0 oy
911 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar.siteyi ablamdan biliyorum ben anne değilim bekarım. En iyi tavsiyeleri sizden alırım diye düşündüm sonuçta sitede konu kısıtlaması yok ♡ 23 yaşındayım.karsıma benimle tanışmak isteyen ve evlilik düşünen kisiler çıkıyor ve hiç hoşlanamıyorum. Diyorum "ben bu kişiyle ortak bir hayat yaşamak ister miyim,her gün onun yanında olmak ister miyim" diye. Hep bir iticilik oluyor böyle düşününce.Genel geçer ilişkilerden hoşlanmadığım için hiç sevgilim olmadı.Olacaksa doğru kisiyle olmasını istiyorum.ama karşıma çıkan insanlara karsı da böyle sogukluk hissediyorum.Sebebi de o olumlu enerjiyi almıyor olmak. Mesela üniversiteyi bitirdim atanmak için KPSS'ye çalısıyorum şu an.kendim bakımlı ve görünüsüme dikkat eden bir insanım. Karşımdaki kiside de baktıgımda şöyle olumlu bir enerji alsam güzel olur ama olmuyor.hoslandığım biri vardı onla da tanışamadan bitti.

sizce acele mi ediyorum?İlla herkes evlenecek diye bir kural yok tabiki ama kendi ruh eşimle karşılaşıp evlensem de fena olmaz tabi. Diğer şekilde olumsuz bir enerji aldıgım biriyle de evlenmem zaten. Evlenmeye karar versem de bu sefer ailemden uzaklaşmak zor gelecek. Yani böyle karmaşık düşüncelerim var.Tavsiyelerinizi bekliyorum ♡

23 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından

Annem hep derdi ki kaderinde varsa evleneceğin adamı tanidiginda dilin lal olur basireti bağlanır gene de kabul edersin :D

-Reklam-
0 oy
(235 puan) tarafından
30 yasımda evlendim 31 im şuan. O değilde eski günlerim geliyor aklıma bazen öyle güzeldiki özgürlükkk istediğin gibi gez dolan harca sorumluluk yok. Zaten çalısıyorumda paramda vardı. Ama sonu yoktu çok arkadaşım oldu çok tanışmak isteyen oldu  onlarca kişi belkide şımarıyordum sadece vay be boşver amannn. Şuan evlendiğim eşimle 2 sene sevgili kaldım nekadar çok gezdik tatile bile gitmiştik girmediğimiz delik yapmadığımız melanetlik kalmamıştı :)) nikahı kıydık tövbe ettik şimdi sırt sırta verdik ev aldık altınlarımı verdim araba aldık. Benim o halimi görmesi aslında bir nevi iyi oldu çünkü ben onu bırakırsam yada olurda o beni bırakırsa o eski özgür mükemmel hayatıma geri döneceğimi biliyor ve sırf bu yüzden cıldırıyor bana :))) istersen bekle biraz yaşın küçük. 27 28 ol düşünürsün sen bilirsin yine. Ben şuan 7 aylık hamileyim 2.yi düşünmüyorum çünkü yaşım çok ilerledi. Belki cocuk yapmada dez avantaj geç yaşda evlenmek. Cünkü suan benim yaşıylarımın 10 yasnda cocukları var ;))))
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Bende boyleydim canım hiç bir zaman doğru kişiyi bulamayacagim bulsam nasıl karar vereceğim diye düşünüp duruyordum herkes evleniyor acaba sorun bende mi diye düşünüyordum :D ta ki eşim karşıma çıkana kadar. Onu gördüğüm an sanki yıllardır taniyormusum beklediğim kişi oymuş gibi hissettim. Sonra tanıdıkça emin oldum. Yani demem o ki kaderinde ki insan karşına çıkınca ağzın dilin bağlanıyor bütün kalbinle ve beyninle onu istiyorsun. 3 sene oldu evleneli çok şükür hiç bir zaman pişman olmadım aksine gün geçtikçe daha da çok seviyorum ♥️ inşallah senin karşına da seni pişman etmeyecek birisi çıkar. 
(11 puan) tarafından
İlk cümle tam olarak ben :) bulsam nasıl karar vericem diye de düsünuyorum dediginiz gibi çünkü neye göre kime göre bulmak. Bu konuda da hislere güvenmek gerekiyor. Mesela içime sinmiyorsa hemen bosveriyorum. Ya o his hic olmazsa diye dusunuyorum bazen ama o da tamamen Allah'a emanet. O hissi alana kadar karşıma cıkan insanları nezaketli şekilde reddetip kendi yoluma bakıyorum. Bazen de "ya acaba sorun bende mi ben mi çok ayrıntıcıyım" diye düsünüyorum ama evlilik bir kere oluyor inşallah kafamda hic soru isareti olmayacak kadar sevebilcegim birisi olur. Allah sizin mutlulugunuzu da daim etsin inşallah. Böyle güzel örnekler beni çok mutlu ediyor ♡

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 755 göst.
0 oy
48 cevap 1,344 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 585 göst.
24 Nisan 2025 Moda kategorisinde NesimeCicek (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 736 göst.
1 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep0606 (2 puan) tarafından soruldu