0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar oğlum da burun akintisi burun tikanikliği ve ishal vardi geceden belli hastanedeydik. Covid testi negatif cikti cok sukur viral enfeksiyon denildi calpol ve ishal kesici verip yolladilar. Şimdi ben bu marul kafaya ne verebilirim kendini biraz daha toparlasin diye bağişikliği güçlensin diye. İlaç olarak değil takviye edici gida olarak. 10 aylik

8 Cevaplar

+3 oy
(1,527 puan) tarafından

Marul dikmissin de gübre soruyon sandım başlığa bbakinca :D

(1,829 puan) tarafından
Bende :D
(1,527 puan) tarafından
Dimi direk okuyunca :)
tarafından
O da oyle sayilir zaten marulu diktim şimdi gubre verip toparlamaya calisiyorum :D
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Keçiboynuzu özüne 5 damla çörek otu yağı damlatıp içir sabah akşam. Bağışıklık için birebir. Çörek otu ölümden başka her derde deva... 
(25,181 puan) tarafından
Neyi la
tarafından
Yazmaya kalksam yazarken kusarim o cümlenin başındaki sey varya aha o
tarafından
Benim tikim var o boynuzlu şeyi duyem yazısını girem ağzım yüzüm kayar kendisini göreyim kusmaya yatarim
(25,181 puan) tarafından
Haa keçi boynuzu mu :D
tarafından
Demee demee valla çok kötü oluyo bütün ev tükürük oldu
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm bebeğe covid testi nasıl yapıyorlar. Sadece boğazına mi degdiriyorlar
(12,150 puan) tarafından
Ondan sonra bide infuluenza yaptılar burnuna soktular yine, bi kaç saat sonra numune yetersiz dediler tekrar soktular vicdanszılad çocuğum haran oldu o gün
tarafından
Biz iki kere test verdik covid olduğum da oğluma sadece boğazdan almislardi ama dun gece burnundan aldilar sadece
tarafından
Covid çıkınca ya da çıkmayınca ne farkediyorki. Yine antibiyotik ateş dusurusu falan vermiyorlarmi. Bence çocuklara test yaptirilmamali
tarafından
Doktorlari dedikten sonra mecbur yaptırıyoruz canım sonuçta covidse kimseyle görüşturmemek amaçlı kimsenin vebalini girmemek için
tarafından
Doğrudur cnm. Doktor bize test yapayım demedi Şuan bebişim hasta mesela kimseyle görüşecek halimiz yok şuan ateşi düşük olsun yeter
0 oy
tarafından
İshaline yardımcı olsun diye muz patates püresi verebilirsin. Pekmezli yoğurt ballı su evde ne varsa vitaminli yap işte yav 
tarafından
Verdim canim patates. Lütfiyeeee seni gorunce aklima ne geliyo bil bakalim
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

Meyve türü yedir 

İsal kızımda 12 gün geçmedi rota virüs tü haberim yoktu kesinlikle takip et isalini  patates hasla ver 

tarafından
Patates verdim canim. Benim oglum daha once rota olmustu sonra rota aşisini yaptirdim ama gene tekrarladi ya anlamadim niye boyle oldu. Doktora dedim hani disari cikarmiyorum nasil kapmis olabilir sizin birsey yapmaniza gerek yok şuan bebek ve cocuklar da salgin var dedi
0 oy
(7,496 puan) tarafından
Dut kürü oneririm canim 
tarafından
O nasil oluyo canim
(7,496 puan) tarafından
1 s bardagi su 1 yemek kasigi kuru dut 5 6 dakika kaynayip onu icir 2 yas altina cay bardagiyla yapiyorsun
0 oy
tarafından
Bende sandım marul dolapta kötü oldu ne yapacağını soruyor :))) diyecektim suda beklet dolapta dirilir ☺️☺️
tarafından
Simdi ben oğlusumu suda bekletsem olur yani :)
tarafından
Yok senin marulu bekletme ☺️☺️
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Umca 'nın tamamen doğal damlası var bağışıkşığını güçlendirmeleri için çocukların ben kızıma kullanıyorum çok iyi ama sen alırsan eğer eczacıya sor ayına göre kaç damla kullanman gerektiğini...
tarafından
Tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 263 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
7 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 765 göst.
3 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kelebeğimm (1,491 puan) tarafından soruldu