0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
15 aylık olucak oğlum etrafımda hep erken sünnet yaptırmışlar biz pandemi olduğu için devlet hastanesinde yaptıramadık özele de gücümüz yetmedi şimdi kayınpederim 2 3 ay sonra ben yaptırayım diyor çok mu geç kalırız zor olur mu kızlar ya? 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktorlar 2 ile 6 arası yapılmasını önermiyor bence geç kalmadın 
tarafından
2 yaşına kadar mutlaka yaptırmk istiyorum bende ama şimdi aşırı hareketli yattı yerde kesinlikle durmuyor sünnet sırasındada sıkıntı olursa diye korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(23,131 puan) tarafından
Geç kalmadın 2 yaş ile 5 yaş arasını önermedi doktorumuz
tarafından
Öylemi sağol canım
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Hayır canım neden geç kalırsın ki
tarafından
Büyüdükçe zor oluyor ya canım o yüzden eli kolu durmuyor hiç sünnet sırasındada sıkıntı olur mu diye dedim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Canım niye geç kalmış olasın daha bebeğin küçük tam hatırlamıyorum ama devlet hastaneleri belli bir yaşın altında zaten yapmıyor diye biliyorum ama 2 miydi 1 miydi hatırlamıyorum
tarafından
Tamam canım sağol inşallah kolay atlatırız
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Valla canim hemen yaptir hic 2 3 ay bekleme daha 2 gün once yegenimi sünnet yaptirdilqr abimler 2 buxuk yaşında  çok  eziyet ediyormus agliyormus
tarafından
Ayyy cok kotu zamanda yaptirmislar
(14,190 puan) tarafından
En çok korktuğum ayyy
tarafından
O büyükmüş ama baya
tarafından
Ben 1 aylikken yaptirdim miss
(3,952 puan) tarafından
Evet büyük . Biz ilk oglumu 10 aylikken  2. Yi de 11 de yaptirdik
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Oglum 8 aylıkken enfeksiyon yuzunden yaptırdım zaten erken yaptırmak istiyordum hep. Bezliyken cok kolay atlatılıyor canım sıkıntı etme kendine. Gec kalmadın bence tabii doktor ne onerir bilemicem. 
tarafından
İnşallah canım ya 2 yaşınıda geçmek istemiyorum bana kalsa hemen yaptırırım ama durumumuz yetmiyor kayınpederim ben yazın yaptırayım dedi
0 oy
tarafından
Ben keşke kırkı çıkınca yaptırsaydik diyorum. Ama o zaman yaptırmadı isen en az 5-6 yaşına kadar bekleyin diyor doktor. Çünkü 15 aydan sonra sünnet yerine vs dokunur koşar falan zarar verir. En azından aklı erince anlar. Bizimki 23 aylık beş yaşında falan yaptıracağız
tarafından
Eliyle çok oynuyor evet ama bezli olduğu için dokunamaz heralde çokta beklemek istemiyorum imkanım olsaydı kırklıyken yaptırıcaktım ama olmadı
tarafından
Anladım sen bilirsin o zaman bizde sorduk bir yaşında iken doktor sürekli kasıyomu pipisini dedi hayır dedim hani sünnet istiyor bazıları erkenden kaşınti vs. O zaman bekleyin beş altı yaşına gelince daha iyi olur demişti
0 oy
(597 puan) tarafından
Büyük oğlumu 18aylık özelde yaptirdik iyiki diyorum çünki uyku saatine denk getirdi doktor oğlum uyurken işlem bitti hiç ruhu duymadi.ama devlet bunu yapmazdi bence. Sonra kremler fln sürüyosun bi acisi olmuyo korkma

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 800 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.
0 oy
10 cevap 353 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hsret.1234 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,467,603 soru