+2 oy
172 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,595 puan) tarafından

Triliçe baklava kadayıf kadayifli muhallebi tulumba tatlısı ıslak kek revani beş kaşık tatlısı dışında ıslak sütlü veya şerbetli tatlı arıyorum 

4 Cevaplar

+2 oy
(1,090 puan) tarafından

bak bunu önerebilirim çok kolay ve lezzetli ama ben üstünü karadutlu yapıyorum aşırı güzel oluyor iki yemek kaşığı karadut iki kaşık nişasta iki kaşık şeker iki bardak su ile hazırlıyorum üstünü eğer sevdiğin başka meyve varsa onunlada hazırlayabilirsin bana limon biraz ağır geldi 

link açılmazaa fotoğrafını bırakıyorum. Tarif ve nefis yemek tarifleri limonlu tatlı

image

(1,090 puan) tarafından

ben pekmezini kullandım ama özüde olur muhtemelen

(6,595 puan) tarafından

İki su bardağı su mu bir mi? İki su bardağı su kullandım fazla geldi gibi daha kesmedim yeni yaptım İnşaAllah kötü olmamıştır :) karadut özüyle yaptım 

(1,090 puan) tarafından

yok canım o donuyo sonra yarın için mi yaptın bu akşama mı jöle gibi dökülmesi lazım katı olmayacak ilk başta zaten

(1,090 puan) tarafından

sonucu bana da bildir inşallah güzel olur yoksa çok üzülürüm

(6,595 puan) tarafından

Ben dayanamayip yedim ama yarına da kaldı. Jölesini belki biraz daha pisirmeliydim bilmiyorum belki yarına daha iyi olur 

-Reklam-
+1 oy
(1,463 puan) tarafından

Kınrıs tatlısı 

(6,595 puan) tarafından

Bu da hariç yazmayı unutmuşum 😀

+1 oy
tarafından

Cilekli magnolia tavsiye ederim

(6,595 puan) tarafından

Çilek yok

+1 oy
(6,725 puan) tarafından

Muhallebili kek ıslak kek kıbrıs tatlısı yada Şekerpare çok seviyorum Şekerpareyi dondurma yada kaymakla servis yapıyorum

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 327 göst.
0 oy
6 cevap 527 göst.
0 oy
16 cevap 388 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 256 göst.

Kategoriler

1,472,710 soru