Evimiz var evin değerini 500 bin flan. Ama borcumuz var aylık toplam 25 bin flan kendi işimiz var işler şuan kötü ama gene iyi kazanıyıruz haftada 4 bin civarı kazancımız oluyor ama bu borçlara yetmiyor kredi kartını ödeyip ödediğimizi karttan krediye aktarıyoruz böyle döndürüyoruz şuan . Ama olmuyor sıkıntı çekiyoruz. Düşğnüyoruz ki evi satıp bütün borçları kapatıp kiraya çıkıp rshatlayalım ama içim acıyor böyle de emek edip ev almışsın ama satıyorsun baktın mı evet borçsuz hayat faha güzel. Mesela bişey oldu evin e zarar geldi doğal afet olur savaş vs hiç bir anlamı kalmıyor. Bide düşünüyorum allah kaza bela vermesin inşallah ama tut ki oldu eşime bişey olursa gidecek yerim yok kira da sıkıntı çekeceğime kendi evimde otururum rahat ederim gidecek yerim yok zaten karın bi şekilde doyar vs bidr diyorum bebeğime miras kalır bize bişey olsada gözüm arkada kalmaz kafamız çok karışık ne yaparsak iyi olur. Ama eşime dedim nissan kaşkai vardı bizim sat onu kartlarun hepsini kapat sadece kredi kalsın 150 bin ile borç kapa kalan 50 binlede gene araba alırsın tekeri dönsün yeter illa lüks olmak zorunda değil. Sattık ama gitri tam tersini yaptı 150 binlik araba aldı 50 bin ile kart ödedi snra gene sıkıştık gene karttan harcadık yani olan arabaya oldu bu durumda. 150 binlik aldığı arabayı da sattı sıkışınca şimdi 70 bin bunu da artık satmanın manası kalmadı arabasız olmuyor çünkü işimiz pamuk şeker sosyete şekeri dağıtımı vs ne yapabiliriz ne yapsak iyi olur kafamız çok karışık