+1 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (7,043 puan) tarafından

Bu hafta sadece 1 kg gitmis kacamakda yapmadim neden boyle oldu anlamadim regli donemim bu hafta o yuzden mi boyle oldu

bende aralikli orucu biraktim simdilik normal diyet yapicam bakalim kalori hesabi gidiyorum kalori acigi.ve sporla devam ediyorum insaallah bir an once gider bazen okuyorum 3 gunde 1 kg gitti diyorlar bende 7 gunde 1 gitti anlamadim valla bu isten

3 Cevaplar

+1 oy
(5,018 puan) tarafından

herkes bir değildir.

bir de her dönem aynı hızla kilo veremez. bu yüzden diyetisyenler 2 haftada 1 diyeti değiştirir. vücut aynı tarza alışır yoksa.

kilo verme azaldıysa şok diyetler uygularlar. kalori açığı daha fazla olur, sadece kabak çorbası gibi öğünler hazırlarlar. 1 hafta onu denersin sonra daha makul bie diyet listesi verirler.

ve tabii ki adet döneminin de etkisi olur

(7,043 puan) tarafından

Bir bakayim canim bir haftada bu sekilde deneyim olmazsa bir saglik ocagina gidicem kan vericem bende insulin direnci vardi bekarken sanirim.gene direnc gosteriyorum o zaman diyet spor ve seker hapiyla kırmistim 

(5,018 puan) tarafından

tabi insülin direnci tsh de önemli kilo vermede

(7,043 puan) tarafından

Bir ölcturmem lazim bekarkende cok ugrastirmisti beni o zaman adet duzenim bile bozulmustu gerci gene de aman aman dengeli degilde 

-Reklam-
+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Cok iyi vermissin canim. Ben 1 ayda 2-3 kilo anca verebiliyorum. 

Saglikli olanda ayda ortalama 3 kg vermek. Hizli verilen kilo sagliksiz oluyo ve hizli aliniyo. 

Benim adet donemi ve yumurtlama donemimde odem olur tartida +1 kg fazla cikarim hep.

(7,043 puan) tarafından

Ne bileyim canim en az iki veririm falan diyordum spor yapiyorum kalori acigi olusturuyorum yediklerime dikkat ediyorum bugun pazardan bir suru yesillik aldim ogunlerime onlarida eklicem bir verebilsem iyi olcak aksi gibi adet de olmadim karnim hafif agriyor ama ne gelen var ne giden 

(6,541 puan) tarafından

Yok canim o nette ki bilgilere inanma. 

O kilolari biden almadin ki biden veresin. 

Bende sebze aldim. Yemeklerden once 1 kase sebze veya salata ye. 

Bagirsaklarim nasil hergun buyuk tuvalet icin cikar misin 

Adet donemi ve oncesi cogu kadinda odem olur. 

(7,043 puan) tarafından

Ne bilim canim şak diye zayifliyorlar ben hergun cikmiyorum ya 2 3 gunde bir benim normalim 

(6,541 puan) tarafından

Sak diye veren sak diye aliyo canim. Benim is arkadasim 1 senede 20 kg verdi. 

Lif alimini arttir. Hergun lavaboya cikabilirsen iyi olur. Lifli gidalar tuket ,kabak,brokoli,karnabahar,pirasa,ispanak,armut ve kivi oneririm. Her gun bi cesit sebze mutlaka ye. Kahvaltida marul,dereotu,nane,biber falan ye. 

(7,043 puan) tarafından

Tamam canım tesekkur ederim 

+1 oy
(131 puan) tarafından

Diyete ne zaman başlamıştınız ? Diyete başladığınız ilk dönemler kilo kaybınız daha fazla olur tabi bu sağlığa, yaşa, psikolojik ve fizyolojik durumlara ve uyguladığınız diyet türüne göre değişebilir. Kilo verme sürecinde sabırlı ve iradeli olmak şart. Ayrıca bol su içmeyi ihmali etmeyin. Günde 3 litre içmeye gayret ediyorum ben. Bir de ufak da olsa diyetinizi spor ile destekleyin. Az da olsa devamlılık önemli. Geçtiğimiz senelerde bende belli bir sürede 20 ye yakın kilo vermiştim. Sonrasında hamilelik doğum derken tekrar kilo aldım. P.tesi günü bende başladım bugün 3.günüm. Bu yolda hepimize kolaylıklar diliyorum. 

(7,043 puan) tarafından

Gecen hafta persembe canim bugun tartildim 79 olmusum ramazanda 82 yi gordum ben 15 gun hurma sut aksamlarida az yedim 2 kg oyle verdim bayramda da ister istemez yedim Allahtan almadim 80 di bugun tartildim 79 olmusum hergun yapiyorum spor bir pazar yapmadim onda da esim evde diye utandim.hoplarken ziplarken gormesin beni diye 🤣🤣

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 279 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,949 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (469 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 321 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hayatzor (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
7 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,707 soru

24,114,545 cevap

333,175 kullanıcı

...