0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Nasil yapiyosunuz tarifini verirmisiniz kizlar 6 aylik olcak oglum yiyebilir dimi ek gidaya tamamen basladim birde bebe bskvsu verebilirmiyim kendim yapicam disardan alma degil

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım kaynayan sütü tuz ile kestirip süzüceksin bu kadar. Bebe bisküvisi için erken 7 ve ya 8 den sonra başlaman daha iyi olur
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim int kahvalti tariflerinde hep bebe biskivisu var da ondan sordum
tarafından
Canım tuzu bir çimcik atsan yeterli. Ülkenin cicibebesini kullanıyorum ben de üzerinde 8.aydan itibaren yazıyordu. İçinde süt yumurta gibi ağır besinler var o yüzden
tarafından
Anladim canim yok ben evde kendim yapicaktim bak resim eklim boyle tarif vermisler 6 ay diye obyuzden xanim atiyorum resmi
-Reklam-
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Gecen gun yogurdum tutmadi icine tuz attim kaynattim tuzli olmuyo ama tuz kesilmesi icin atiliyo bende kizima vericem cokta guzel oldu bizde yeni basladik ek gidaya 
(1,103 puan) tarafından
İlk hafta ceyrek ikinci hafta yarim sonra tam diyo ama sen bayadir vermissin zaten bisey olsa cikardi devam et olmazsa canim ben korktum yumurta alerjik diye
tarafından
Muzu sevdi ama avakadoyu tek sevmedi canim digerlerinide tek yedirdim hepsini sevdi yani o yuzden karostirip bi dolu tabak yapiyorum hepsini yiyor hatta bittiginde agliyor daha yapip vereyim istiyo eşim fazla yedirme diyo ama istiyo cocuk yedirmekten nolabilirki yani
tarafından
Kiz yok yumurtayi ilk verisimde tam verdim valla ne yalan söylim :D bsey olmadi her sabah veriorm smdi
(1,103 puan) tarafından
Cok komik ya :D bizimkide agliyodu o geldi aklima erken baslama sebebim budur bize bisey yedirmez bakar dururdu demek ki hazirmis ek gidaya :) dokunmadiysa ver canim o zaman bisey olmaz ama gereksiz kilo alimi olursa diyete baslatirlar bide sen gene kararinda ver :)
tarafından
Ay sonu kontrolumuz var artik o zaman belli olur oma gorede hareket ederim canim cok sagolun
0 oy
(669 puan) tarafından
Bende kaynayan süte biraz limon damlatıp sütü kestiriyorum peynirini alıp suyunu da buz poşetlerine koyup peynir altı suyu olarak yemeklerine koyuyorum 
tarafından
Anladom canim cok tesekkur ederim
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Canim once yogurt mayala sonra o yogurdu kisiga koy kesilecektir, yogurttan lor oluyo, sut loru verme 1 yasina kadar
(1,103 puan) tarafından
Salca baharat tuz koymuyorum bende beyaz corba iciyo direk et suyu koyuyorum buz kuplerine doldurdum
(6,542 puan) tarafından
Ben corbalari hep puturlu yaptim, hic prusszu vermedim sadece catalla ezdim biraz taneli oldu, simdi de sebzeleri kucuk kucuk dogruyorum yiyo, ben 7.ay itivariyel kuzu kiymada kattim corbalarina, ekmegin besleyiciligi yok o sebeple onerilmiyo,yulaf unu irmik,koftelik bulgur,pirinc katiyorum ben genelde, bi de cok sulu yapmiyorum kivamli oluyo yani, mercimek daha vermedim,tarhana ve sebze corbasi veriyorum sadece
tarafından
Güzel fikirmis bende yapim bunu
(1,103 puan) tarafından
Anladim canim koftelik bulgur asiri mantikli hic aklima gelmemisti :))
(6,542 puan) tarafından
Doktorumuz soyledi :)
0 oy
(848 puan) tarafından
Lor peyniri peynir altı suyuyla yapılır. Sütü kestirip yaptığınız şey hala süt formunda ve bebekler için zararlı, kazein vermiş oluyorsunuz. Önce sütten peynir mayalayaxaksınız, sonra peynir altı suyunu kaynatınca lor elde edeceksiniz. Bu muhtemelen oyalayıcı olacak, o zaman yoğurdu kaynatıp çökeleğini verin. Ya da lor diye bağırsakları harap eden lor dediğiniz şeyi verin siz bilirsiniz. 
tarafından
Yani herkez bisey yazmis dogrusunu bulup ne kadar ugrastiricida olsa tabiki dogrusunu vermek isterim canim tesekkur ederim oglum uyurken gece cok rahat yapabilirim ugrastirici olmasi onemli degil ona zarar vermesin yeter

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 283 göst.
17 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Cnblt (2,682 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
7 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Maviyesil (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
31 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
4 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevmm (2,178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,898 soru

24,131,225 cevap