0 oy
276 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından

Selam kızlar su diyeti yapan varmı aramızda bende yapmak istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum cesarete ihtiyacım var galiba

4 Cevaplar

0 oy
(1,255 puan) tarafından

Ablam yaptı ama diyet için değil kalp sağlığı için tavsiye edemem durumu çok kötüydü gğbfrn güne çöktü Afrikadakilere benzediği 10 gün ayağa bile kalkamaz hale geldl

-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından

Benim arkadaşımın kardeşi yaptı 15 gün yaptı 15 inci gece bayıldı ambulans çağırdılar yoğun bakıma kaldırdılar bütün vitamin değerleri düşmüş kan 2 ye düşmüş kalbi namazı atmiycak kadar aza inmiş ölümden döndü 

(2,518 puan) tarafından

gecennsene bende yaptim eylul ekim ortasina kadar birbucuk ayda on kilo verdin ki benimki su diyetide sayilmaz ama yinede kan degwrlerim pwrt olmus. ben mesela pazartesi kahvalti yaptim ya o gun hic yemedim baska bisey sali gunude yemedim carsamba gunu kahvalti yaptim.yani48 saat bigun yemek yedim hi gun yemedim bigun ac bigum tok. bikac kere iki gun ust uste ac oldum  yani pazartesi ögle saati yedim sali hic bise yok carsamba hic bise yok persembe sabah yedim . haftada iki en fazla üc ogun yaptim gibi bisey yani.ama salk gibiydim kafam biseye basmiodi . ev isi bile zor yapuodum. en onemlisi asiri sinirli asiri gergindim surekli bagiriyirdum cocuklara en ufak biseye asiri tepki veriyodum. sinir sistemim bile çöktu

(5 puan) tarafından

Ben ilk etapta o kadar uzun yapmayı düşünmüyorum zaten 3 4 gün olabilir bide bı yerde vitamin alınması gerektiğini okumuştum şuna zaten benimde değerlerim düşük ilaç kullanıyorum demir b vit magnezyum falan yine bunlara devam ederek yapacağım umarım duşüş olmaz bide marul falan yiyorlarmis o kadar zorlanmam galiba 

(5 puan) tarafından

Güzel kilo vermişsin ama uzun süre yapmışsın galiba 1.5 ay yıpratıcı olabilir ben denemek için 3 4 gün düşünüyorum bakalım bugün başladim umarım güzel geçer 

0 oy
(2,014 puan) tarafından

Ben yaptım 9 gün boyunca su içmiştim hangi akla hizmet bide . 9.gün evde tek başıma iken blender da parmaklarımı parçalamıştım ve kan asla durmuyordu baktım ki gidiciyim son nefes annemi aradım kapıyı da aralık bırakmıştım bayılırsam açamam diye ki zaten bayılmışım .sakin böyle işlere kalkışmayın bir sürü dikiş atıldı parmağıma orası ayrı bi salaklık zaten blender ın fişini çekmeden bıçakların arasına 4 parmağımı da sokmuştum . Demekki 9 gün sadece su içince beyine kan gitmiyormuş 😂

(5 puan) tarafından

Geçmiş olsun kötü olmuş sizin için ben ilk etapta o kadar uzun yapamam zaten 3 4 gün diye düşünüyorum kilo direncini kırmak için 

0 oy
(5 puan) tarafından

Deneyen olumlu sonuç alan yokmu kızlar bugün başladım ve çok güzel geçiyor şimdilik 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 709 göst.
0 oy
2 cevap 277 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (734 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
5 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syma (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 360 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Birsel.. (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,057 soru

24,664,273 cevap

366,894 kullanıcı

...