Merhaba arkadaslar.siteyi ablamdan biliyorum ben anne değilim bekarım. En iyi tavsiyeleri sizden alırım diye düşündüm sonuçta sitede konu kısıtlaması yok ♡ 23 yaşındayım.karsıma benimle tanışmak isteyen ve evlilik düşünen kisiler çıkıyor ve hiç hoşlanamıyorum. Diyorum "ben bu kişiyle ortak bir hayat yaşamak ister miyim,her gün onun yanında olmak ister miyim" diye. Hep bir iticilik oluyor böyle düşününce.Genel geçer ilişkilerden hoşlanmadığım için hiç sevgilim olmadı.Olacaksa doğru kisiyle olmasını istiyorum.ama karşıma çıkan insanlara karsı da böyle sogukluk hissediyorum.Sebebi de o olumlu enerjiyi almıyor olmak. Mesela üniversiteyi bitirdim atanmak için KPSS'ye çalısıyorum şu an.kendim bakımlı ve görünüsüme dikkat eden bir insanım. Karşımdaki kiside de baktıgımda şöyle olumlu bir enerji alsam güzel olur ama olmuyor.hoslandığım biri vardı onla da tanışamadan bitti.
sizce acele mi ediyorum?İlla herkes evlenecek diye bir kural yok tabiki ama kendi ruh eşimle karşılaşıp evlensem de fena olmaz tabi. Diğer şekilde olumsuz bir enerji aldıgım biriyle de evlenmem zaten. Evlenmeye karar versem de bu sefer ailemden uzaklaşmak zor gelecek. Yani böyle karmaşık düşüncelerim var.Tavsiyelerinizi bekliyorum ♡