0 oy
241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,034 puan) tarafından

Oyuncak almak istemiyorum ama bebe çok seviyor. Yapboz oynamak istiyor sürekli alsam acaba zeka gelisimine katkısı var mıdır. Bir tane yapbozu var sürekli onu yapıyor. 

image

6 Cevaplar

0 oy
(17,101 puan) tarafından
Çocuk illaki istiyor. Gereksiz bişey de istememiş al tabiki. 
(4,034 puan) tarafından
Sağol canım sadece doyumsuz olur mu korkusu var
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Yapboz bir çocuğum motor gelişimi için çok önemli bul-tak oyuncaklar yapbozlar kart eşleştirme oyunları vs bunlar motor gelişimi için çok faydalı tabiki de almalısın boşa para değil bunlar
tarafından
21 aylık için hangi oyuncaklar alınmalı sence. Çoğu şeyden sıkılıyor
(4,420 puan) tarafından
Çok normal sıkılması canım çocukların hepsi aynı bu fotoğrafını paylaştığın gibi az parçalı puzzel alabilirsin kart eşleme oyunlari ve gördüğü şeyi taklit etme ses çıkarma oyunlari var o tarz şeyler alabilirsin hem eglenceli de benim 13 aylık oğlum bile çok severek oynuyor taklit oyunlarını
(4,034 puan) tarafından
Alicam canım öyle karar verdim doyumsuz olmasını istemiyorum sadece. 21 aylık için üç parcali hayvan yapbozları var trendyolda almıştım bayağı oyalanmisti
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Al bı zahmet ya çocuk saçma şey istemiyo ki zeka geliştiren etkinlikler al, ben 1 buçuk yaşındaki oğluma daha oyuncak almadım hep zeka geliştirici şeyleri vardır anlamaz diyorum bir gün sonra  yapmaya baslio
(4,034 puan) tarafından
Yok ben tam ihtiyacı olan şeyi alıyorum ama ev dolu oyuncak bu sefer de doyumsuz olur mu korkusu var. Ama alicam TV'den iyidir
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Kac yaşında şuan 
(4,034 puan) tarafından
2 buçuk yaşında
(2,191 puan) tarafından
Kamyon ve dozer gibi şeyler sevebilir
(4,034 puan) tarafından
Esas onlardan almamak gerekiyormuş çünkü çocuk sürekli alabilirim pskilojisine giriyormuş. Onları almayı kesin durdurdum evde bayağı var.  Saklayıp tekrar veriyorum. Eğitici olanlari almaya devam edicem
(2,191 puan) tarafından
Sürekli almayın zaten 1 kamyon bir dozer yeterli :)
0 oy
tarafından
Al kız ne olacak 
(4,034 puan) tarafından
Alismasin almaya diye
0 oy
tarafından
Tabiki alın faydası olur 
(4,034 puan) tarafından
Alicam canım öyle karar verdim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 971 göst.
9 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Cimcime (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
+1 oy
5 cevap 335 göst.
0 oy
5 cevap 129 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anpnim (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,993 soru

24,066,519 cevap

330,396 kullanıcı

...