0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,643 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

5 aylık bebeğin ateşi 37.2 normal mi kızlar, kafası çok sıcak, ne yapmam gerekiyor 

8 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından

Pek normal olmayabilir Bi doktora görünmenizi tavsiye ederim😊

-Reklam-
0 oy
(3,919 puan) tarafından

Ateşi cıkmaya başlamış hemen ateş düşürücü vermek yerine önce doktora götürebilirsiniz

(1,643 puan) tarafından

Doktora götürdük Boğazı'nda kızarıklık gördü sadece şükür, geçen hırıltısı vardı hava verdim sürekli burnunu temizledim ama bugün vücud sıcaklığı yükseldi 37.6 oldu. 

0 oy
(9,116 puan) tarafından

Aslında ateş bile sayılmaz, ateş düşürücü verilmez bu derecede. takip et, üstünü incelt. 

(1,643 puan) tarafından

37.6 oldu dr götürdüm, 1 hafta öncede hırıltsı vardı nebülüzatörle serum fizyolojik verdim hep burnunu açtım hergün çok huzursuz gece sürekli uyandı.

Sırtına falan dinledi sadece boğazında kızarıklık gördü ona da bişey vermedi, hava ve burun temizliğine devam dedi

0 oy
(796 puan) tarafından

Benim kızımda öyle şuan 5 aylık olduk ara ara olur bu doktora da götürdüm normal dedi 37.8 üstü olursa sürekli getir tekrar dedi bende hep bakıyorum en fazla 37.4 oluyor yani normalmiş 

0 oy
(625 puan) tarafından

Benim bebegim 8 aylık ara ara o unda ateşi çıkıyor 

0 oy
(160 puan) tarafından

Bir tık yüksek 36.5 olması lazim

0 oy
(3,646 puan) tarafından

Ben 38i geçene kadar bir şey yapmıyorum. Hafif bir virüs etkisi vardır, bünyesi onunla savaşıyordur belki. Ondan kaynaklı hafif ateş olabilir. Hemen ilaç verirseniz bünye savaşmayı bırakır, kendi kendini toparlama özelliği gelişmez. 

(1,643 puan) tarafından

37.6 oldu dr götürdüm, 1 hafta öncede hırıltsı vardı nebülüzatörle serum fizyolojik verdim hep burnunu açtım hergün çok huzursuz gece sürekli uyandı.

Doktorda 38 gecmeyince verme calpolni dedi, bildiğim şeyleri söyledi aslında neyse muayene olmuş oldu en azından

0 oy
(4,978 puan) tarafından

Normal degil ama kotu de degil burnu tikaliysa hemen serum fizyolojik ile yika camları da ac odası havalansın 

(1,643 puan) tarafından

Sürekli ağlıyor canı yanıyor gibi duş aldırdım, biraz daha iyi ama çok halsiz hasta gibi duruyor

(4,978 puan) tarafından

38.5 kadar yuksek ates sayılmıyor vucudu bir virüs ile savaşıyor olabilir. Siz burnunu açmaya devam edin. Anne sutu alıyorsa siz sarimsak kuru yiyip bol bol emzirin bol bol emzirin. 

(1,643 puan) tarafından

38.2 oldu atesi gece ve hiç uyumadı sürekli ağladı, calpl verdim öyle rahatladı. Sabaha tekrar ateşlendi, ağzı burnu gözü heryeri akmaya başladı dr götürdük tekrar viral enfeksiyon diyo bakalım nasıl atlatcaz

(4,978 puan) tarafından

Bol bol emzirip burnunu sık sık açin evi havalandirin evin sıcaklığı iyi ise dus aldırın nefesini açar. Ben yurtdisinda yaşıyorum boyle durumlarda paracetamol bile vermiyorlar ve cocuk gerçekten böyle atlatıyor. 18 aylik oglum belki 3 4 kere paracetamol vermişimdir 

(1,643 puan) tarafından

Dün ve bugünde hastaneden gelince duş aldırdık, burnunu açıyorum hergün geçen haftada hep nebülüzatörle serum fizyolojik vermiştim, yine başladım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 189 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nimetyigit (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
23 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,749 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,871 soru

24,407,094 cevap

350,616 kullanıcı

...