0 oy
792 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben şimdi karnımı doyurup hazırlanıp kursa geçicem ondan markete ve eve gelirim ya da bi komşum var burda biraz rahatsız ona uğramakta istiyorum bakalım nasıl olcak sonra da evi süpürür silicem yemek yapıcam bugün biraz dışarı da işlerim var sizler ne planlıyorsunuz bu arada yemek olarak 

Etli nohut

Pirinç pilavı

Magnolya

Salata

23 Cevaplar

+2 oy
(22,057 puan) tarafından
Cocuk yokmu asko ne guzel saydin tek tek :D bnde bugun kizi parka goturcem bayadir rezil olmuyoz:D
(22,057 puan) tarafından
Abooooooo eee sizde rezillik durum olmuyomu askim :D
(22,057 puan) tarafından
:DD vallahi bu bebeler pek fena ya buyumus kuculmus hepsi orda kizamiyom da eve gelince sohraniyom:DDD sende yapion dimk inkar ett:DDDD
(5,298 puan) tarafından
Ya eda hahahah vallahi ya bugün niyet ediyom park icin giderken o kadr akilli ki gelirken bagira bagira agliyor kendini yerlere atiyor goturme beni diye ne yapcam bilmem :)+++
(2,639 puan) tarafından
Bizim burda park yok.Komsunun salıncağı var.Getirene kadar mahalleyi inletiyor ajsjsj
+++++
(22,057 puan) tarafından
Abooo hepimizin derdi ayni :D ozaman bugun el birliğiyle rezil olmaya gidelim askolar
-Reklam-
+1 oy
(11,359 puan) tarafından

Ben plan yapmadan spontene yaşıyorum :D plan yapınca uyur dediğim bebe uyumaz uyumaz dediğim bebe uyanmaz :D karnımızı doyurup akıl sağlığımo kaybetmeden yarına çıkmak tek hedefim :D bebelerin biri 2 yaşında biri 2 buçuk aylık:D

0 oy
tarafından

Daha yatak keyfi yapıyoruz minik kuşumla :D bugün ev işlerim yok sobamizi yakıp anne kız takılacaz evde 

tarafından
Aa be güzel sobalı ev ama çok zor dimi canım. Bende daha yataktayım ha şimdi kalktım
tarafından
Yok niye zor olsun canım miss gibi 7/24 yanıyor firinli her şeyim pişiyor masrafsız ☺
tarafından
Biz ev taşıcaz da sobalı bi tane varmış ama ben yapamam sanırım 3 bebeyle bide sıcağı seviyoruz hemen hasta ederim tüm aile halkını
tarafından
Vallahi iki yıldır kullanıyoruz kendi evimiz miss gibi bi 7/24 yakıyoruz benimde bir tane bebem var ama hiç söndürmüyoruz burası Karadeniz yaz kış soba yanıyor odun bol çok şükür bu zamana kadar da hasta olmadık ne biz ne bebemiz
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Kımıldayacak halim yok oturdum Hakan uralı izliyorum
tarafından
O ney gı
(9,233 puan) tarafından
Hakan Ural
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Pasamin uyanmasini bekliyorum  

Evdeyiz napalim baska hava cok kötü bir laraka bile cikamiyoruz ki
(14,147 puan) tarafından
Ay evet bizde  havalar isinmadiki ruzgarimiz bol
0 oy
tarafından
Kızım yeni uyudu. Çamaşır var bir sürü onlar toplanıcak katlama ütü. Yenilerini sererim. Yemek yapmam lazım ama ne onu bilmiyorum daha. Başka bir işim yok dünden hallettim cok şükür. Bugün uyku eğitmenimiz gelicek saat konusmadık o yüzden heran hazır gibi beklemem lazım. İşleri biran önce bitirmem lazım. 
0 oy
(79 puan) tarafından
Dun temizlik yaptm smdi esim ugradi bseyler yedi ise gtti kizimla kahvalti yapyorz oglen buyuk kizimi okuldan alrm ders calsrz kavinvalidemler gelicekms bide yemek yapicam ev isim pek yok dun yaptm hepsini
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Ev berbat durumda  bugün ful temizlik yapcam aksamada ya nohut pilav yada kabak yemeği yaparım taze sarımsak aldıkda onla yemeyi planlıyoruz ☺☺☺
0 oy
(611 puan) tarafından
Gece toplayıp yattigim eve bakıyorum.. o eski halinden eser yok şimdi küçük hanım kahvaltı yaptı banyo yapicaz 
0 oy
(3,281 puan) tarafından
1.5 aydır evde değildim cumartesi akşam geldim dün evimi sildim süpürdüm bugün bi işim yok süpürcem sadece oğlumu dışarı çıkarasım var bide yemek yapcam
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Kahvalti yapıldı mutfak toplandı. Dün temizlik yapmıştım. Bugün bi salon mutfak supurulecek. Dün balon zinciri ve süslemeleri kurdum. Birazdan yas pasta yapcam. Sonra hazirlanirim. Bugün canimin ici gelinimize supriz baby shower partisi yapicaz 22 haftalık hamile kendisi :)<3

