0 oy
280 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (195 puan) tarafından
Kızlar normal doğum yaptım 6 buçuk ay oldu alttan dikişim vardı vajinama baktığımda o açıklığı görebiliyorum ve içinde ki şeyide görebiliyorum o neder tedirgin olmalı mıyım soru için kusura bakmayın yeni farkettim hiç bakmıyordum ayna ile hiçte aklıma gelmedi dikişleri bakmak 

5 Cevaplar

0 oy
(163,533 puan) tarafından
icinde nasi bisi varki
(195 puan) tarafından
Yani işte et gibi şey görünüyor doğumdan önce bu kadar açıklık yoktu bakınca birşey görünmüyorduki
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Nereyi gördüğünü anlamadım. Dikişin içini mi görüyosun
(195 puan) tarafından
Doğum yapalı 6 buçuk ay oldu canım dikiş şuan yok tabiki ama Yani işte et gibi şey görünüyor doğumdan önce bu kadar açıklık yoktu bakınca birşey görünmüyorduki
(589 puan) tarafından
Eğer orada parça olarak bir et varsa onu aldırman gerekiyor bende de vardı çünkü doğumdan sonra çıktı ve ben onu lokal anestezi ile aldırdım
(195 puan) tarafından
Parça et değil canım ya tam anlatamıyorum ama vajinanın içi direk görünüyor
0 oy
tarafından
Yok hicbisey olmaz normal deogumda malesef eskisi gibi olmuyor canım ne kadar toparlansada eskisi gibi olmaz bence korkulacak bişi yok ama için rahat etmezse doktora git
(1,379 puan) tarafından
Çok mu kesin oldu canım . Nasıl yani açık mı orası
(195 puan) tarafından
Evet canım açık ben direk içeriyi ve içerdeki pembe et parçasını görüyorum yani büyükççe
(1,379 puan) tarafından
Bnde görüyordum canım aynı dediğin gibi pembe etler vardı hatta bnde . Direk Dr a gidince içim rahatladı. Şimdi yok o sorun . Şükür geçti. Zamanla geçiyor canım düzeliyor
(195 puan) tarafından
Gerçekten mi rahatladım biraz çünkü doktora gitmeye çekiniyorum inşallah zamanla geçer
(1,379 puan) tarafından
Çekinmene gerek yok canim. Benim de 8 ay oldu doğum yapalı . Çoktandır iyileştim şükür. Darısı başına
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Açıklık konusunda birsey diyemem ama dikişlerin birleştirdiği  et parçası gibi çıkıntılar zamanla kayboluyor
0 oy
(195 puan) tarafından
Şimdi internetken baktım perine bölgesi açıklık gitmeli miyim doktora

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 414 göst.
4 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
6 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
1 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,902 göst.
26 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,457 soru

24,169,472 cevap

335,799 kullanıcı

...