0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından

Kızlar ayağımın dibinde bir anaokulu var 3 yaş itibaren alıyolar aylık bir para ödüyorsun geçenyıl veren arkadaslarım oldu ama ben vermedim bu sene vereyim diye düşünüyorum ama geçmi kaldım sizce kuran kursunamı versem normalemi diye düsünürken baktım zaman geçmiş bu ara sıkıntılarımda vardı. Geçmi kaldım kayıt için okula gittim kapısı kilitliydi nasıl olcak iletişim 

3 Cevaplar

+1 oy
(43 puan) tarafından

Ben kendi fikrimi soylim cocugu kuran kursuna verecen biseyler ogrencek okul yasi gelecek okula gitmek zorunda o bildigini de unutur kafasi da karisir ana okuluna ver etkinlik yapar.biseyler.ogrenir.enazindan benimkide 2021 dogumlu gecen sene sadece oyun saatlerinde gonderyordum bu sene yarim gun gondercem cok.iyi vakit gecryo

-Reklam-
0 oy
(3,197 puan) tarafından

Bizim okul ilk gün dolmuştu kayıt yazdır belki yedeğe kalır 

(141 puan) tarafından

Nerden yazdırıcam ya okulda kitli gittim kaç kere nasıl ulasıcam bilmiyorum 

(3,197 puan) tarafından

Okulun önüne olan aşıyorlar bizim temmuz 1 ince başlıyordu ben ilk gün gittim dolmuş kayıtlar camidede görevli oluyor benimki de dört yaşında bir yere vermedim ben 

(141 puan) tarafından

Ya bizimde yok öyle asmamıslar bide dıştan kilitli bahçesi kilitli giremiyosun anlamadım bende 

0 oy
(3,365 puan) tarafından

Kayıtlar Temmuz'da başladı ve 1 haftada çoğu okullar doldu. Belki yedek kayıtları vardır konuşmanız lazım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
+1 oy
4 cevap 214 göst.
6 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
30 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,849 soru

24,117,107 cevap

333,291 kullanıcı

...