0 oy
700 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eltim en baştan beri sorun yaratıyor tanışmaya gittim selam verdim telefondan kafasını kaldırıp as demedi sonradan görğmcelerime duymadım demiş nişanlım ne olursa olsun arkamda kaynanam yok bu yüzden maddi destek olmasada mane olarak nişeyler yapmaya çalışıyolar eltimden korkularına evimize gizli geliyolar eltim aradıgında geline geldik diyemiyolar söylediklerinde bana böyle gelip gitmediniz bana önem vermediniz bilmem ne diyor ama onun zamanında kaynanam yaşıyormuş şimdi iş görğmcelerime kaldı onlar üstleniyor görümcelerim anneme dopum günü süprizi yaptı duruma koydular bizim grubumuza beni dışlıosunuz haber vermiyosunuz demiş düne kadar gelmek istemiyodu benle bişey yapmal istemiyodu beni dışlıyodu şimdide sırf kavga çıksın die ötüyo bende düne kadar gelmek istemiyorum demişsin bugğnde çagırmadılar çagırmak zorunda değiller kuyurk gibi herşeyi onlarlamı yapcaksın çık kendin gel istediğin zaman dedim ortalık karıştı sen gelmeden önce biz iyiydik sen herşeyi bozdun aileyi dağıttın bilmem ne görğmcelerimin sesi çıkmadı o ayrı mevzu görümceler eltime gidince foto paylaşıyor gıkım çıkmıyo benle paylaşılınca eltiyi dışlamış oluyomuşuz ben çok bunaldım daha bunların öteside var yaptıgı deli rolleri kendini yere atmalar altın konuşulcak eşya konuşlcağımzaman bayılmalar ona nie fazla takıldı bende istiyorumlar çok çookk bana akıl lazım ben kullanamıyorum artık

6 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Seni nisanliyken buralara dusuren aile sorunlari evlenince sana neler yapmaz vah ki vah be gardaş 
(1 puan) tarafından
Ne yapmam lazım nasıl kurtulabilirim nişanlımdan değil ama ailesinden
tarafından
Hagagagsfs Allah seni kız
tarafından
Puahhahahahhahahahah mihri gi içine teyzemi kaçtı :D
(2,098 puan) tarafından
Açık sözlü olanlara bayılıyorum :)))
tarafından
İcimde hep bi teyzeyle buyumeyen bi cocuk var zati kizlar arada nene kaciyo o ayri bi konu djndhdhd
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Nisanliyken anne-bebek forumuna da sarmayin. Okumadim ama yine de yazayim; nişanlıniz arkanızda durmuyorsa evlenmeyin, evlenince iyi olan ve kötü olan her şey x10 oluyor.
0 oy
(316 puan) tarafından
Ay eltini dövmesim geldi valla..bu ne kiskanckiktir..uzak dur canimm bırak .kaynanam yokmuş . Aynı evde yasmaayi kabul etme sakin.gorusmek.zorunda değilsin eltinle o kim yaa..
(1 puan) tarafından
Benim onlardan kopmam lazım sadece nişanlıma odaklanmam lazım ne yaparsam öle olur bilmiyorum
(114 puan) tarafından
Tutsunlar zamanla değişir o
(1 puan) tarafından
İşte adam değil ki görümceler eltimi kızdırdıgında dışladıgında nie dışlıonuz gerizekalılar mallar diyo ablalarına
(1 puan) tarafından
Şuan çocuklar için susuyolar göstermez diye ilerde benimde olur o zamanda brn göstermem surat yaparım çektiklerimi çeksinler
(114 puan) tarafından
Iyiki eltim yok yolardim
0 oy
tarafından
Aman uzak dur asla samimi olma sırrını verme evini ona yakın yerde yapma merhaba merhaba mesafeli ol her zaman yoksa asla huzurun olmaz aklını kullan lafını esirgeme onun yaptığı gibi herşeyi söyle çatır çatır konuş 
0 oy
(163,421 puan) tarafından
simdiden elti boyleyse sonu kotu
0 oy
(785 puan) tarafından
ortak iş varsa ortada o eltiyşe sıkıntı bitmez 

şimdiden bu konulara düştün allah yardım etsin esinin tawrına bak iyi dglse uzaklaş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 261 göst.
+5 oy
27 cevap 724 göst.
25 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde baharyesili (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 456 göst.
0 oy
4 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,470,927 soru