0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından
Kizlar görümcem saat 2 de çocuğunu yollamış bana saat 2 buçukta aradı birazdan size gelecek diye tamam dedim saat 6 buçuk oldu çocukta sıkıldı annesini aradı görümce diğer görümcemde yemek yiyiyorlar mis çocuğunda oraya çağırdı yemek yiyip geleceklermis ben kaç saattir onları bekliyorum yemek yaptım sinirlenmmekte haklı değil miyim Allah aşkına bide çay iceceklermis eşim evde yokken gelmiyorlar ben onları yiyecem mi benden büyük görümcem bir saygisizligimda olmadı baştan beri hep böyleler anlamıyorum gerçekten bu insanları ya 

4 Cevaplar

0 oy
(1,257 puan) tarafından
Gerekeni konuş 

Acıma altta kalma madem kocan yokken gelmiyorlar hiç gelmesinler birakmasinlarda çocuğu 
(7,369 puan) tarafından
Kız zaten habersiz geliyorlar laf söylüyorum altında kalmam soylerim ama sürekli aynı ve ne söylesem de geliyorlar
(1,257 puan) tarafından
Ayy hiç sevmediğim şeyler iyiki benim öyle görümcem yok sjsjsjsjs
(7,369 puan) tarafından
Kız bende 6 görümce 5 elti var
-Reklam-
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Haklısın tabi ki . Bazen insanları anlamak zor
(7,369 puan) tarafından
Hiç sorma bide habersiz damliyorlar çoğu zaman yüzlerine de söylüyorum rahatsız olduğumu belirtiyorum yine de aynilar
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Seni umursamiyorlar o zaman değer vermiyorlar sende bosveeeeeeeeeer gitsin
(7,369 puan) tarafından
Kız boşveririm de ben onlar yüzünden evdeyim mesela çocuğunda zaten haber vermeden yollamış yani ister istemez sinirlerim bozuldu
0 oy
(916 puan) tarafından
Ayyy gtümmmm dde sende Allah aşkına bu ***,ümceleri bu kadar önemsemeyin lütfen 
(916 puan) tarafından
Söyle valla de kardeşiniz evde yokken beni saymıyor musunız bilmişler
(7,369 puan) tarafından
Valla gelsinler lafimi esirgemem söylerim canım bekliyorum bakayım gelmeseler ben neler derim ona
(916 puan) tarafından
Amannn sana kurban olsunlar üzülme
(7,369 puan) tarafından
Valla geldiler lafimida söyledim fazla durmadan gittiler kendileri bilir
(916 puan) tarafından
Amann sktr et gitisnlwr

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde nurr001 (3,460 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 299 göst.
+2 oy
13 cevap 417 göst.
14 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 359 göst.

Kategoriler

1,476,952 soru

24,176,369 cevap

336,125 kullanıcı

...