+1 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sürekli hasta ya psikolojik olarak anlam da veremiyoruz eşim bile babam çok bile dayanıyor diyor bazen de üzülüyorum

image

21 Cevaplar

0 oy
(16,857 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️Allah'ım yarabbimmm
-Reklam-
0 oy
(23,092 puan) tarafından
:D ayyy koptum ruhum diyo gelin annnamıyonmu gı
tarafından
Anlamak istemiyorummm :D
(23,092 puan) tarafından
:D belli belliiii
0 oy
(3,165 puan) tarafından
:D kadın diyor şimdi ne halden anlamaz gelinmiş bu da 
tarafından
Ya anlıyorum da başka yere çekiyorum konuyu :D
0 oy
tarafından

Kaynanan ismiyle mi ekli canım sende :D

tarafından
Git ye kiz açlık kafana vurmuş :))
tarafından
Dünde pişik bebek postundan sonra  ağla ağla beynim sulanmıştı dünden kalmayim sanırım hem açlık hem beynimin sulanması sa.laklastirdi beni :D
tarafından
Görmedim kız ne olmuştu dün ki postta ne vardı
tarafından
Görmediğin iyi olmuş yürek dayanmazdi. Bebek pişik olmuş ve derisi bile soyulmustu. Görünce çok ağladım. Yorunlarda pişik gibi değil yanmış bu bebek gibi yorumlar gördüm . Polise sikayet edin diye postlar açıldı. Birileri görüntülü bebeğin annesiyle konuşmuş. Birileri para yardımı yapmış. Kocasından boşanmış ailem sahip çıkmıyor demiş birine babamın evindeyim demiş. Bebek bezi alamadığı için poşet bağlamış. Ben anne için yorum yapmadım onu düşünmedim bile. Bebeğe çok ağladım. Nasıl canı yanıyordur o yavrucagin kahroldum. İnşallah tez vakitte iyileşir. Yine aklım o bebekte :'( derisi yuzulmus yaa kabarmış her yeri yavrumm benimm aklıma geldi yine kurban olurum. El kadar bebek nasıl dayanır o acıya dilide yokki konuşsun yavrumm :'( ayy anlatırken yine içim parçalandı. Nasıl unutucam o resmi. Gözümün önünden gitmiyor keşke girip görmeseydim. Yüreğim yandı. Allah'ım şifa ver ne olur :'(((
tarafından
Yemin ederim sabah sabah için yandı ya yazık günah o bebeğe biz bİraz yNitoriz kötü oluyoruz kim bilir o bebek ne halde Rabbim şifa versin inşallah:(((
Çok üzüldüm ya
0 oy
tarafından
X kuşağınin mesajlarına bayılıyorum  :D
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Hayat yorgunluğu vardır  üstünde ben gelmisim 85 ime o napsin sjsjsjs

0 oy
tarafından

Kız kadın yorgun anamıyonmu 

Kaynanam bugün bana cuma mesajı attı anne bugün pazartesi dedim ilahi güzeldi ne yazıyor bilmiyorum diyor :D

0 oy
tarafından
Vallahi babaannemde öyle ya her hafta farkli doktorda en son psikiyatri ye sevk ettiler deli miyim ben dedi gitmedi
0 oy
tarafından
Hahaha çok komik ya pazar felanmi vardı 
0 oy
(2,397 puan) tarafından

Kız senin kaynana ergen tribine girmiş ALLAH yardım etsin :D

0 oy
tarafından

Benim bu yaşta ruhum yorgun o ne yapsin haklı kadın :)

0 oy
(163,312 puan) tarafından

koptum yazismaya :D

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Ay gülmekten gözlerimden yaş geldi yeminle :))
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ahahahahah anlasana giii sende 
0 oy
tarafından
Benim Eşim olsa taş taş üzerinde bırakmaz. Sinirlenir el alem görüb bunlar çok mutsuz der diye tartışır
0 oy
tarafından

Hahahha kayınvalideye bak durum yapmış :) 

0 oy
(2,080 puan) tarafından

Ahah  zaar  kaynana  eltı  görümce  koca  şu  bu insanların  yorgunluğu  harbiden  bacım  sen  bu laftan  anlamadın mı kız  ruh  yorgunluğu  olduğunu :D

0 oy
tarafından

Ben kaynana mi özledim yaaa :'(

Bu lafı diyeceğime inanmazdim

0 oy
tarafından
Komik geldi bana niyeyse size zararı yoksa boşver,  kim bilir neler yaşıyor içinde 
0 oy
(561 puan) tarafından
Bana daha cok ilgi sevdalısı gibi geldi :D benimde boyle bi arkadaşım var ve kimseyi dinlemez ne derdiniz olursa olsun sadce kendi derdi kendi yorgunluğu önemlidir bu d aonun gibi olmuş :D

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 1,348 göst.
+3 oy
18 cevap 324 göst.
13 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.

Kategoriler

1,467,273 soru

24,042,252 cevap

329,173 kullanıcı

...