0 oy
703 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eltim en baştan beri sorun yaratıyor tanışmaya gittim selam verdim telefondan kafasını kaldırıp as demedi sonradan görğmcelerime duymadım demiş nişanlım ne olursa olsun arkamda kaynanam yok bu yüzden maddi destek olmasada mane olarak nişeyler yapmaya çalışıyolar eltimden korkularına evimize gizli geliyolar eltim aradıgında geline geldik diyemiyolar söylediklerinde bana böyle gelip gitmediniz bana önem vermediniz bilmem ne diyor ama onun zamanında kaynanam yaşıyormuş şimdi iş görğmcelerime kaldı onlar üstleniyor görümcelerim anneme dopum günü süprizi yaptı duruma koydular bizim grubumuza beni dışlıosunuz haber vermiyosunuz demiş düne kadar gelmek istemiyodu benle bişey yapmal istemiyodu beni dışlıyodu şimdide sırf kavga çıksın die ötüyo bende düne kadar gelmek istemiyorum demişsin bugğnde çagırmadılar çagırmak zorunda değiller kuyurk gibi herşeyi onlarlamı yapcaksın çık kendin gel istediğin zaman dedim ortalık karıştı sen gelmeden önce biz iyiydik sen herşeyi bozdun aileyi dağıttın bilmem ne görğmcelerimin sesi çıkmadı o ayrı mevzu görümceler eltime gidince foto paylaşıyor gıkım çıkmıyo benle paylaşılınca eltiyi dışlamış oluyomuşuz ben çok bunaldım daha bunların öteside var yaptıgı deli rolleri kendini yere atmalar altın konuşulcak eşya konuşlcağımzaman bayılmalar ona nie fazla takıldı bende istiyorumlar çok çookk bana akıl lazım ben kullanamıyorum artık

6 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Seni nisanliyken buralara dusuren aile sorunlari evlenince sana neler yapmaz vah ki vah be gardaş 
(1 puan) tarafından
Ne yapmam lazım nasıl kurtulabilirim nişanlımdan değil ama ailesinden
tarafından
Hagagagsfs Allah seni kız
tarafından
Puahhahahahhahahahah mihri gi içine teyzemi kaçtı :D
(2,098 puan) tarafından
Açık sözlü olanlara bayılıyorum :)))
tarafından
İcimde hep bi teyzeyle buyumeyen bi cocuk var zati kizlar arada nene kaciyo o ayri bi konu djndhdhd
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Nisanliyken anne-bebek forumuna da sarmayin. Okumadim ama yine de yazayim; nişanlıniz arkanızda durmuyorsa evlenmeyin, evlenince iyi olan ve kötü olan her şey x10 oluyor.
0 oy
(316 puan) tarafından
Ay eltini dövmesim geldi valla..bu ne kiskanckiktir..uzak dur canimm bırak .kaynanam yokmuş . Aynı evde yasmaayi kabul etme sakin.gorusmek.zorunda değilsin eltinle o kim yaa..
(1 puan) tarafından
Beni kıskandıgı için hamile kaldı ve sonradan çocugu düşürmek için karnını yumrmladı
(114 puan) tarafından
Yuh katil e bak
(1 puan) tarafından
Kaynanam yok ama eltşm var malesef nişnlımla abisinin arabası ortak ve biz biyere gittiğimizde allahın takdiri işte hastalanıyo veya işleri çıkıo arabayı getir deniliyo nişanlıma maddi hiçbir dedtek sağlanmıyo
(114 puan) tarafından
Arabanın
Yarı parasını işteyn kurtulun o işten bu ne beya
(1 puan) tarafından
Öle olcak zaten nişanlım ve ailesinin evi var 4 kat eltim en alt katta duruyor nişanlım onla anlaşamaycağımı bildiği için kiraya gidiyoruz abisi biz senin eve tşaıncaz orayı düzelttircez biz oturcaz demii
(114 puan) tarafından
Çocuğunu öldürmeye calisan kadın dan uzak dur canm yarın sanada yapar
(1 puan) tarafından
Ben akıl istiyorum gerçekten akıl kaynanama eziyet etmiş zamanında görümcelerimin suratlarına bakmamış ama şimdi sırf beni kıskanıyo diye hepsiyle iyi drmaya çalışıo baktı beceremiyo hasta rolü yapıo kendini yerlere atıyo
(1 puan) tarafından
Ben istiyorum ki onu hiç takmıyayım görümcelerimle ne hali varsa görsünler görümcelerim orda çocuklar var göstermez bize die onu sürekli pişpişliyolar
(114 puan) tarafından
Ona onun gibi davranırsan hakkından gelirsin sabrın varsa yoksa uzak yaşayacaksın
(1 puan) tarafından
