+1 oy
85 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (428 puan) tarafından

Selamlar hanımlar.Herkese huzurlu bereketli günler dilerim.iki ve daha fazla çocuğu olan anneler gün içinde neler yapıyorsunuz? İkisine tek başıma bakıyorum.eşim şehir dışında çalışıyor çünkü.ailelerden kimse yok.büyük beş yaşında, küçük 6 aylık.ev işlerini fırsat buldukça yapıyorum.diğer zamanlarda çocuklarla vakit geçiriyoruz.dışarı çıkar gezeriz,havuza götürüp getiriyorum büyüğü.küçük uyumuyor maalesef ve yorucu oluyor bnm için.gün içinde uyuyorum da.kendime akşam yatmadan 30 dk kitap okuma için vakit ayırıyorum.sabah içemiyorum bile gün içinde.büyük kızım sıkılıyor benle vakit geçirmek istiyor.yetmiyor ayırdığm vakit ona göre.sizler gün içinde ne kadar zaman ayırıyorsunuz? Oyunlar oynuyoruz.kitap okuma saati yapıyoruz.etkinlik istemiyor bu aralar.küçüğüne saldırgan davranıyor bazen.çözüm için pedagog ile görüşsem mi bilemedim.küçüğe vurunca bağırıyorum da ona.tatlı dille anlatıyorum gene yapıyor aynı şeyleri.

1 cevap

0 oy
(3,951 puan) tarafından

Sondan başlayayım, pedagogtan ziyade arkadaş ortamına ihtiyacı var. Bu kreş olur, oyun grubu olur vs.

Benim çocuklar 3 buçuk ve 1 buçuk yaşında. Gün içinde beraber oyunlar oynuyoruz, kitap okuyoruz. Küçüğüm yürümeye başladığından beri etkinlik yapmak zor oluyor çünkü sürekli müdahale ediyor. Havalar güzel olduğu için genellikle ya bahçeye ya da dışarı çıkıyoruz. 

(428 puan) tarafından

Gidiyor canm zaten iki yaşından beri kreşe.yaz olduğu için gönderemiyorum.her gün arkadaş grubu var onlarla oynuyor iki üç saat.

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 250 göst.
27 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Havin06 (3,291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 157 göst.
+1 oy
4 cevap 269 göst.
+1 oy
7 cevap 246 göst.
15 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,144 soru

24,165,130 cevap

335,570 kullanıcı

...