Geçmişte yaşadığım şiddet aklımdan çıkmıyor babam ve erkek kardeşim bilmiyorum kötü bişey de yapmamış tim aslında ben 6 ay 18 yaşındayken bir çocuk la telefon la konuştum köyde otururuz zaten görüşme imkanı yok bende hem daha çok tanımak için hem de serbest konuşmak için beni istemeye gel dedim ozmn cahillik mi bilmiyorum çocuk ta kabul etti ve ben korkuyordum aileme.soylmeye anneme söyledim dedi ben söyleyemem babana onlar arasın söylesin bende numarayı gönder dim ve çocuğun amcası babamı aradı dedi tanışmaya gelecez izin verirseniz akşam di babam tamam dedi ve bana sordu bende anlatım bişey demeden odasına yatmaya gitti ve sabah oldu babam sinir ilk önce anneme iki tane odun vurdu ve beni bayıltana kadar dövdü ve ondan sonra yetmez miş gibi beni ineklerin agirina bağladı ve erkek kardeşlerime öldürene kadar dövün dedi iki tane kardeşim bişey yapmadi ama diğer kardeşim beni çok dövdü neredeydi 7 yıl olacak aklımdan hiç çıkmıyor 10 gün ayağa bile kalkamıyorum kusura bakmayın çok oldu ama içimi döktüm