0 oy
290 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (602 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba doğum yapalı 9 ay oldu normal doğum yaptım 38 yaşındayım 3 cü doğumum adet öncesi ve sonuna doğru aşırı bulantim ve baş ağrısı Olu yor birde doğumdan beri fena halde ayaklarım ağrıyor sağlıcakla kalın

5 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Benim ilk ama bende aynı oluyorum önceden sadece baş ağrısı olurdu şimdi bulantıda korkuyorum başka bi haber gelecek gibi her seferinde 
(602 puan) tarafından
Rabbim şifa versin Cnm hakkında hayırlısı
(313 puan) tarafından
Ayak ağrını doktora bi sor belki kandaki bi eksikliktwn olabilir kalsiyum magnezyum falan
(602 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bi danışayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben doğumdan önce aşırı sancı çekerdim doğumdan sonra kesildi şükür ağrılarım. Sadece benim de başlarken yada biterken basim ağrır o oldum olasi var. 
(602 puan) tarafından
Evet benim de sancim kesildi ama çok az kanamam oluyor
0 oy
tarafından
hormonların etkisi. adet döneminde fazla değişiyor. dr.söyle
(602 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bi yaylık yerdeyiz gidemiyorum sizlere bi danışayım dedim 2 ay önce tüm tahlillerim yapılmıştı kanser taramasına kadar yaş 38 olunca hepsi temiz çıkmıştı dediginiz gibi hormonlarin etkisi olabilir
tarafından
adetden kesilme mi yaşıyorsun acaba. bazı kişilerde erken başlaya biliyormuş. çok mide bulanması belirti ola bilir. yumurtalıklara iyi gelen vitaminler almaya dikkat et
(602 puan) tarafından
Bilemedim Cnm yayladan inemiyorum da diğer ayda aynı olursam dediğin olacak sanki ama çok erken değil mi be gülüm
tarafından
birden olmaz ki. 1Sene belirti verir. bir kaç sene az az olur, sonra 1defa kesilir sonra yine başlar. inşallah olmaz canım . Şimdi doktora gitsen oysa bile tedavi eder. Umarım düşündüğüm gibi olmaz.
(602 puan) tarafından
Yorumların için çok teşekkür ederim
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Adet migrenin vardir sekerli seyler yemekten uzak dur parfum kokularından vs sakin ortamlarda olmaya calis
(602 puan) tarafından
Ya adet doneminde olan birşey mi bu
(602 puan) tarafından
Canım senin bu konuda bilgin vardır benim adet im başlayınca bitmiyor adetli iken de sıkıntım devam ediyor regl migreni adet bitene kadar devam eder mi
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Benimde cok fazla.mide bulantım oluyor yaaa 
(602 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun kaç gün sürer sizinde
(2,108 puan) tarafından
Adet olmadan bir hafta önce başlar bulantı bazen kusma bile oluyor ama adet oldugum.zaman hemn kesiyor bulantı
(602 puan) tarafından
Ay çoğu zaman bende öyle oluyorum bazen adet bitimine son iki gün kala yine oluyor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.
+1 oy
3 cevap 151 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kdrrrata (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler