+1 oy
160 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (167 puan) tarafından

Geçmişte yaşadığım şiddet aklımdan çıkmıyor babam ve erkek kardeşim bilmiyorum kötü bişey de yapmamış tim aslında ben 6 ay 18 yaşındayken bir çocuk la telefon la konuştum köyde otururuz zaten görüşme imkanı yok bende hem daha çok tanımak için hem de serbest konuşmak için beni istemeye gel dedim ozmn cahillik mi bilmiyorum çocuk ta kabul etti ve ben korkuyordum aileme.soylmeye anneme söyledim dedi ben söyleyemem babana onlar arasın söylesin bende numarayı gönder dim ve çocuğun amcası babamı aradı dedi tanışmaya gelecez izin verirseniz akşam di babam tamam dedi ve bana sordu bende anlatım bişey demeden odasına yatmaya gitti ve sabah oldu babam sinir ilk önce anneme iki tane odun vurdu ve beni bayıltana kadar dövdü ve ondan sonra yetmez miş gibi beni ineklerin agirina bağladı ve erkek kardeşlerime öldürene kadar dövün dedi iki tane kardeşim bişey yapmadi ama diğer kardeşim beni çok dövdü neredeydi 7 yıl olacak aklımdan hiç çıkmıyor 10 gün ayağa bile kalkamıyorum kusura bakmayın çok oldu ama içimi döktüm 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (280 puan) tarafından

Çok üzüldüm okuyunca içim acıdı gerçekten pişman oldular mı sonra peki

Annen bilir belki pişman olup olmadıgını annene sorup sonra babanla bigün baş başayken konussan helallık ister belki. Seninde yüzleşmeye söyleyemedıklerını söylemeye ihtiyacın var içini döksen iyi gelecek gibi kendını ıfade edememişsin yanlış anlasılmışsın haksızlıga ugramıssın o içinde büyümüş bunu boşaltman lazım bence yoksa hasts eder seni

önce (167 puan) tarafından
+1

Anneme bişey demez babam belki olmuştur ama erkek kardeşim sanmıyorum bide ben onun ablası oluyorum aramızda 3 yaş var doğru söylüyor sun içme Ata ata basimda saç kalmadi 

O konuştuğun kişiyle mi evlisin değilse eşinle severek mi evlendin baban eşine bişey demedi mi kaç sene sonra evlendın

Merak ettım acıkcası anlatmak istersen

Yok evlenmedim dayağımi yedim oturdum sonra görücü usulü evlendim ama oda bana hayatı zehir eti babam dan daha kötü çıktı made kullanıyor du bana etmediğini bırakmıyor du en bir buçuk yıl ev kaldım en son boşandim şuan Allah'a şükür Allah eşimi karşıma çıkardı bu sefer kaçarak evlendim aileme bakmadım ve Allah'a şükür çok mutluyum 

-Reklam-
0 oy
önce (1,499 puan) tarafından

Keşke herkes anne baba olmasa 😡 okurken bile gözlerim doldu 

Unutamıyorum bende daha önce de çok şiddet uygulamışligi varda babamın ama en çok te o günkü aklımdan hiç çıkmıyor 

0 oy
önce (15,784 puan) tarafından

Nasıl bir cahilliktir !

Peki hala konuşuyor musun onarlarla özellikle erkek kardeşinle 

Erkek kardeşimle konuşmuyorum ama babamla bazen zaten evliyim uzaktayım gitmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 112 göst.
0 oy
3 cevap 199 göst.
0 oy
22 cevap 1,272 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,729 soru

24,115,227 cevap

333,193 kullanıcı