0 oy
1,025 göst.
Diğer kategorisinde (468 puan) tarafından

Eşimden boşanmayı düşünüyorum ama kaçarak evlendiğim için çekiniyorum ailemin evine gitmeye temenni 9 yıldır evliyim hep şiddet küfür hakaret bu sabah tartıştık bizi brz dışarı çıkar dedim para yk dedi başladı anneme küfür etmeye bende anneme küfür etme dedim devam etti sinirlendim bende sana dedim ve kola şişesini burnuma fırlattı burnum bu hale geldi özür diledi ama benim için artık hiçbirşey ifade etmedi iki çocuğum var ne yapacam bilmiyorum 

image

38 Cevaplar

+1 oy
(23,625 puan) tarafından
Ayy nasıl olmuş öyle elleri kırılsın şerefsizin ya annene kurban olsun kpek bence ara aileni kabul etmezlermi arasan
(8,243 puan) tarafından
Bu ülkede onlarca kadın ölüyor onlarca kadına zarar veriliyor bir çoğunun da uzaklaştırma kararı var hani nerde adliye savcı hakim hepsi de serbest kalıyor o yüzden gidesin yokmus lafı olmamış ...
tarafından
E tamam ozaman otursun madem evinde adliye savcı hakim yok diyerek böyle dayak yesin ömrü boyunca.
(8,243 puan) tarafından
Ben otursun demiyorm aynı evin içinde her gün öleceğime bir gün ölürüm daha iyi ondan korkan onun gibi olsun der çeker giderdim ama ülke de namuslu hakim savcı kalmadı kimse de onlara güvenip iş yapmasın...
tarafından
Valla ben çocuğunu annesinden ziyade babasına veren hakim çok nadir gördüm burda hemfikir değiliz maalesef.
(8,243 puan) tarafından
O kadarını lutfeyleyip veriyorlar Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastaneye git ve hemen darp raporu al. Saniye bekleme
tarafından
Boşanma kararın kesinse kesin git ve al.
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Ay çok kötü olmuş :(( Eli kırılsın...
(468 puan) tarafından
Kaynanam dedi ne oldu burnuna dedim oğlunun eseri hiçbirşey demedi oğluna bile nye yaptın demedi
0 oy
(504 puan) tarafından
Allah o adamın belasını versin şiddetten nefret ediyorum
(468 puan) tarafından
Bende nefret ediyorum
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Şu mübarek günler de Allah yardımcınız olsun 
(468 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Elleri kırılsın inşallah ya çok üzüldüm 
(468 puan) tarafından
Elleri kırılmıyor malesef
tarafından
Git rapor al şikayetçi ol yanına kalmasın
(468 puan) tarafından
Şikayetçi olsam   bu sefer daha kötüsünü yapck biliyorum bu yüzden korkuyorum gitmeye
tarafından
Alttaki yorumda demişsin abin arkandaymis ona gidersin canım bir kere kalkan ek hep kalkıyor malesef
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Çekinme yani bu dereceye gelen biri ile aynı çatı altında kalınmaz canına kast eder yapma lütfen 
(468 puan) tarafından
Abime dün söyledim oda kapıyı çek git anneme bilmiyorum ki çocukları bana vermez
(1,944 puan) tarafından
Çocuklari o degil hakim veriyor onlarda anneye veriyor boş konuşmasin
(468 puan) tarafından
Abim arkandayım dedi bidaha yapsa çık o evden
(1,944 puan) tarafından
Canim arkanda ne güzel ailen var bu fotoğraf başli başina bir sebep zaten Allah kotüsünden korusun seni kendine dikkat et
(468 puan) tarafından
Tm saol cnm
0 oy
(316 puan) tarafından
Bu kadınların adamlardan çektiği ne yaa 
(468 puan) tarafından
Onunla konuştum dedim bak bidaha elin kalkarsa bana inanki giderim bidaha asla gelmem diyo gözünüde morartırım ciddiye almıyor
(316 puan) tarafından
Canım benim rabbim yardımcın olsun
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Darp raporu al elinde bulunsun çünkü bu ülkenin mahkemeleri kadını haklıyken haksız çıkarıyor.
(468 puan) tarafından
Korktum hastaneye gitmeye
0 oy
tarafından
Ayy içim sızladı fotoğrafı görünce bi yakınımmış gibi hissettim inan ki kardeşim kadın sığınma evleri var gitmek ister misin elleri kırılsın inşallah o nasıl bi sinir öyle ki şişe okadar çok hasar vermiş inanamıyorum kuzum benim mutlaka kadın sığınma evine git ailen yanında ve bi arkadaşın tanıdığın yanında olmazsa nerede yaşıyosun? 
(468 puan) tarafından
Diyarbakır
tarafından
Keşke ankarada yada yakın olsaydın belediyeden birilerini ayarlayıp ev ayarlayabilirdik belkide canım darp raporu al mutlaka hastaneye gidip elinde kanıt olsun mutlaka