0 oy
(1,367 puan) tarafından
10 gün temizlik sonra bayram hazırlığı bayram gezmesi anneler günü. Bi de c .tesi günü 20 kişilik gün aldım o kadar yorgunum ki hiç dinlenemedim bugün kendime zaman ayirdim sadece ev toplayıp yemek yapcam bi de ders calisirim
0 oy
tarafından
yeni kalktım :)) 8de eşimi işe uğurladım geri yattım çocuklar da 10da kalktı tv izliyorlardı kavgalarına uyandım:)) kahvaltı yapıcaz 1.30ta okula gidicez büyük kızımı okula bırakcm öğlenci olduğu için..eve gelip toparlarım 2-3 arası küçüğü uyutcam 5e kadar rahatım yemek yaparım herhalde..6 da tekrar okula gideriz 6.40ta evde oluruz 7 gibi ödev yaparız sonra yemek yenir uyur büyük kızım küçükle kalırım 11 gibi de onu uyuturum eşim geç gelir
0 oy
(12,993 puan) tarafından
Merdiven sildim sabahın sekizinde kahvaltı yapıcaz evi Bi süpürürcem çocukları yıkıcam kuzenim oğlunu bırakacak dışarda işi varmış biraz sonra yarın misafirim var sarma saracam tatlı yapıcam markete gidicem sonra akşam yemeği ama ne yapsam bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Bugünün rutini dekorasyon alışverişi, sonrasında dışarıda bir kahve keyfi.
0 oy
tarafından
Daha yataktan çıkamadımmmmm. Evim derli toplu sadece süpürücem sonra sarma sarıcam sonra sütlaç yapicam sonra da çayımı alır otururum tabi kızım izin verirse 
0 oy
(18,629 puan) tarafından
Uyanır uyanmaz geçip balkonu yıkadım. Az önce kahvaltı yaptık. Şimdi oğlumu sallıyorum uyuduktan sonra bulaşıkları makinaya atacam. Annem kızıma kıyafet yolladı kızım hepsini yere saçtı onları katlayıp kaldıracam. Sonra evi süpürecem tuvalet banyo yıkanacak. Daha sonra yemeğimi yapacam sonra bende dışarı çıkacak hava bugün mis gibi
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Kahvaltı yapıp teyzeme gitcem bayramlaşmaya ordan abimlere geccem 3 4 gibi kaynanama gelicem eşyalarımı topluycam yemek yiyip çınarıma pasta kesip eve gitcez evde de esyalari yerleştiririm sonra gün biter
0 oy
(163,453 puan) tarafından
afoyet olsun
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Biz kahvaltı yaptık kızımı uyuttum oğlum da uyuyunca iş yapıcam gerçi tezgah üstünü toplayıp çamaşır suyuyla sildim buzdolabınin içine girdim Tuvalet banyo yıkadım bir süpürüp silme kaldı kuru fasulye üstüne koymuştum annemler gelebilir gelirlerse onu kaldırıp başka biseyler hazirliycam bakalım 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 83 göst.
+1 oy
3 cevap 213 göst.
+1 oy
13 cevap 449 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
23 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Maviyesil (1,297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,285 soru

24,137,038 cevap

334,342 kullanıcı

...