5 aylık bebeğin ateşi 37.2 normal mi kızlar, kafası çok sıcak, ne yapmam gerekiyor
Pek normal olmayabilir Bi doktora görünmenizi tavsiye ederim😊
Ateşi cıkmaya başlamış hemen ateş düşürücü vermek yerine önce doktora götürebilirsiniz
Doktora götürdük Boğazı'nda kızarıklık gördü sadece şükür, geçen hırıltısı vardı hava verdim sürekli burnunu temizledim ama bugün vücud sıcaklığı yükseldi 37.6 oldu.
Aslında ateş bile sayılmaz, ateş düşürücü verilmez bu derecede. takip et, üstünü incelt.
37.6 oldu dr götürdüm, 1 hafta öncede hırıltsı vardı nebülüzatörle serum fizyolojik verdim hep burnunu açtım hergün çok huzursuz gece sürekli uyandı.
Sırtına falan dinledi sadece boğazında kızarıklık gördü ona da bişey vermedi, hava ve burun temizliğine devam dedi
Benim kızımda öyle şuan 5 aylık olduk ara ara olur bu doktora da götürdüm normal dedi 37.8 üstü olursa sürekli getir tekrar dedi bende hep bakıyorum en fazla 37.4 oluyor yani normalmiş
Benim bebegim 8 aylık ara ara o unda ateşi çıkıyor
Bir tık yüksek 36.5 olması lazim
Ben 38i geçene kadar bir şey yapmıyorum. Hafif bir virüs etkisi vardır, bünyesi onunla savaşıyordur belki. Ondan kaynaklı hafif ateş olabilir. Hemen ilaç verirseniz bünye savaşmayı bırakır, kendi kendini toparlama özelliği gelişmez.
Doktorda 38 gecmeyince verme calpolni dedi, bildiğim şeyleri söyledi aslında neyse muayene olmuş oldu en azından
Normal degil ama kotu de degil burnu tikaliysa hemen serum fizyolojik ile yika camları da ac odası havalansın
Sürekli ağlıyor canı yanıyor gibi duş aldırdım, biraz daha iyi ama çok halsiz hasta gibi duruyor
38.5 kadar yuksek ates sayılmıyor vucudu bir virüs ile savaşıyor olabilir. Siz burnunu açmaya devam edin. Anne sutu alıyorsa siz sarimsak kuru yiyip bol bol emzirin bol bol emzirin.
38.2 oldu atesi gece ve hiç uyumadı sürekli ağladı, calpl verdim öyle rahatladı. Sabaha tekrar ateşlendi, ağzı burnu gözü heryeri akmaya başladı dr götürdük tekrar viral enfeksiyon diyo bakalım nasıl atlatcaz
Bol bol emzirip burnunu sık sık açin evi havalandirin evin sıcaklığı iyi ise dus aldırın nefesini açar. Ben yurtdisinda yaşıyorum boyle durumlarda paracetamol bile vermiyorlar ve cocuk gerçekten böyle atlatıyor. 18 aylik oglum belki 3 4 kere paracetamol vermişimdir
Dün ve bugünde hastaneden gelince duş aldırdık, burnunu açıyorum hergün geçen haftada hep nebülüzatörle serum fizyolojik vermiştim, yine başladım
1,493,871 soru
24,407,094 cevap
350,616 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın