0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,092 puan) tarafından
Kafayı yiyecek gibiyim sabah Oglumun ateşi çıktı 38.3 dolven verdim acile geldik doktor ne kan aldı ne idrar soğuk algınlığı olabilir dedi iki şurup verdi gönderdi ilacın etkisi geçince yine ateşi çıkıyor ne yapsam bilmiyorum korkudan elim ayağıma dolanıyor 3 aylıkken bir hastanede yattı ateşten ondan beri korkarım eşim grip gibiydi test negatif çıktı ama çocuğa yanaşma dedim uzak durdu ama yine bulaştı galiba soğuk algınlığı 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun çok panik yapma canım böyle böyle büyüyorlar.  Ateşini kontrol et sürekli 4 saate bir ateş dusurucusunu ver doktor antibiyotik yazmıştır zaten onu ver 2 3 güne gecer inşallah 
(1,038 puan) tarafından
Yazacaklarımi yazmışsın canım ateşi çıktı mı üstünü çıkar ince giydir dusmuosa calpolla dolveni dönüşümlü ver baktın hiç dusmuo iğne vururlar acilde. Başına soğuk koltuk altına soğuk uygulama yap antibiyotik iki üç gün sonra etkisini gosterio
(2,092 puan) tarafından
Calpol ve pedifen verdi 10 gün ateşten yattık o yüzden korkuyorum elim ayağım dolanıyor hastanede doktorda dedi 2 3 güne geçer soğuk algınlığı galiba ilk günler ateş düşürücü etkisi geçince çıkarmış bende birde panik atak var korkunca stres yapınca tansiyon mide bulantısı baslar
(2,092 puan) tarafından
Antibiyotik mi bilmiyorum canım pedifen ve calpol verdi eve bile geçmedik uzak hastaneye diye annemdeyiz bakalım
tarafından
4 saat arayla 1 pedifen 1 calpol ver onlar ağrı kesici ateş düşürücü sadece . 3 gün bekle geçmezse tekrar götür canım
(2,092 puan) tarafından
Doktorda öyle dedi 3 gün geçmezse gel dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bu doktorları anlamıyorum. Kızım 39.4 atesliydi grip dedi ilaç yazdı. Ne olması gerekiyor muayene etmeleri için anlamıyorum. Sinirm bozuluyor
(2,092 puan) tarafından
Boğazına baktı sırtını dinledi normal herşeyi  babası gripti dedi büyük ihtimal soğuk algınlığı ilaçları ver dedi 39u geçerse getir dedi yada 3 gün den fazla sürerse getir dedi bana

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
+1 oy
11 cevap 174 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ecrin2147 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler