0 oy
331 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (306 puan) tarafından
Aslında 2. Ama korkuyorum ne kadar sürüyor acaba doğum 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Spinal seymi gı sezeryandaki belden uyusturmami 
tarafından
Aynen o bebegım bana da yaptılar :D korkacak bısı yok ama kıl gıbı ıgne zaten uyusturuyo hıc bısı hissetmiyorsun bıle
tarafından
Askim atlasi dogarken görmeyi cok istiyorum ama iste o kanli eller harket ederken bana yansimasi sesler falanbi urkutuyo beni ya
(163,444 puan) tarafından
Ohoo ondanda tirsma bee
tarafından
Lan bi kelebek bi spinal vallahi ahahhaha
tarafından
yok artık kız ne kanlı elı bısı yok senın kanın zaten korkma :D kesınlıkle cok guzel bır an ama uyanık olmanı tavsıye ederım
tarafından
kelebekten korktugunu soyleme bana
tarafından
Allah carpsin tek korktugumcanli kelebek baska hicbi canlidan korkmam niye korkuyon desen hic bilmembelki cok masum ondan gulmeyin doverim jdhdhdh
tarafından
:D ahahahaha nasıl gulmeyım lan  en sevdıgım hayvan kelebek mutluluk dıyınce kelebek gelır benım aklıma cıvıl cıvıl göruntulerı yazın ıcım acılır dogada bıyere gıdınce :D kelebekten korkmak ne :D
tarafından
Sen beni dusunsene misafir var ve eve kelebek girmis ben kapida bekliyomki herif kelebegi disari cikarsin hah iste cok basima geldi yazlari djjdjd
Ama diyorumya sorsan bana akrep gibi gelir o kelebek
 bisi daha diyim belimde bi dogum lekem var kelebek seklinde yani dovme yaptirmis gibi herifte sey diyo acaba bunla bi alkaasi varmi kelebek korkunun
tarafından
Günaydın mihrim ❤️
Aşko kelebegin neyinden korkuyorsun kız jsjsjsjs
tarafından
Gunaydin zehram ❤️ valla asko bende bilmiyom gordugumde tirsarim herkeste bilir bu korkumu sizjngibi şok olurlar ahahha
tarafından
Ahahaha napah yapacak birşey yok ozaman  herkesin bir korkusu var işte benimkide yılan ve fareeeee en korktuklarim fare ile bir kaç kez karşılaşmamız var ama yılan in resmini görmek yetiyor
tarafından
Yilanda gecti yanimda farede gecti ayagimin ustunden sakince aa yilan aaa fare dedim ama o minik kelebege gösterdiğim  tepki paha bicilemez ahahha
tarafından
Ama mihrim çok komik yaaa ahahaha

Hani varya
Bir aslan miyav dedi minik fare kükredi onun gibi birşey buda aahhahaja
tarafından
Ahhaha aynen valla dogru tespit balım ☺️
tarafından
:D kız vucuduna bıle kazınmış halbukı cocukluk tan sempati duyman lazım
tarafından
Bacim valla derine inilmesi gerek  djhdhdbd bende anlamiyorum direk geriliyorum istemsizce yani basit bi korku olmuyo bende
tarafından
Mıhrı senden hıc beklemezdim bunu ya :D hala guluyorum sana bundan snra kelebegım dıcem :D ahahah
tarafından
Bencede mihrim doğru söylüyorsun senin coocukliguna inmek gerek vardır altında yatan birşey
tarafından
Yağmur uğraşma mihrimle kız :Dd
tarafından
ugrasırım valla o benim kelebegım artık :D
tarafından
Sey dermisim kelebek gibi ucar akrep gibi sokarim ahahhaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spnial sezeryandan bende korkarım ben genel olmuştum yarım saat sürmüştü doğum Allah yardımcın olsun 
(306 puan) tarafından
Covit geçirdim yakında doktor spinal önerdi
0 oy
tarafından
Korkacak bisey yok canım 1 saate alırsın kucağına inşallah 
0 oy
(441 puan) tarafından
30 dakika sürer en fazla odaya çıkman, hissedilir bir şey değil zaten rahat bırak kendini ve karnına doğru bebeğine sarıl sonrası bitti gitti :) sağlıkla al kulağına inşallah 
0 oy
(4,400 puan) tarafından

Bende spinal oldum. Doktor bana belden iğne yapacağı sırada yanımdaki ebeye size sarılabil miyim dedim sarıldım bi baktım doktor o ara çoktan yapmış bile. İğnenin ucunun girmesi ile uyuşma bir oluyor zaten istesen de hissetmiyorsun valla :D 

(306 puan) tarafından
Sonrası neler oluyo
(4,400 puan) tarafından
30 saniye bile geçmeden belden aşağısı komple uyuşuyor zaten. Gerisi 15 dk içinde bebeğin elinde ❣️
(306 puan) tarafından
Çekerken hissettim baskı yani çok korktum us zaten ne olsa korkscaktım korkmaya çok meyilliyim beni öldürcksniz diye bağrrkn doğdu doğunca bayılttılar bni

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 296 göst.
29 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,107 göst.
3 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 83 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.