0 oy
208 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,574 puan) tarafından
Kizlar sekerpare yapmistim öglende. Her zaman yaptigim tarifti. Yarin misafir icin yapmistim. Az once yedim ortasi kuru olmus ıslanmamis. Onu nasil kıvama getirebilirim? 4 su bardagi su 3 bucuk su bardagi seker yarim dilim limon. Serbeti boyleydi. Tekrar ıslatmam gerek nasil ölçüde yapmam lazim. 

3 Cevaplar

0 oy
(754 puan) tarafından
Soğuk dökmüşsün anladığım kadarıyla canım şerbeti duruyorsa süz ısıtıp tekrar dök istersen
(1,574 puan) tarafından
Serbet ılıkti tatli da sicakti canm serbetin hepsini cekti tatli 1 damla kalmadi
(754 puan) tarafından
Ha tamam canım o zaman şerbet az gelmiş tekrar kaynat dök o zaman undan kaynakli olabilir şerbetin az gelmesi
(1,574 puan) tarafından
Tekrar serbet ölcüsünu nasil yapabilirm canm
(754 puan) tarafından
3 e 2 buçuk yap bari canım aynı yapsan çok fazla olur belki buda fazla olabilir ama şerbetini suzersin olmazsa. Şerbetin kaynadıktan sonra 5 dk bekle soğuk tatlıya dök ben hep bu şekilde yaparım şeker pareyi biri sıcak diğeri soğuk olmalı
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Şeker oranı ile alakalı değildir canım hani fırından çıkarıp biraz bekleyip öyle batırıyoruz ya şerbete sen biraz geç kalmışsın içi çekmemiş o yüzden
(1,574 puan) tarafından
Yok yavrum firindan cikardim bir kac dk bekledim  döktüm serbeti hic beklemedim
0 oy
tarafından
Tekrar az bişey şerbet yap dök canın 
(1,574 puan) tarafından
Ne kadar su ne kadar seker ölcüde yapaym canm
tarafından
Yaptığın ölçğnğn yarısını yap canım

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 189 göst.
+3 oy
14 cevap 339 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Su_misali (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 677 göst.
15 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ZeynApp (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,477,475 soru

24,184,237 cevap

336,509 kullanıcı

...