Seçmek istiyorum peki siz hangisini seçersiniz
Hicbirini secmezdim abicim ben
Niye abicim dedin kız 😅
İçimden geldi☺️
Erkek olabilme ihtimaliyle soyledim. Googleden alip foto atmis garibime gitti biraz. Hemde açık elbiseler
Yorumlara bakınca anladım biçok kişi erkek olduğundan şüphelenmiş 😂 burda bu tip elbise giyecek kadın olduğundan şüpheliyim açıkçası şüphelenmek mantıklı
Ne biliyim kiz yani trendyoldan alcaksan gogldan nniye atiyon dimi garip. Belkide post sahibi diger postuna istinaden boyle post açtı. Derdi farkliydi bence. Acmak istemedi
ikiside cok kotu bee
Şahsen ben ikisinide tercih etmezdim
Ikiside çirkin 👍
Neden
Sana ikisi de yakışır abi 😁😁😁
🤣🤣🤣 Bendede erkek abiye yakısır
Hahhahahha ere welle🤣🤣
Anlamadım erkek gelip affedersin b. O. K mu yiyor bu sitede herhalde gelin kaynana Dedikudularına gelmiş 🤣
Bunlar erKEKlerin tercih edeceği elbiseler 🤸🏻♀️🤪🤣
Tarzını bilmiyorum, fiziğin de önemli bu elbiseler güzel değil benim fikrim tabi seni görsek karar vermemiz daha iyi olurda derdine derman olmak zor sende haklıymışsın😁
Şair burda ne demek istiyo 😁😁
Sence bebeğim koç gibi erkek abla bu🤣🤣🤣
Bi de internetten foto almış satış sayfasından alsaydı bari alacağına inanırdık belki elbise seviyodur😂
Yaaa hiç aklıma böyle düşünmek gelmedi 😁
@admin burada kadın kılığında erkek var lütfen onu bul ve yok et buradan
Bu elbiseleri ne için alacaksın ona göre cevap verecem nerde giyeceksin
Düğünde
Bilemedim açık olsam da düğün için bunları tercih etmezdim uygun görünmüyor
Siyah olan diğerine göre güzel
Bunlari nerde giymeyi dusunuyorsun
Adam abiler elbise giyiyormuydu ayık olun hanımlar elbiseden çok bayanların fiziği dikatimi çekti bide sen olsan hangisini giyersin diyor 🤔🤭
Bunu yazmaya gelmiştim. Sapık herhalde. Başka bir izahı olamaz çünkü. Kadın forumunda elbise seçtiriyor herif
İkisi de berbat :)
İkiside kötü bence
Birin Model güzel kumaşı kötü duruyor
Bence siyah. Aciksan karışan yoksa sende istiyorsan rahat ediyorsan giy. Böylesine senin tarzın demekki.
Düğün için çok çok çok abartılı bence daha kibar hanım hanımcık bakabilirsin
Laaa sen erkeksin !!!!!
Nerdeyse herşeyi dışarda sen hey abi sana yakışır
İkisini üstüste giyip üstüne montumu giyerdim😄
İkiside çok kötü bence
Hiç giymene gerek yok.
D şıkı hiçbiri
1,452,070 soru
23,838,766 cevap
319,254 kullanıcı