0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (890 puan) tarafından
Kac gundur Eşimin doğum günü nasıl derken birkaç gündür listeme uyamadim haliyle tatlı falan da tükettim zaten Ramazan da geliyor tekrardan başladım size Sorum şu Ramazan'da kilo veren var mı Teşekkürler

6 Cevaplar

+1 oy
(14,412 puan) tarafından

Sana bişey diyim canım,gece ne kadar az yersen o kadar tok kalıyosun 

Ben bunu keşfettikten sonra çok rahat ettim kiloda almadım 

Tatlıya bay bay diiiicez bide :)

-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından

İllaki vardir canim kilo veren bn pideye uzaktan baksam 5 kg  alanlardanim :-D  ama sen hirs yaptiysan kendinden emin ol yaparsin kadinin isteyince yapmayacagi hicbirsey yok :)

(890 puan) tarafından
Aslinda tek iatedigimi ramazan bitene kadar 5 kilo vermek
(108 puan) tarafından
5 kg zor degil canim inanirsan yaparsin bence
tarafından
5 kilo hic birsey değil bende diyetteyim bir haftada 4 kilo verdim hemde yiyerek ama kan grubuna gore beslendim ve onlar bana kilo verdirdi
(890 puan) tarafından
Kan grubum a pozitif bildigin k.opek kanı :))nasil beslenmem gerek acaba
tarafından
İnternete bak listesi vardır bnde 0 kan gurubununki var kuzu buluyum da atayim sana
0 oy
tarafından
Bn veriyom ramazanda canm ekmek pide makarna pilv yemiyorm 7 kg verdim geçen sene 
0 oy
tarafından
Canim ramazan da da ekmek tatlı gibi şeyler yeme bol su çorba yeşillik sebze tüket tatlı ihtiyacını meyveler den al verirsin
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Bende alanlardanim ama bu yıl 14 kilo verdim ramazanda geri almak istemiyorum ekmek zaten yemiyorum makarna pilav hamur işi de çok tuketmiycem vermeyi geç  kilo almasam yeter bana 
0 oy
(23,431 puan) tarafından
Bizim lisede şişman bi kız vardı ramazanda kilo verdi hepimiZ şok olmuştuk baya zayıflamıştı
(890 puan) tarafından
Acaba nasıl vermsiti

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 262 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
6 cevap 181 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iiiinciiii (2,758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,297 soru

24,070,538 cevap

330,628 kullanıcı

...