0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (534 puan) tarafından
Kızlarr Size bi sorum Şimdi ben ev taşıdım yarın gidip adresimi degistiricem Ve yardımımi Başvuru da yapıcam ve kömür gelir mi Yoksa geç mi kaldım beni bilen bilir mi bilmiyorum ama eski postuma bakabilirsiniz taşınmadan önceki Evimde Eşimin kardeşi ile oturuyorduk herşey ortakti Ve Kömür bana gelmemiş onlara gelmiş ama eşim diyo ben Söyledim Başvuru oldumu olmadi mi bilmiyorum ama O zamanlarda adres alırken biri imza atıp Başvurunuzu kabul edilcez demişlerdi Herneyse Ev degistirdim Yarın kaymakamlığa gitsem başvuru yapsam kömür için Geç mi kaldım Bide Herhangi yardım yaparlarmi bide sanırım anne Kart var çocuklar için herşey geçerli dediler bana Ama doğru mu bilemiyorum aramızda anne Kart kullanan varmı varsa Nelere geçerli Bı aydınlatabilir misiniz bana ? 

1 cevap

0 oy
(7,021 puan) tarafından
Hangi şehirdesin bilmiyorum kömür yardimlari başlamış ama şuan kaldığın mahalleye gelmemissse gideceğin mahalleye gelir ama biraz geç.karta geleceksek İstanbullular kullaniyo benim bilgim yok post cik 
(455 puan) tarafından
Evet canım sadece 1 tane resim istiyorlar birde ben den 60 lira para aldılar şimdi ne kadardır bilmiyorum
(534 puan) tarafından
Hı Tamam Ben gidiyim Bakalım ne olacak ne diyecekler
(455 puan) tarafından
Kart parasi aldılar Soma'da alirlarmi bilmiyorum 153 beyaz masayı arayıp ordan on bilgide alabbilirsin ben aradım geçenlerde süt için kart içinde bilgi veriyor
(455 puan) tarafından
Aynen canım sen bı git sorustur araştır bakalım inşallah yararlanabilirsin
(534 puan) tarafından
Sermir: İnşallah Bakalım ihtiyaç sahibiyim çok ihtiyacım var çocuklar için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 04 (44 puan) tarafından soruldu