(468 puan) tarafından
Yardımın için tşk ederim
tarafından
Bişey yapabilseydim keşke elimden geldiğince :( durumundan mutlaka haberdar et bizi olur mu
0 oy
tarafından
Offf off canm kıyamam sana allah yardmcn olsn 
(468 puan) tarafından
Amin tüm kadınlarımızın Allah yardımcısı olsun
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Boşanma kararın kessin se ailen arkandaysa git darp raporu al ve dava aç
(1,610 puan) tarafından
Şimdi bekleme bir daha sana daha ağırını mı yapmasını bekliyorsun yazık günah sana. Belki Bi dahakinde canına kast edecek bilemezsin ki
(468 puan) tarafından
Bilmiyorum ki abimimi arasam
(1,610 puan) tarafından
Sen bilirsin iyi düşün. Bi sonraki şiddette ya canından olursun yada evlatlarına gelir
(468 puan) tarafından
Çocuklarına kıyamaz yapmaz sadece bana gücü yetiyor
(1,610 puan) tarafından
Sen bilirsin
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın bi gezmeye bu yapılır mı maddi durumunuz kötümü gerçekten çıkaramıyor mu Bide dışarda illa para harcanacak diye bisey yok bi bahçeye bi parka götürse biraz oturup hava alsanız bunada paramı gidiyor yanı ibnenin eli alışmış zaten 
(468 puan) tarafından
Evt eli alıştı gibi geçen yazda kavga ettik kemerle bacağıma vurdu bacağım morardı şişti babamı aradım geldi beni aldı ama sabah aradı gel eve dedi gelmiyorum yüzüne kapattım teli annesi geldi beni zorla götürdü eve
(1,270 puan) tarafından
Baban arkandaysa yada kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan kalma o hanzonun yanında
(468 puan) tarafından
İnanki bir saniye bile tahammülüm kalmadı ama çocuklarımı vermez bana
0 oy
tarafından
Canım boşanma kararını bildirmeden önce işin, düzenli seni çocuğunu geçindirecek maaşın ve kalacak yerini ayarla. Darp raporunu al ama eşin bilmeye biliyormu onu kesin bilmiyorum. Yani rapor al, eve at eşin bilmesin sen kendi başının çaresine nasıl bakıcaksın düşün.
0 oy
(8,665 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun :(
0 oy
tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun cidden çok zor bir durum ama lütfen ailemden çekiniyorum yok gidemem bilmem ne diyip insanları üzme burda bu haraketin sonucunda ailen seni kabul etmeyecekde ne zaman kabul edecek çocukları bahane edip yok babasız büyümesinler diye kalıyorum falan deme lütfen annelerine şiddet uygulayan bir babadan hiçbir zaman hayır gelmez . Kalk aileni ara ve bir an önce git siginti miginti olmazsın girer bir işe çalışırsın hayat herkes için zor bu fotoğrafı burda paylaşıp 1 hafta sonra lütfen eşinle ilgili post açıp insanların vicdanını tekmeleme yanlış anlama yapicaksin demiyorum ama çok fazla gördüğümüz için üzülüyoruz . Allah onun o ellerini ters çevirsin inşallah lütfen bu şiddete boyun eğme 
(468 puan) tarafından
Haklısın cnm tşk ederim cevabın için
0 oy
tarafından
Bende kaçarak evlenmiştim 18 yasındaydım hemde 11 ay sonra ailem geri aldı 3 aylıkdı oglum şuan 10 buçuk aylık cekinme söyle ne oldugunu bilsinler 
(468 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Boşan desem linç etmeye gelirler şimdi ama böyle biriyle de evli kalınır mı sence
(468 puan) tarafından
Boşanmayı düşünüyorum ztn cnm
(1,784 puan) tarafından
Ailenle konuş kabul ediyolarsa saniye durma eğer kabul etmezlerse polisi ara darp raporu al ve sığınma evine git bu hayatta ölüm dışında herşeyin çaresi var
0 oy
tarafından
Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. İhtiyaç kalmaz. ' Pablo Neruda
(468 puan) tarafından
Çok yerinde yorum oldu +++
0 oy
(12,054 puan) tarafından
Ailene sığın çalışırsın kendini biraz toparlayana kadar sonra ayrı eve çıkarsın o adama minnet etme en sevmediğim şeydir aileye küfür 
(468 puan) tarafından
Ailemden ne istiyor her kavgada aileme küfür eder
(12,054 puan) tarafından
Bunlar zavallı insanlar can acıtacak bişey bulamayınca aileyi katarlar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 410 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 455 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (783 puan) tarafından soruldu
0 oy