0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,817 puan) tarafından
Kızlar 51 gün önce doğum yaptım afedersiniz soracağım soru ilişki ile ilgili

İlk başlar biraz cesaretim yoktu normal ve dikişli doğumum oldu Bi arkadaşım daha çok beklersem sonrasında daha zor olacağını söyledi ve dün afedersiniz doğumdan sonra ilk kez ilişki yaşadık çok çok özür dileyerek bu soruyu soruyorum yaşayan vardır belki diye burası tek çarem ıslanmam olmadı doktorun verdiği Bi krem vardı onu sürdüm ama ona rağmen çok acı hissettim yarısında bıraktım hatta Bir de eskisi gibi hissettirmedi sanki nasıl desem birleşme olduğu an sanki vajinal muayene yapılırken ittiriliyor onun gibi oldu ilişki gibi değil dediğim durum gibi oldu sonrasında lavaboys gittiğimde az bişeycik sümüksü kanamam olduğunu gördüm bu durum normal mi yaşayan var mı kızlar

Lütfen linç etmeyin burda yaşayan birileri vardır diye sordum çok afedersiniz :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk zamanlar bıçak kesiği gibi ağrılar yaşadım o yüzden bence normal ama cokk dikkatli yavaş olmalı ilişki. 
(1,817 puan) tarafından
Aynen canım zaten yarıda bıraktık Allahtan eşim anlayışlı daha yeni zamanla düzelir dedi ama ben önceki hissettiğiö gibi hissetmedim zamanla eskisi gibi hissetmeye başlar mıyım
tarafından
Zamanla eskiye döner merak etme
(1,817 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay o anı yaşadım sanki ilk başlarda aciyor malesef geri yırtılacak gibi oluyor. Kanaman da normal 
(1,817 puan) tarafından
Birleşme olduğu an bişey hissedemedim zamanla eskiye döner mi acaba
0 oy
tarafından
Hepsi gayet normal şeyler çünkü korkarak ilişki yaşadın kendini kastın bu nedenle de ilişki olması gerektiği gibi olmadı doğum sonrası ilk ilişkide kanama olabilir bu da gayet normal hatta doğuma gerek yok uzun süre ara verdikten sonra yaşanan ilişkide bile kanama olabilir. 
(1,817 puan) tarafından
Teşekkür ederim ama eskisi gibi hissettirmedi ne zaman eskisi gibi olur sizce
tarafından
O biraz zaman alır çünkü insanın isteği kaçıyo doğumdan sonra
0 oy
tarafından
İlk zamanlar normal rahim kendini daha yeni yeni toparlıyo çünkü zamanla geçer 
0 oy
(373 puan) tarafından
Ben sezeryanli olmama rağmen senin yaşadıklarını yaşadım rahim kendini geç toparlıyor çok normal

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 296 göst.
1 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,817 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 789 göst.
6 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulnazyilmaz (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 683 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,504 soru

24,401,564 cevap

350,166 kullanıcı

...