Orda kardeşimiz var napalım arada kalıyoruz diyolar sanki benim nişanlım komşularının oğlu
(1 puan) tarafından
Ona onun gibi davrandıgımda herkes bana düşman oluyor şuan benle kimse konuşmuyo sırf ona laflar yaptım die msjlarıma bile görüldğ atıolar
(1 puan) tarafından
Ben onlaeı unutmak tamamen kafamda bitirmek istiyorum ama beceremiyorum ne yapmam lazım
(114 puan) tarafından
Olsunlar gün gelir senden cekinir ona sırt dönerler eltim yok ama 4 gprumcem var tecrübeyle sabit şimdi bebek gibiyiz
(1 puan) tarafından
Benim ne yapmam lazım peki
(1 puan) tarafından
Şuan kesinlikle eltimle konuşmuyoruz bitti yani sadece görümcelerim var onlarda onun tarafında zaten ben ne yapmalıyım
(114 puan) tarafından
Evlenene kadar dişini sıkıp herseyini uzaklaştır madem onlarla uğraşmak istemiyorsan kardeşlerinden bile uzaklaştır herseyini ayrı kur yada dediğim gibi o eltine ona yaptığın gibi yaparsan hakkından gelirsin
(114 puan) tarafından
Yada en kökten çözüm u 3.secenek evlenme hayatın zehrolur
(1 puan) tarafından
Nişanlım benim arkamda evlenince seni annene bırakırım ben gider selam verir gelirim gelin nerde derlerse zamanında yaptıklarınızdan ötürü getirmiyorum derim lafı sokarım 1-2 giderim bidaha gitmem diyo onlar senin için upraşsın sen onlar için uğraşma diyo
(1 puan) tarafından
Nişanlımın abisi karısından bıkmış gibi bişey oda bişey yapamıyo herkes onun lafına alışmış sözünden çıkmıyo şimdi ben karşı geliyorum die sanki mükemmelermii gibi sen bozuyosun diyolar
(1 puan) tarafından
Kör olmuşlar resmen ama ben çok bunaldım tartışınca kötğ oluyorum iyi geçinemiyorum sevmşyprum çünkü oda beni sevmiyo
(114 puan) tarafından
Kaynanan vefat etmisse kardes sonuçta bağ koparamaz benim de kaynanam kaynatam yok bilirim gerçekten arkandaysa öyle evlen yoksa başka türlü o ben olsam ya o kadına yaptığı şekilde davranırım yada kocam i el ayak herseyden çekerim o pisse bende pisim
(1 puan) tarafından
Görümcelerim nişanlıma arada kalıyoruz biz ayagına sürekli eltimin tarafındalar
(1 puan) tarafından
Eltimin istediğide bu zaten ben uzak kalayım meydan ona kalsın eskisi gibi herkes ona tapsın istiyo
(1 puan) tarafından
Ama bende onun ailesiyle iyi geçinmek istiyorum sonuçta ailesi dışlamak istemiyorum yani
(114 puan) tarafından
O zaman sabrın varsa eltine eltinin yaptığı gibi davranacaksın başka türlü hakkından gelinmez
(1 puan) tarafından
Ama görümcelerim onu tutuyo ikinizide seviyoruz diyo ama onun tarafındalar
(114 puan) tarafından
Eltinin kocası adam olsaymış o karı çoktan susarmis
(1 puan) tarafından
Benim onlardan kopmam lazım sadece nişanlıma odaklanmam lazım ne yaparsam öle olur bilmiyorum
(114 puan) tarafından
Tutsunlar zamanla değişir o
(1 puan) tarafından
İşte adam değil ki görümceler eltimi kızdırdıgında dışladıgında nie dışlıonuz gerizekalılar mallar diyo ablalarına
(1 puan) tarafından
Şuan çocuklar için susuyolar göstermez diye ilerde benimde olur o zamanda brn göstermem surat yaparım çektiklerimi çeksinler
(114 puan) tarafından
Iyiki eltim yok yolardim
0 oy
tarafından
Aman uzak dur asla samimi olma sırrını verme evini ona yakın yerde yapma merhaba merhaba mesafeli ol her zaman yoksa asla huzurun olmaz aklını kullan lafını esirgeme onun yaptığı gibi herşeyi söyle çatır çatır konuş 
0 oy
(163,425 puan) tarafından
simdiden elti boyleyse sonu kotu
0 oy
(785 puan) tarafından
ortak iş varsa ortada o eltiyşe sıkıntı bitmez 

şimdiden bu konulara düştün allah yardım etsin esinin tawrına bak iyi dglse uzaklaş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 261 göst.
+5 oy
27 cevap 724 göst.
25 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde baharyesili (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 457 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,471,053 soru