0 oy
1,043 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben şimdi karnımı doyurup hazırlanıp kursa geçicem ondan markete ve eve gelirim ya da bi komşum var burda biraz rahatsız ona uğramakta istiyorum bakalım nasıl olcak sonra da evi süpürür silicem yemek yapıcam bugün biraz dışarı da işlerim var sizler ne planlıyorsunuz bu arada yemek olarak 

Etli nohut

Pirinç pilavı

Magnolya

Salata

23 Cevaplar

0 oy
(3,597 puan) tarafından
Şöyle anlatım şimdi kahvaltı yaotim bebegimi eltime birakicam hastaneye gidicem kan vericem insalah doktor güzel seyler söyler amleiyat bekliyorum da 

Sonra acile gidicem bütün vücudum alerji yaptı sanırım serum ve antibiyotik almaktan oldu sonra eve gelip bebgimi Alicam  sonra ev işleri bebeğin maması emziremiyorum şuan  çok stresliyim rabbim yardım etsin bana sizde dua edin ne olur:+
-Reklam-
0 oy
tarafından
 10da kalktim beyazlarimi makinaya attim ortaligi topladim karnimi doyurcam vitaminimi icicem camasir asicam havlulari makinaya aticam yemek yapcam bir de pudingli kek yapcam sonra tv izlicem rutin bu
0 oy
(2,410 puan) tarafından

Birazdan kahvaltı yapcam matmazelimi uyutucam uyandıktan sonra bi park keyfi yapmayı planlıyorum benim ko daha küçük rezil olma zamanlarına gelmeden götürüp getireyim rahat rahat :D

tarafından
Bende kursuma gittim komşuma gittim bebeklerini uyutuyorum şu an biri uyudu biri kaldı yemeğimi koydum ocağa bi kahve içip evi süpürür silicem diğeri okuldan gelmeden sjdnsn inşaallah yani şu an çok uykum var:D
(2,410 puan) tarafından
Ne kursuna gidiyorsun peki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 288 göst.
0 oy
5 cevap 340 göst.
5 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (504 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 178 göst.
+1 oy
3 cevap 390 göst.