0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Bu sene yaşadığım travmalardan dolayı kendimi çok bitkin hissediyorum artık en ufak Bi stresi bile vücudum kaldıramaz oldu hemen fenalasıyorum şuan bulunduğum yerde psikoloji doktoruna da gidemiyorum nasıl toparlayabilirim Bi Yolu var mı ??

4 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Şayet müslümansan ve halihazırda yaptığın şeyler değilse namaz ve Kur'an'a tutunabilirsin. Namaz hayatını düzene sokar, Kur'an iyileşmene yardımcı olur, ikisi bir arada Allah'a yakınlaştırır. Allah'a yakınlık da kişiyi özellikle psikolojik olarak iyileştirir:)
-Reklam-
+1 oy
(6,776 puan) tarafından

Senden daha kötülerini düşün motive et kendini  

Maddi manevi psikolojik olarak bitik durumdayim ve şuan muhtaç durumdayim  büyük bir ameliyat oldum bağırsagimi karnimdam çıkardılar torba takılı geziyorum afedersiniz karnımdan tuvaletimi yapıyorum eşim temizliğini yaparken torbayı değişirken o an ölmek istiyorum sonra diyorum benim ki geçici 3 5 ay sonra tekrar düzelecek ya ömür boyu böyle kalacak olsaydım Allah razı olsun eşimde destek çıkıyor ya umursamaz olsaydi diyorum kendimi motive ediyorum ne yaşadın bilmiyorum ama sende bu şekilde kendini motive et cnm 

+1 oy
(3,207 puan) tarafından
Yeni yaşam alanlari, yeni aktiviteler toparlanmanizi hızlandırır. Etkilendiğiniz size rahatsızlık veren ne var ise uzaklaşmalisiniz
0 oy
(129 puan) tarafından
Aslında bunun yolu biraz da ihtiyacın olan şeyleri yapıp istemediğin şeyleri yapmamakla oluyor. Bende aynı sizin gibiyim. Depremden bu yana deprem açısından değil başka şeyler de üst üste geldi yaşamak bile istemiyorum sürekli uyumak istiyorum. Mesela o gün yemek yapmak istemediniz mi yapmayacaksınız ya da bir yere gitmek bir şey almak mı istiyorsunuz ya da biriyle konuşmak mı istiyorsunuz onu yapacaksınız ben mesela ancak bu şekilde toparlanırım diye düşünüyorum 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 634 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 145 göst.
0 oy
9 cevap 288 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kdrrrata (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,874 soru

24,130,937 cevap