Benim kayinvaldemde öyle bugün gelmiş eşime bende kitle çıktı ultrason da diye eşimde korkmuş demiş yalancı çoban hesabı bu sefer gerçekten hasta herhalde inanmazsan ilerde üzülürüm diye öğleden sonra bindirmis arabaya aşağıdan yukarıya baktirmis hastanede filmler falan filan herşey tertemiz ne kitle ne birşey var eşimde demiş sana TV yok bundan sonra TV den görüyor hasta oldum sanıyor haftada iki kez hastaneye gidiyor ayda 3-4 film çektiriyor ne olacaksa anne sana birşey olmayacak ama bu gidişle sen beni öldürecen diye kavga etmişler çok güldüm her hafta randevu alıyoruz olmadi özel doktora götürüyoruz , haftada en az iki artık ilgi çekmeyimi seviyor diye düşünmeye başladık , zorla birde zorla anjio oldu kalbim arıyor diye diye doktora anjio yaptirtti doktor tertemiz damarlarin diyor yok çok ağrıyor bir bakın diyor kendine parayla zorla anjio oldu doktor biz sana temiz demiştik anjio ile baktık temizmis teyze boşuna oldun dediler olsun içim rahat etti dedi ,benim kayinvaldem TV de izliyor doktorlar ne anlatırsa valla bak kanser olmuşum ,valla şunu olmuşum,valla bunu olmuşum diyor valla diyor birde doktora randevu aldırıp gidiyoruz her hafta en az iki kez herkes yoruldu psikiyatri ye gitmeyi kabul etmiyor daha bugün TV izleme yasağı koydular sırf bu yüzden kayınbabamla eşim kayinvaldeme TV de görüp hasta sanıyor kendini