Eltim en baştan beri sorun yaratıyor tanışmaya gittim selam verdim telefondan kafasını kaldırıp as demedi sonradan görğmcelerime duymadım demiş nişanlım ne olursa olsun arkamda kaynanam yok bu yüzden maddi destek olmasada mane olarak nişeyler yapmaya çalışıyolar eltimden korkularına evimize gizli geliyolar eltim aradıgında geline geldik diyemiyolar söylediklerinde bana böyle gelip gitmediniz bana önem vermediniz bilmem ne diyor ama onun zamanında kaynanam yaşıyormuş şimdi iş görğmcelerime kaldı onlar üstleniyor görümcelerim anneme dopum günü süprizi yaptı duruma koydular bizim grubumuza beni dışlıosunuz haber vermiyosunuz demiş düne kadar gelmek istemiyodu benle bişey yapmal istemiyodu beni dışlıyodu şimdide sırf kavga çıksın die ötüyo bende düne kadar gelmek istemiyorum demişsin bugğnde çagırmadılar çagırmak zorunda değiller kuyurk gibi herşeyi onlarlamı yapcaksın çık kendin gel istediğin zaman dedim ortalık karıştı sen gelmeden önce biz iyiydik sen herşeyi bozdun aileyi dağıttın bilmem ne görğmcelerimin sesi çıkmadı o ayrı mevzu görümceler eltime gidince foto paylaşıyor gıkım çıkmıyo benle paylaşılınca eltiyi dışlamış oluyomuşuz ben çok bunaldım daha bunların öteside var yaptıgı deli rolleri kendini yere atmalar altın konuşulcak eşya konuşlcağımzaman bayılmalar ona nie fazla takıldı bende istiyorumlar çok çookk bana akıl lazım ben kullanamıyorum artık