0 oy
160 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (128 puan) tarafından

18 aylık bebeğimin kafasına durmadan büyük çocuklar vuruyor. Kriz geçireceğim artık yani. Durmadan peşinde dolaşıyorum. Bugün parkta kaydırak merdiveninde iken çocuğun biri kafasindan ittirdi kaşla göz arasında. Her gün parka gideriz ilk defa böyle bir yaşadık. O sinirle çocuğa bağırdım kızımı aldım hemen ama ne olduğunu anlamadı. Geçen de misafirlikte arkadaşımın kızı durmadan vurmaya çalıştı iki üç kere de o vurdu. Yani hep ayakta kızımla oynadım ama saniyelik konuşmaya dalsam o zaman vurdu. Kızım dediğim gibi ne olduğunu anlamıyor. Çok sinirleniyorum çok kafama takıyorum. Artık minik bebeğime sana vuran çocuklar pis çocuklar sen de onlara vuracaksın diye öğretmeye çalışıyorum. Gerçekten bu dünyada naif çocuk yetiştirmeyeceksin çünkü zarar görecekler. Bu durumla nasıl baş edeceğiz Allah aşkına siz naptınız böyle bir şey yaşadınız mı 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,875 puan) tarafından

Vuran çocuk hangisi ise annesini bul ve gerekeni yap. Sorun anne baba da herkes çocuğunu takip edecek. Sal ortaya çekil kenara yok öyle dünya. Kızın daha çok küçük vur desende anlamaz. Sen çocuklarn anneleri ile iletişime geç bak bakalm bir daha yapabiliyor lar mı. 

önce (128 puan) tarafından

Kızımın yanında kargaşa çıksın da istemiyorum bir yandan. Çok korkar çok ağlar. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,708 puan) tarafından

Işte bunlar hep o sorumsuz Anneleri o cahiller yüzünden oluyor Aynı sorunları Ben de çok yaşadım annelerinin umurlarında bile değil aklınız varsa başka parka götürün daha uzak olsun ama Nezih bir yerde olsun ben öyle yapıyorum Başka bir semtin parkına götürüyorum zengin bir semt olduğu için aileler de daha kaliteli insanlar çocuklarda daha düzgün yetiştirilmiş hiçbir problem yaşamadan parkta oyun oynuyor çocuğum

Evet haklısınız yaa. Problemli çocuk var diye tek başıma goturmediğim park vardı. Eşim olunca kimse cesaret edemiyor çocuğuma yaklaşmaya. Bu güzel diye götürüyordum maalesef değilmiş. 

0 oy
önce (6,255 puan) tarafından

Nasıl çocuklar var o kuzunun çevresinde öyle Allah esirgesin oy 😔

Çok çok küçük kendini korumak için. O yüzden sen koruyacaksın. Nazik falan da olma. 

Vuran, şiddet uygulayan 6+ yaş hiçbir çocuğa "O da çocuk ya" diyemiyorum ben. Sert tepki verilmeli diye düşünüyorum. 

Sorunlu karşılaştığım çocuklar genelde 3 veya 4 yaş civarı oluyor

0 oy
önce (947 puan) tarafından

Benim kızım 4 yaşında vurmayı unutturmustum ama eltimin kizi hep git diyip iteliyor ısırıyor vuruyordu hayir dedikçe yapıyordu kızımda bana git dedi beni itekledi beni ısırdı ağlayıp yanıma geliyordu en son sen de ona oyke yap senin elin armut mu topluyor dedim öyle benden güç aldı şimdi bir izin veriyor iki izin veriyor bakti ezilmeye devam edece bir tutuyor eltimin kızının saçından asılıp susturuyor bazen de çocuk kendini savunabilmeli 

0 oy
önce (7,342 puan) tarafından

Gidebileceğin başka park varsa oraya götür

Komşumun kızı her gelişinde kızı kızıma vururdu artık davet etmiyorum evime. Başka bir komşum daha var onun da oğlu iki defa kızımın saçını çekti farklı zamanlarda, annesi oturuyordu oğlunun yanına yere dikkat ediyordu ama her anne böyle değil, benim kızım da değersiz değil. Çocuk büyütmeyi bilmeyenlerin ceremesini biz çekmek zorunda değiliz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 454 göst.
0 oy
3 cevap 351 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Mevah (1,907 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,243 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Seher gelin (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,020 cevap