0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,466 puan) tarafından
Kızlar mutfak eşyalarını kolilemeye başladım. Plastikleri de mi gazeteye saracaz.  Bir de şampuanlar deterjanlar filan var onlar da mi sarılacak . O lafı direk koliye koydum ama bilemedim sonrasında. Yaridm eder misiniz bana

3 Cevaplar

0 oy
(914 puan) tarafından
Plastikleri sarmana gerek yok canim sampuanlari filan koyarken kolinbandiyla agzini kapat ben öyle yapıyorum 
(1,466 puan) tarafından
Aaa evet mantıklı. Harika fikir. Çok teşekkür ederim ♥️
(914 puan) tarafından
Rica ederim canım kolay gelsin ♥️
(914 puan) tarafından
Bide hangi koliye ne koydun mesela bardaklar tabaklar vs yaz hem tasirken hem geri cikarirken yada bişey lazim olursa hepsini açmak zorunda kalıyorsun yoksa
(1,466 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok incesinnn ♥️♥️
(914 puan) tarafından
Ne demek canım ♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Deterjanları koyduğum kolinin içinde naylon poşet tarzı bişey koymuştum. Ayriyeten hepsini de poşete bağlayıp koydum. Açılır patlar bişey olur en azından koliden taşmasın. Plastikler kırılmasın diye içine gazete destek verebilirsin, sarmaya gerek yok bence. 
(1,466 puan) tarafından
Ay dur tekrar açayım kolileri de dediğin gibi yapayım. Gerçi plastikleri hep iç içe koydum yani karekeg edecek yerleri yok da. Deterjanları öyle direk koydum
0 oy
(24,586 puan) tarafından
Şampuanlari ya koli bandı ya da strecle ağız kısmını kapat yoksa dökülür saçılır diğer eşyaları da mahveder 
(1,466 puan) tarafından
Ayyy dediğin gibi yapayım. Bnde kara kara dusunuyordum ne yapayım diye. Çok sagol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 261 göst.
+1 oy
5 cevap 421 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anpnim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (715 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,907 soru

24,189,955 cevap

336,853 kullanıcı

...