlumuda götürdüm okula bugün çok uyumlu sakin ama sürekli anne dedi sanırım ilk gittiği için çekindi oyun oynadı vs. Daha sonra bir veli kayıda geldi okulu gezdirdim. Sonra bir kız iş başvurusu yapmaya geldi bekar mezun ve ilk deneyimi olacak onunda, hoca öğretmen ihtiyacım yok aldık ama yinede numaranı kayıt edeyim cv ni bırak dedi sende benim numaramı kayıt et dedi. Başka okula yönlendiririm yada sınıf açarsak ihtiyaç halinde ararım dedi. Hoca acaba şöyle düşünmüş olabilir mi kız bekar daha iyi olur aslında diye. Benim oğlumu kabul etti başta her şey iyi gidiyor ama o kızda pozitif biriydi.sonra ben çıkarken okulun anahtarını çıkardım sanada vereyim gelince dışarıda kalma dedi. Sizce kafama takmama gerek varmı kızlar